שוטרת - לא זיהיתי אותך עם הבגדים...

שוטרת - לא זיהיתי אותך עם הבגדים...

למען האמת...הכסות שלך בפורום לא מוצאת חן בעיני, אבל כמו שאני מכיר אותך, השאלה היא עד מתי ? זה יעבור לך במאוחר או במוקדם, כאשה לאשה - כאדם לאדם. אסור ! ובגדול, להצדיק התנהגות של באטמן דווקא, כי הילד הזה הוא סתם דפוק או ממש קקה, בואי ואזכיר לך שאנו מדברים אומנם על חדירות, לא חשוב אם זה מתרחש במכוניות, בעלית הגג או בדירות, אבל אסור שתהיה כאן חדירה לפרטיות, ואקווה שהצדקתך לנעשה - חלפה כמו כל רוח שטות. שוטרת ? מורה ? או סתם מדריכת סקס מעולה, המקדישה באמת את המיטב את כל כולה, דברי בגובה העיניים - הגני על ``לקוחותייך`` אחרי הכל - בעוד שנה נחגוג לך אלו הם חייך...(-: ואחרי הכל ואת יודעת אחרי, שאני איתך - הלאות הנעימה שאחרי...

shoteret

New member
השוטרת כאן - לליאות הנעימה

היי סקסי, לפני שנים רבות אמר חכם סיני לעולם אי אפשר לרצות את כולם אז אני מבינה שאינך אוהב אותי בכסותי החדשה כנראה שיותר חיבבת את השוטרת הישנה זו שרק רמזה ולא ממש אמרה זו שהיתה הביישנית המתוקה טוב הזמן עשה את שלו והשוטרת השתנתה כעת אומרת את דעתה והכסות החדשה דווקא לי מאוד מתאימה ככה אני בכל אופן מרגישה אם יש לך הצעה לתלבושת חדשה תאמר את דעתך ואולי לכבודך אלבש חליפה חדשה אבל לעיניך בלבד מה דעתך? ממני

בגדי המלכה החדשים...

כן, ספרי לי איך אני אמור לדמיין, כן אימרי לי - איך אני אמור למיין, את כל מערכות בגדיך, את הערגה למבט עיניך, זוכרת ? שבאתי וממני הורדת את המדים ? כבר אז אמרתי לך - שאינני זוכר אותך עם בגדים... ולכבודי - כדי להסיר רגש מועקה, לבשת עבורי את בגדי המלכה, בגדי המלכה החדשים, שאת הזרם אנו חשים, את מגע הגוף העירום הנוגע לא נוגע, את הקסם אותו את יודעת, אותו אני יודע, ואחרי - חבוקים, שפתי מרפרות על לחיך הענוגה, אצבעי מציירת על שפתייך בקרם העוגה, לשונך הארוכה עורכת סיור מהיר, בודקת לאורך גופי את מזג האויר. יום של שמש - אחד את השניה חשים, ואת - לובשת את בגדי המלכה החדשים... הליאות הנעימה שאחרי.

אני רואה שחזרת מן הכפור :)

שאני אחזור גם??? הפורום הזה סוף סוף חוזרת עטרה לישנה.. ;-) שאחזור ונתנצח, כמו לא עברה לה חצי שנה???

shoteret

New member
:cool: השוטרת כאן - לאלמנה כחולה

היי סקסית, מזמן לא שמענו ממך לאן נעלמת חזרי מיד וכן, הליאות הנעימה כאן איתנו אז חיזרי במהרה אני רוצה שוב לשמוע את סיפורייך המענינים ממני

למעלה