צריך להמציא רובוט שיפנה את השולחן וידיח כלים
סרטון משעשע עם קריצה לפולחן ליל הסדר . אנחנו נחגוג עם בני המשפחה שלו , התפריט יהיה הפעם על טהרת מאכלי וורשה והסביבה , בעיבוד מודרני ז'תומרת לגפילטע יקראו קציצות דג עם נגיעות חזרת צלי הבקר יהפוך לרוסטביף הכבד הקצוץ יוגש כפטה והקומופוט ישא את השם לפתן בנוסח סבתא צילה. ככה נחבר את הדור הצעיר למאכלים שעוברים מהעולם
כי ספק רב אם הדור הבא יכין או יבשל שכאלה. מוסכם על דעת המשתתפים שקריאת ההגדה תעבור שינויים וקיצורים על מנת להגיע לשלב הארוחה עד כמה שיותר מהר ולרחיצת הכלים נשכרה הפילפינית מהבית ממול ששמחה על הגדלת תזרים המזומנים בחשבונה.
אממה בחג השני תערך חוויה מתקנת ליוצאי ארצות המגרב על מנת לא לקפח את המגדר והמגזר , מה עוד שצפויה מימונה בערב ולמה לנו סכסוכים משפחתיים ...
תרשמו עכשף מתכון שנוסה על ידי והולך להיות להיט לילסדר תלכו לקצב תבקשו עוף שלם טרי בגודל בינוני, שיוציא לכם את ממנו כל העצמות הפרוק יעלה לכם כמה זוזין אבל שווה תאמינו לי ששווה. ובכיין....
קחו את העוף השלם אך ללא עצמות שטפו היטב הכניסו אותו לאשפוז במרינדה לכמה שעות אחרי שעיסתם אותו ב- קיצת שמן זית פפריקה מלח פלפל שחור והכי הכי מיץ מלימון שנסחט היטב בנתיים תכינו את המילוי של הבפנוכו 1/2 כוס אורז פרסי שבשלתם כ 5 דקות עם מעט מלח וכף שמן בצל קצוץ מטוגן אליו צרפתם תוך כדי ערבוב ואידוי 1/2 קופסת פטריות ו1/2 כוס בשר טחון קצת צנוברים קצת צימוקים גרדו גזר קטן לצבע ערבבו הכל עם ביצה שלמה ויאללה להתחיל למלא את כל העוף , רק לא לדחוס יתר על המידה , תשאירו מקום לעיסה שמגדילה נפח. הכניסו את המוצג לשקית קוקי כולל שאריות המרינדה או כסו בנייר כסף ולתנור חם כשעתיים ואפילו יותר....
אל תשכחו לסגור את פתח העוף עם קיסמים על מנת שהמילוי לא יזחל החוצה. הגישו את העוף בשלמותו על צלחת גדולה מקושטת סביב עם פלחי תפוזים או עגבניות שרי צננו מעט לפני ההגשה פרסו כמו פסטרמה ( אין עצמות זוכרים?) ותהנו חבל"ז