שולחן לגינה

yossinaor

New member
שולחן לגינה

שלום, מצאתי שלד מתכת של שולחן קפה שחסרה לו הפלטה העליונה. אני רוצה להפוך אותו לשולחן גינה נמוך. יש למישהו רעיון לעיצוב? חשבתי על בסיס דיקטי ועליו מסגרת חלוקי נחל ומילוי מלט וצביעה שלו. אפשרות שניה שעלתה- שני לוחות זכוכית ובינהם תמונות. כל רעיון אחר מבורך היות ושני אלה לא נראים לי משהו... תודה.

kashke

New member
אפשר גם...

לחתוך אריח קרמיקה או שארית משיש או גרניט לגודל הרצוי.-מאוד פרקטי.

שולחן לגינה ראשית כל צריך לקחת בחשבון את פגעי מזג האויר כשהולכים לתכנן פלטה לשולחן כזה. את המסגרת צריך לצבוע ולהכין לעמידה בתנאים כאלו. בתור פלטה עליונה אפשר : *פלטת סנדויץ מצופה קרמיקות ,או חלוקי נחל .יש להקפיד לאטימה מוחלטת של התוצאה מחדירת מים לפלטה שמתחת. *כמו שכבר ציינו,למצוא פלטת שיש ישנה .ולחתוך לגודל הרצוי. *שימוש בלוחות עץ אורן ,צבועות היטב בלכה.

ronnymp

New member
הנה כמה הצעות ../images/Emo62.gif

פלטה אורן יפה - צבועה בלכה - אם את אוהבת את מראה העץ הטבעי
זכוכית עבה לבדה - או לצבוע אותה - עם מעט ידע בויטראז'
בסיס דיקט עם מסגרת - ועל זה "לרצף" בחרסינה/קרמיקה צבעונית לפי טעמך , או פסיפס - אם את אנינת טעם ומוכנה להשקיע מעט יותר
פלטת שיש לפי טעמך - או שיש בז' - עם קנטים שבורים מסותתים
פלטת דיקט עם מסגרת ועל זה פלטת זכוכית - ובאמצע (מה שייראה מבעד הזכוכית) חלוקי נחל , או צמחיה יבשה , או תמונה מיוחדת או איזשהו בד מיוחד - או כל דבר אומנותי אחר שעולה על רוחך ...... מה את אומרת - משהו מאלה מדבר אלייך

yossinaor

New member
תודה והארה

א. תודה: הרעיון של בסיס ומעליו זכוכית ומילוי באמצע נשמע מצוין. ב. הארה: בבדיקה אחרונה שנערכה עלה כי אני גבר... בכל מקרה שוב תודה.

למעלה