שוטרי מדינת ישראל

אלוני.

New member
שוטרי מדינת ישראל

שעושים יום וליל באבטחת המדינה (וגם בריקון הכיס האישי שלי בדוח``ות) נאלצים לסבול את הבזיון שבעדות בפני וועדת החקירה לארועי הדמים בדרך שבה נעשים הדברים. היה ראוי שמדינה תחקור את הארועים ואת מקרי המוות שהיו. החקירה צריכה להיות נקייה וללא משוא פנים. אבל, החקירה לא צריכה לעשות את ההיפך, היא לא אמורה להקריב את השוטרים על מזבח תאוותם של ערביי ישראל ושל הגנקולוג המייצג אותם. כל ההצגה התקשורתית שבה העדים מעידים אל מול המצלמות ומשפחות ההרוגים נראית רע, רע מאד .

sanlee

New member
ועדת חריקה צורמת ולא חקירה.

מפלס הכסילות עומד להציף את הכינרת. תגידו לא מפחיד אותכם שאתם רואים איך המדינה מאפשרת להתעמר כך בשוטרים? כל יום הערבים מחליטים אם הועדה תקיים דיון או תבטל אותו . כמה שעות הדיון יערך ,מי ידבר , כמה ידבר ,ומה יגיד. אם זה לא לרוחם אז קדימה להפסיק את הדיון על ידי התפרעויות . הצלילים הבוקעים מהקונצרט העלוב הזה הם דיסוננטים וכדאי שהדבר יפסק לאלתר.

אלוני.

New member
תראה

היה ראוי לחקור מותם של אזרחים ישראלים, אבל, מכאן ועד הדרך שבה זה נעשה המרחק גדול. נוצר מצב שבו רוצים לרצות צד מסויים והופכים אנשים למטרה נעה, גם אם מישהו (מהשוטרים) פעל שלא כחוק זו לא הדרך לעשות זאת. אגב, השופט אור ביקש לפעול כנגד האיש שהיכה את הקצין היום.

hreuven2

New member
שורש הבעיה היא ההחלטה

האומללה שקיבלו בן-עמי וברק קרוב מאד למועד הבחירות תוך פזילה לקול הערבי. מדינה שמזניחה את מי ששלחה לקרב[חילוץ פצועים]את מי ששלחה להגן מול אלימות[שוטרים]ומפקירה אותם בשדה הקרב ובשדה המשפט-בעיני אין לה זכות קיום. אבדן הערכים הוא פשוט איום ונורא,והעדר חזון ומחויבות-כפל כיפליים. אם אני לא טועה בן-גוריון אמר פעם דבר שנשמע בערך כך: ללא תלות רוחנית ומוסרית אין אחיזה או עוגן לתלות לאומית. לאחר פרשת קבר יוסף לילות רבים לא ישנתי היטב כי מידי פעם חלף במוחי הארוע של יוסף מדחאת ז``ל כשהוא מדמם אל מותו והצבא החזק באזור נותן לו לגווע לאט לאט. יש קשר בין הדברים ואני אומר זאת כמפקד לוחם שחילץ פצועים בשדה הקרב. אוי למדינה ואוי לאזרחיה

למעלה