שולחן ערוך לערב החג
כאשר הצטרפתי למשפחת אשתי יוצאי תימן עדיין לא היה נהוג אצלם לפתוח את החג במאכלי חלב שכן נוהג זה לא היה מקובל אצלם. אט אט זה נהפך להרגל קבוע ובערב חג השבועות השולחן כולו עמוס במאכלים מתוצרת חלב (למה רק פעם בשנה?) ואין יותר מי שפורש הצידה עם מרק תימני עם חילבה וכיו"ב. וכך כל אחת מבנות המשפחה הפגינה את כישוריה הקולינריים, החגיגה הייתה בשיאה והקלוריות דהרו לשיאים חדשים.
כאשר הצטרפתי למשפחת אשתי יוצאי תימן עדיין לא היה נהוג אצלם לפתוח את החג במאכלי חלב שכן נוהג זה לא היה מקובל אצלם. אט אט זה נהפך להרגל קבוע ובערב חג השבועות השולחן כולו עמוס במאכלים מתוצרת חלב (למה רק פעם בשנה?) ואין יותר מי שפורש הצידה עם מרק תימני עם חילבה וכיו"ב. וכך כל אחת מבנות המשפחה הפגינה את כישוריה הקולינריים, החגיגה הייתה בשיאה והקלוריות דהרו לשיאים חדשים.