שוטרת...תגיבי :-( :-( :-( :-( :-(

שוטרת...תגיבי :-( :-( :-( :-( :-(

דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????. דייי נווווו מה הקטע שלךךךךך? תגיבי כבררררר! מה עשיתי לךךךךךךךךך????.

shoteret

New member
לחני פיי המתוקה

היי חמודה, אני כאן ורואה שגם את מה איתך? בבקשה לא להציף? אוקיי תכתבי משהו יפה שאהנה לקראו נורית

היייי

New member
..........

חני נשמה אני מבין שאת כבר לא צריכה את עזרתי אז אני חוזר לפורם של הצ`אט ביי

שוטרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

יווווווווו מה זההההההההה??? אנ`לא מאמינה דיי רצינייייי את מדברת איתייייי????? כנראה שהיום הולדת שלך השפיע עלייך לטובההההההה עכשיו...יעני שתהיי פה...תגידי לי למה לא דיברת איתייי ו....יוווווווו כפרה עלייך נשמה עיניים חיים אף פה שיניים אוזניים רגליים ידיים ציפורנים לשון וכו` וכו` וכו` שיהיה לך ת`יום הולדת הכי פ33ה והכי ס22ה בעולם!!!!! חולה עליייייייך: חני!

למעלה