שוטר פלסטיני חשוד בביצוע פיגועים נגד ישראל

גידעון1

New member
שוטר פלסטיני חשוד בביצוע פיגועים נגד ישראל

מעניין אם הוא משתייך לאותם שוטרים שאמורים לשמור מחר על ג'ורג בוש לכתבה

גידעון1

New member
אבל הוא שייך לסכסוך

תאמין לי כשאני רואה מצד אחד שוטרים פלסטינים מושיטים יד לטרור ומהצד השני את חיילי מצריים עוזרים למחבלי החמאס להעביר נשק אני באמת מתחיל לחשוב שהדרך הכי טובה היא להמשיך לחיות על החרב והמחשבה הזאת מאוד מעציבה אותי.

גידעון1

New member
מייק קראתי סוף סוף את דבריה של כוכבה

זאת בחורה ממש מתוסבכת על כל הראש. היא כותבת שישו נולד בפלסטין כשלמעשה באותה תקופה בכלל לא היה איסלם שלא לדבר על זה שבכלל לא היו פלסטינאים.

mike00

New member
חחחחחח......נתת לה מחמאה גדולה../images/Emo6.gif

הבחורה שונאת ישראל,הדבר הטוב ביותר שהיא עשתה זה לקום וללכת מפה.... בזכות ההורים שלה ושכמותם המדינה הזאת קיימת,בזכותם ובגללם הציונות נוסדה וחיה..... מה שהיא לא תגיד ולא תעשה לא ישנה את העובדה הזאת ואני מחייך מבפנים כשאני יודע שהיא קוראת פה את המילים האלה רק לא רוצה להגיב...... דרך אגב,היא האמאמא של הכובש הקולניאליסטי שחיה על אדמות שלא שלה שנכבשו באכזריות מהילידים בקנדה... הצביעות במיטבה....

גידעון1

New member
לא משנה מה הדעות שלה

הדבר הכי בסיסי שאני מבקש זה שהיא תגן על הדעות שלה וכששאלתי אותה שאלות היא כלל לא טרחה להגיב וזה רק מעיד על בלבולי שכל ולא על עמדה רצינית וכנה מבחינתה

mike00

New member
הצחקת אותי גדעון....../images/Emo6.gif

להגיד כוכבה ועמדות רציניות באותו המשפט זה כמו להגיד אולמרט שמירה על אינטרסים לאומיים באותו המשפט...

THE WIZARD 55

New member
גדעון, זה ידוע, רק דבר אחד

אני לא יודעת, אם זה בהוראה של אבו מאזן או שהם פועלים על פי שיקול עצמאי

THE WIZARD 55

New member
ברגע שאומרים את זה על אבו מאזן

מורידים ממנו את האחריות על מה שקורה. אבו מאזן אימפוטנט שוחר שלום?... לא נראה לי, שמעתי אותו בהרבה ראיונות כבר לא יודעת מה לחשוב על האיש.

גידעון1

New member
ובמלחמת לבנון השניה סניורה לקח אחריות?

הטרוריסטים בלבנון וברשות הם אלה ששולטים ולא הבובות שכביכול נקראים נשיאים וראשי ממשלות.

גידעון1

New member
הניה איננו ראש ממשלה בפועל

ואך מדינה בעולם לא מכירה בממשלת החמאס בפועל.

THE WIZARD 55

New member
איך לא בפועל, זה ששאר העולם גדעון

לא מכיר בו, האנשים שם כן מכירים בו הוא נבחר ע"י רובם. אבל הוא אבי הטרוריסטים.

גידעון1

New member
מי מכיר?

החיים בעזה נוראיים עקב שלטון החמאס. זה לא שיש להם את הפרבילגיה אם להכיר בו או לא. יש שם ארגון טרור ששולט על כל עזה.

mike00

New member
לא קשור בכלל לנושא../images/Emo9.gif

גדעון ראיתי היום לפנות בוקר את מולין רוז'.....סרט מעולה..... רציתי להגיד לך שאם הידידה שלך אמרה שכדאי לך לראות אותו קרוב לוודאי שהיא מנסה לרמוז לך משהו
מה שהכי אהבתי בסרט זה שהם לקחו שירים יחסית מודרניים,שירים שאף פעם לא התייחסתי למילים שלהם פתאום קיבלו משמעות מאוד עמוקה.......אהבתי נורא,תודה על ההמלצה שלך...

THE WIZARD 55

New member
ידעתי שמתפתח משהו אצל גדעון

עם השיר ששם לנו כאן ולדבריו הוא פשוט טוחן אותו
גדעון תזרוק כמה עצמות
ואתה מייק תביא איזה שיר משם.. בא לי שירים היום.תמיד בא לי, אבל היום אני במצב רוח כחח כחח כחח ...

mike00

New member
למה את במצב רוח כחח כחח כחח וויז?מה לא קרה

בסוף שבוע הזה שאת ככה??אהה?? אמרתי לך

THE WIZARD 55

New member
אמרתי לך שאם תגיד לי אמרתי לך

אני אדפוק לך כאפה
אני אתגבר, אני חזקה, הכי חזקה. אתה תסבול קצת בדרך עד שזה יקרה
הכן ממחטות. וואי איזה שיר מהמם, חבל על הזמן..... יש עוד כאלה?.....

למעלה