שולחן למכונה

saraint

New member
שולחן למכונה

התחלתי לעבוד על דברים קטנים, והתיפורים החופשיים שתמר מלמדת עושים לי חשק לכיוון של עבודה גדולה.
הבעיה - נכון לעכשיו המכונה שלי עומדת על שולחן כך שהמשטח בפועל הוא קטן יחסית. התוצאה (חוץ מאשר עבודה לא כל כך מדויקת) היא גם כאבי גב וכתפיים.
אני רוצה שולחן שבו המכונה שקועה, וכל המשטח של השולחן הופך בעצם למשטח עבודה גדול.
יש מקום שבו אפשר לקנות כזה דבר בארץ או שצריך ללכת לסרטונים ביוטיוב ולראות איך הופכים שולחן רגיל לשולחן כזה (בעזרת בעל וכמה כלים חותכים מנסרים משייפים מבריגים מחוררים ועוד)
מה הניסיון שלכן עם דברים כאלו?

תודה

הנמכת שולחך

בעבר הנמיכו לי את שולחן.עם בעל עם 2 ידיים ימניות תוכלו לעשות זאת.הראי לו שולחנות ביו טיוב .הנמכת פותרת כאבי כתפיים וגב.בהצלחה

saraint

New member
חשוב לי משטח העבודה הגדול

הגובה הוא רק תוצר נוסף מבחינתי (כיסא גבוה יותר נותן אותו אפקט כמו שולחן נמוך, ואת זה אפשר לעשות בקלות עם כל כסא עבודה מתכוונן)
יש בחו"ל שולחנות מוכנים נהדרים שמיועדים להתקנה של מכונה בתוך חור בפלטת השולחן. בארץ אני רואה אותם מוכנים רק כחלק ממכונה תעשייתית.
יש ביוטיוב גם הדרכות איך עושים את זה לשולחן רגיל מאיקאה, אבל אני מעדיפה לקנות מוכן ושמישהו אחר ינגר.

נ אוה

New member
בזמנו לפני הרבה מאד שנים

היתה לאימי מכונת תפירה כזו.
במצב תפירה המכונה היתה בגובה השולחן
ובמצב מנוחה היא נכנסה אל הפתח מתחת לשולחן
כמו בתמונה הזאת שמצאתי בגוגל

לדעתי צריך לבדוק החנויות למכונות תפירה

saraint

New member
גם אני מתגעגעת לשולחן הישן של הזינגר שלי

כשהפכנו למודרניים נפטרנו ממנו.
שאלה - כולן פה עובדות עם מכונות שעומדות על שולחן? לפי כל הסרטים והחומר ברשת הרבה יותר נוח לעבוד במשטח אחד עם המכונה.
מצד שני - תמיד אפשר לשים את המכונה על השולחן בפינת אוכל.

מתר46

New member
לי יש את המכונות האלה זינגר

מאמא ומחמות ומכיוון שיש לי מקום לא נפטרתי מהן
החדר עבודה יש לי לחוד 2 ברנינות ינומה ואוברלוג
בעלי בנה לי שולחן לונג ארם שמחוברת אליו מכונת תפירה רגילה
לא ממוחשבת ואם מישהי רוצה לראות היא מוזמנת להכנס לאתר של ברנינה הם צילמו

saraint

New member
עכשיו אני מבינה איך את מצליחה ליצור

כאלו עבודות יפות.
גם לי יש את הזינגר אבל חיברנו לה מנוע והיא מנותקת מהשולחן היפה שהיה לה. עכשיו אני מצטערת שנפרדתי מהשולחן אבל פעם התייחסו אליו כאל זבל....

למעלה