שוטוקן אתה עדיין משחק במשחקי

gilsasson

New member
שוטוקן אתה עדיין משחק במשחקי

קסטלבניה? אם כן, יש מצב שאתה משחק במשחק החדש שך הסדרה LAMENT OF INNOCENCE ?

ShotokanMaster

New member
כמובן שאני משחק במשחקי קסטלווניה...

....אבל כפי שאמרתי בדיון הקודם אין לי פלייסטיישן 2 ): אני עכשיו חוסך כסף כדי לקנות, אני אומר לך שאני אנסה להשיג את המשחק ברגע שיהיה לי המכשיר..... נכון לעכשיו אני משחק במשחק Symphony of The Night של קסטלווניה לפלייסטיישן, וזה המשחק הכי טוב של קסטלווניה שאי פעם שיחקתי (שיחקתי בכולם למעט לאמנט אוף אינוסנס ודרקולה איקס ):).... אני ממליץ לך מאוד גם על המשחק הזה, הוא לפלייסטיישן 1 וניתן להורדה באימיול....

gilsasson

New member
הורדתי כבר מזמן את סימפוני אוף דה

נייט... אני לא יודע למה אתה מתלהב ממנו בכלל... יש לו איכות של מגה דרייב. למעשה המשחק הזה הוא ההמשך של קסטלבניה בלודליינס של המגה דרייב. אתה חייב להיכנס לגיימספוט ולהוריד את הסרטונים מתוך המשחק למנט אוף ינוסנס. תוריד מהאימיול סרטונים. כשתשחק בחדש לא תרצה לשחק בישנים. בכל מקרה, היום קניתי את המשחק המקורי של קסטלבניה ב-330 ש"ח. יש לי את המשחק גם צרוב אבל הוא ריפ... כשיהיה לך PS2 תגיד לי. נעשה כמה משחקים.

ShotokanMaster

New member
143391607

בעניין סימפוני אוף דה נייט, האיכות שלו מצוינת, ישנם הבדלים רבים בין הגרסאות של המגה-דרייב לשל הפלייסטיישן, הסאונד ואף הגרפיקה המפורטת מאוד שלו, שהוכנסו לה כל מיני פרטים תלת מימדיים ומיני אפקטים יפים שאי אפשר היה לשמר אותם גם במשחקים הבאים. הדמיון היחיד בין המשחק הזה לאלו של המגה-דרייב הוא הדו מימד, שאם לומר את האמת אני מעדיף אותו, אחרי הכל המשחק יצא ב-1997, כך שהפיכתו לתלת מימד הייתה משנה לגמרי את הז'אנר שלו כמו שניתן לראות במשחקי ה-64..... מה גם שהפעם הוכנס אלמנט הנשקים, העליה ברמות והשדרוגים למיניהם. אתרים רבים דירגו אותו בתור המשחק הטוב ביותר של קסטלווניה כאשר החיסרון היחיד שלו הוא, שבשלב מסוים הוא מתחיל להיות קל מדי ופחות מאתגר.... בקשר ללאמנט אוף אינוסנס הוא יצא 6 שנים אחרי סימפוני, ולכן התלת מימד שבו לא פוגם במשחקיות עצמה, ואף מוסיף לה בכך שהוא מראה את הריאליסטיות שקיימת בהליכה בתוך המקומות השונים בטירה.... ועם זאת מצליח לשמר את המשחקיות שמזוהה עם משחקי קסטלווניה, ולהעניק לה גם נופח חדש לחלוטין.... בסימפוני אוף דה נייט גם קיים פיצוי על החיסרון שאפיין את משחקי האדבאנס שבאו אחריו ובהשפעתו, בכך שהוא יותר מאפשר לשחקן למצות את היכולות שלו בנבכי הטירה, ומציב שימוש נרחב בחפצים שונים, שלא כמו במשחקי האדבאנס, ששם זה הרבה יותר פשוט. כאן גם הלחימה היא יותר מוחשית מאחר שהשחקן יכול לעשות שימוש בשני כלי נשק - אחד לכל יד....(אני בד"כ מצייד את יד ימין במגן....) ונדרש פה יותר שימוש בזיכרון. כפי שאמרתי החיסרון בו הוא העובדה שהוא קל מדי, זה עשוי להיות טוב לשחקנים מתחילים כדי להסתגל למשחקיות, אך בתור אחד ששיחק לפני כן במשחקי האדבאנס זה לא מהווה אתגר..... ואגב, יש לך טעות - סימפוני אוף דה נייט הוא ההמשך של דרקולה איקס (של הפיסי אנג'ין, המשחק שאני כל כך רוצה לשחק בו כבר....) הוא מתרחש 5 שנים אחרי דרקולה איקס שהתרחש ב-1792, בעוד שבלודליינס התרחש ב-1897 ומדובר שם בדמויות שונות לגמרי (חוץ מדרקולה ויצוריו כמובן...) והוא המשחק היחיד שאיפשר בחירה מבין 2 דמויות. ד"א שים לב שקונאמי לקחו צעד יחסית קיצוני בשנת 2003 - הם הוציאו את לאמנט אוף אינוסנס שאמור להיות הקסטלווניה הראשון מבחינת העלילה (*ספוילר* כאן לראשונה מתגלה זהותו האמיתי של דרקולה, הלא הוא מתיאס שמחרחר מלחמה כנגד אלוהים שכביכול לקח ממנו את אשתו *ספוילר*). ובאותה שנה גם יצא אריא אוף סוררואו שמתרחש ב-2035 (קונאמי הגזימו מאוד עם התאריך הזה, גם מאחר שהסיפור של דרקולה לא משתלב עם התקופה, וגם מאחר שהם חסמו את עצמם מבחינה עלילתית לגבי המשחקים הבאים של קסטלווניה, וע"פ עלילת המשחק עצמו התאריך הקיצוני הזה לא היה הכרחי כלל וכלל מאחר שע"פ העלילה אין שום אמצעי שממחיש את רוח התקופה העתידנית, מלבד העובדה שנאמר שבשנה זו סומא הזדמן לטירה....

gilsasson

New member
אם כבר הזכרת תאריכים אז שמת לב

שקונמי שחררו לאירופה את המשחק יום שישי ה-13 בפברואר??? אומר לך משהו התאריך הזה והיום הזה?

למעלה