שוטרת27 ברדיו חיפה

shoteret 27

New member
שוטרת27 ברדיו חיפה

שלום לכל חברי פורום סקס חדשות מרעישות!!!!!!!!!! פורום סקס שלנו מככב ברדיו חיפה הרדיו של הצעירים בגילם ובנפשם. מידי ערב בין השעות 20-22 ברדיו חיפה אנחנו נדבר ברדיו על סקס. ולכן, אני מבקשת מכם חברים יקרים וסקסיים שלי, להשאיר הודעות סקסיות, הודעות אירוטיות, פנטזיות, משאלות כמוסות וסיפורים מעניינים מחיי הסקס שלכם. אני אקרא את כול הודעותיכם ואספר אותם ברדיו חיפהההה. ממני

ronen 27

New member
סקס פראי ברומא.

היי שוטררררררתתתתתתת !!!! לפני החתונה אשתי ואני טסנו לחו``ל למין ירח דבש מקדים. הגענו לרומא בצהריים ביום ראשון , התארגנו במלון , והחלטנו ללכת לטייל קצת , עד הערב - לראות קצת קצת מהסביבה. הגענו לגן מדהים ( יש הרבה כאלה ברומא... ) טיילנו , צילמנו הסרטנו , ומרוב טיולים... נהיינו רעבים... - ולא לאוכל. הוצאנו סדין ש``הושאל`` מהמלון והוכן למטרת פיקניק ( שהישבן המלכותי לא יתלכלך חלילה מהדשא... ) , פרשנו אותו בפינה חשוכה ונסתרת בפארק הזה , אחרי שבדקנו שאף אחד לא מטייל לו בסביבה.. התנשקנו והתלטפנו , התפשטנו והתגפפנו.... והענינים החלו להתחמם, היינו עירומים לגמרי , והתחלנו במצווה... עשינו את זה פעם אחת שאני למעלה.... ועוד פעם כשאני למטה.... ואז פתאום.... אני מבחין ב50-60 פרצופים מחייכים , מופתעים , נדהמים , מציצים אלינו מהגדר מעלינו... עם מצלמות , וידיאו , פלאשים.... ( איך היא לא ראתה אותם כשהיא היתה למטה... ) מה מתברר? מצאנו אמנם מקום סופר פסטורלי לעשות סקס... רק לא ידענו שמדובר בעמדת תצפית לתיירים על רומא.... והחמור מכל ? ה``תיירים`` שכל כך התלהבו מאתנו.... וצילמו את הזוג ה``איטלקי`` עושה מעשים טובים.... היו לא פחות ולא יותר.... תיירים ישראלים שרצו להתפעל מיופיה של רומא הנהדרת ותושביה... וב... מקרה גם שכנים של ההורים שלי.... שסיפרו להם חוויות מהטיול... והראו להם תמונה שצולמה שם.... מזל שהיה שם קצת צל..... והפנים לא יצאו ברורים... אבל הגוף...אחחח הגוף.... של האשה שלי... יצא ברור מאד... ובינינו - יש לי הרגשה שאמא שלי ( שתהיה בריאה.. ) , זיהתה משהו.

למעלה