שוטי הנבואה בברקה ב"ש

שוטי הנבואה בברקה ב"ש

טוב, אז נדמה שהשוטים חתמו קבע במועדון הברקה- וטוב שכך! אתמול כמעט ולא הלכתי, (מה, שוב?) אבל בסוף לא עמדתי בפיתוי (שוב) ונדחסתי למועדון המלא עד אפס מקום (!). אני חייב להודות שעשיתי הפסקה די ארוכה מהשוטים ואתמול הם הזכירו לי מי הפרפורמרים הטובים ביותר שיש בארץ, ללא ספק. הכל היה נפלא, האווירה, האנרגיות, המוסיקה, והאנשים. מה שזכור לי מהפלייליסט: (לא לפי הסדר) דקה בפרד"ס (זה כן היה ראשון) אין סופי לובש חם- זה שיר ענק, זה. בבנין- מצוין פאנן- כרגיל, נק' השיא בהופעה אין אני- אולי די עם השיר הזה? כבודו במקומו מונח, אבל לא עדיף פה ביפו נגיד? הילדים קופצים- טיפל'ה מאכזב תשאירי לי פרח אמונה- בגרסה ארוכה ומייבשת מאין כמוהה מי- אברהם מפגין יכולות שירה מפוצצות, אבל למה אחרי אמונה למה? כבר רציתי לקפוץ רבת עמון- ביצוע ארוך וגדול שבאמצע זכינו להפוגה של "אקווריוס" (שיער) ידיעה פרילי- תמיד זה כיף קול גלגל- אחרון חביב, חיכו לשקט די הרבה זמן, אבל זה היה שווה את זה, אנרגיות באוויר, הקהל שר, כרגיל- מצוין. זהו בעיקרון, היה באמת טוב לא איכזבו אותי, סה"כ אפשר לומר על ההופעה הזו שאמנם ויתרו על שירים חשובים אבל הגרסאות היו באמת ארוכות ואיכותיות. אחלה הופעה

למעלה