שוטרת, סוהרת, חוקרת, - וכל החברים גם וגם...

שוטרת, סוהרת, חוקרת, - וכל החברים גם וגם...

שמות בצ`ט....משהו... שלום גברת מה את אומרת ???? חוקרת את סוהרת שנעצרת רק ע``י שוטרת, גם וגם עם נקודה או שתיים, שניה, לאות של אחרי - תנו קצת מים... אחד ויחיד מחבק צפרדע, באטמן על מורפיום לא מבין לא יודע, דגדגן ורוד ורטובה מחורמנת, חם ב-פוקס ו - שרון זקוקה לאומנת... שמות שמות - מאחורי כל אחד מהם נשמה, רותח לוהט מחפש תנוחה אחורית חמה, וכדי שלא נשתעמם בפורום הסקס, תמיד כדאי להשוות לאקס... כי מה שרחוק ומה שלא קיים, אף פעם לא נזרוק לים, נאמץ לחזה נקרב לנשיקה, נמשיך לחלום על חטובה ודקה... ומלאה גם, ונדם. אחרי הכל, השקט שאחרי הסערה, נחזור לילדות, לאותה נערה, שאיתנו היתה בימים בתוליים, שאיתנו חיברה סולם צלילים...

מילים צלילים

אתה צודק ותארת זאת להפליא . אני אישית במקום המילים היתי רוצה.....הסכת ושמע אילו יכולתי לא לכתוב מכתב... אלה לשים בתוך קופסא צלילים ריחניים של מוסיקה שאני אוהב עם ריח של עלים ירוקים קולות של ציפורים וצבעי השקיעה והדימדומים ולתת לך את זאת בקופסא של קסם ואת תפתחי את הקופסא ואצלך בחדר יתמלא הכל בהרגשה שבה אני כותב לך כי המראה שלך לעולם לא יחדל להקסים אותי ולרתק את עיני כל כך היתי רוצה עכשיו לחבק אותך ולמלא אותך בנשיקות.... אך בכל זאת רק אכתוב לך מכתב. אגב זה כדי להסביר את הרעיון אבל מוקדש באהבה לידידה טובה מחדר 40+ שועלית המדבר הנפלאה.

כמה קל

כמה קל

כמה קל לכתוב מילים להכביר צלילים לשלוח, לומר, לאהוב את הנייר מאחלת שתשרף באש התשוקה הבוערת בך לכל נשות הפורום, זה והאחר (כל אותן אלו שעומדות בקריטריונים) אוהב את זו, ואת האחרת לכולן מציע, מבקש, מצהיר מול כולם, וגם מזהיר אז תמשיך להציע! אך אל תשחק את הפגיע ובהנאותיך תשרף אכן, שתשרף

למעלה