שוטרת חוקרת ואחות

gili_n

New member
שוטרת חוקרת ואחות

ואני מי אני? חמוד מתוק - וחדש חדש כאן בפורום סקרן יותר מתמיד להכיר את השוטרת חוקרת ואחות איך לשבור את הקרח? גולי

אחות במדים

שלום שרוני חמודה, אני שמח שקוראים לך שרוני כי אני ממש אוהב את השם מה רוצה לדעת עלי? אני בן 29 גבוה 189 חמוד חטוב אתלטי ועוד ועוד דברים טובים וחמודים שהשתיקה בפורום זה טובה להם, אולי במקומות אחרים יהיה להם מקום. אני מקווה שמצאתי את המקום הנכון, אם כולם נחמדים כמוך - יהיה כאן נחמד. גולי (gili_n)

אבל אני רוצה לדעת עוד משהו גילי..

איזה מזל אתה?? ובטח אתה תגיד ותשאל למה וכמה ואיך זה קשור לסקס אז שתדע לך מאחת שקצת מבינה באסטרולוגיה אני יכולה לבדוק איך אתה וסקס הולכים ביחד?? ;-) אז קדימה... לאות פתיחה תספר לנו לי,, משהו מעניין ומדליק שלך... חוקרת פרטית

mnnnn

New member
את ממש חוקרת

יש קשר בין אסטרולוגיה ובין סקס

אסטרולוגיה וסקס ומה שבינהם

האסטרלוגיה,, הוא לדעת על עצמך ולגלות מה שידעת ומה שלא,, בכל התחומים ובכל הצדדים באישיות האדם וככה גם בסקס.. , גם דרך האסטרלוגיה אפשר לדעת פחות או יותר ולגלות על האדם והסקס שלו,, אני יכולה רק להגיד לך שמה שאני ומה שהמזל שלי מאפיין אותי בתחום המיטה והסקס זה נכוןןןןןןןןן ולאחר מחקרים רבים ונסיונות על אחרים יש קשררררררררר מאוד מאוד סקסי.. חוקרת

mna

New member
מזל וסקס

אז מה את אומרת חוקרת על בני מזל בתולה וסקס? [לא בתולות ;-) ] וגם נתעלם מהעובדה שאם יש מזל יש סקס ואם אין . . .]

אני מזל בתולה.....

וחוקרת שלי תגידי לי משהו על המזל שלי.....??? נ.ב גילי אופנועים גדולים עושים לי את זה..... שרוני שלך לנצח...

mna

New member
מה התאריך שלך אחות?

עשית את זה פעם עם מטופל?

לאחות סקסית

היי שרוני אחות(י) הסקסית ועוד לא ראית אותו - את האופנןע -ראש כחול אני מצרף תמונה ואם תהיי נחמדה אלי וזכרי שהיחיד שמסר פה פרטים עליו הוא אני-ולא יודע עליך כלום אני אקח אותך לסיבוב שלך גולי

גולייייייייי:)

קודם כל מזל טובבבבבבבבבבבבבב :) אני רואה שחחגת לא ממזמן את יום הולדתך אז שוב עדיף מאוחר מאשר לעולם לא אני מאחלת לך רק אושר ואושרררררררר ושמחה ואהבה וכמובן סקס טוב... תן לי לבדוק אצלי וכבר אני כותבת לך על טלה וסקס חוקרת

חוקרת חמודה

תודה על ההודעה את ממש חומד הייתי ממש שמח אם מישהו היה נותן לי פרטים על עצמו אתם מכירים אותי ואני לא יכול להכיר אתכם? גולי

מזל טוב, אחי

גולי החמוד (מאוד?) : ) מזל טוב אחי, וברוך הבא לגןעדן הסקס. : )) החתול.

pachanga

New member
מזל טוב גולי:)

לא נעים בטח לחגוג ביום השואה יום הולדת אבל בטח בילית ביום אחד את היום הולדת.... יש חוויות? נעים מאוד פאצ`נגה:)

mnnnn

New member
נשוי מי-ם בירושלמית נשואה

נשוי נחמד לקשר דיסקרטי

למעלה