שולחן פוקר ביתי

maorpokertable

New member
שולחן פוקר ביתי

שלום, מי שמעוניין, אני בונה שולחנות פוקר בייתים... יש לי גם בלוג ואתם מוזמנים להתרשם מהבנייה האחרונה שלי שם.. http://maorpoker.blogspot.com/ חוצמזה, אם אתם צריכים עזרה בבנייה של שולחונות, אשמח לעזור, שלחו לי מייל. תוזה מאור

AdAmD1

New member
נראים מעולים

רק מה שכן, מבחינה עסקית אם אתה מתכנן למכור אותם אז המדריך של הבנייה (שגם לא רע בכלל) קצת יפגע בך :)

Shpirer84

New member
יפה מאוד- כל הכבוד..

אפשר לשאול כמה העלות של בנייה עצמית של השולחן - חומרים וכו..?

maorpokertable

New member
לגבי עלויות

adam, לגבי המדריך, זה נכון שזה עלול לפגוע בי, אבל לא לכולם יש מקום, סבלנות, כלים וידע לבנות שולחן כזה,אפילו עם מדריך... חוצמזה תודה על המחמאות... אני מוכן לבנות ולמכור שולחן כזה במחיר של 1000 ש"ח. כפיר, אם אתה רציני, צור איתי קשר במייל, ונסגור פרטים אחרונים.. [email protected] שבת שלום

Godu

New member
הלינק לא עובד ואני מאוד מעוניין להסתכל.

Godu

New member
וואו, נראה מרשים ביותר !

אני כבר המון זמן מפנטז על בנית שולחן בעצמי. כמה שאלות, 1. השטח המורם (שעליו מניחים ידיים) יושב על מסגרת פנימית (הטרפזים) שרק הקצה שלהם מונח על הלוח הראשי. זה מחזיק טוב ? בכל זאת, כולם נשענים. 2. באיזה עובי לוח העץ המרכזי ? 3. מה עם רגליים ? זה אמור להיות פשוט "טופ" ?

maorpokertable

New member
תשובות

השטח של הכרית יושב טוב מאוד, מחזיק טוב, ואם תראה אפילו מחוזק בברגים הלוח בעובי של 17 מ"מ זה טופ, בעיני זה עדיף, אפשר לשים אותו על כל שולחן בבית, ולאחסן אותו באחד החדרים בעמידה על הקיר..

Godu

New member
תודה

האמת, באמת נראה חבל"ז וגם שימושי. אני לא אוהב את הטופים שמוכרים בחנויות, המתקפלים. זה שהם גם לא יושבים טוב על השולחן וגם הקיפולים שלהם גורמים להם להיות ממש רעועים. נראה לי הטופ שלך, אם שמים מתחתיו כמה שטיחוני סיליקון כדי שלא יחליק ושלא ישרוט את השולחן מתחת, יכול להיות באמת פתרון פרקטי ואייכותי. שוב, סחטיין.

Shpirer84

New member
לגבי השולחן החדש בתיכנון-

נראה מצויין - יש אפשרות לבנות אותו עם הלבד speed-cloth ? אני מדבר על השולחן שאתה בונה לעצמך עם המתקנים לכוסות והמשטח עץ בין המשענת לריפוד.

maorpokertable

New member
סליחה על האיחור

כן, אפשר לבנות אותו עם SPEED CLOTH, אני רק אומר שהחישוב עלויות לא כולל את המתקנים לכוסות, אז בכללי זה מייקר את זה קצת, אבל בלי שום קשר לעלויות, לדעתי האישית בלבד, זה מיותר, כי זה גורר אפשרות ללכלוך וכתמים על השולחן, על אף שהבד הזה דוחה נוזלים, ועדיין אני פדנט.... אני מבקש מכל מי שיכול לעזור לי, פשוט להפיץ בפייסבוק את הכתובת של הבלוג, כדי שיותר אנשים יכנסו ויראו. /http://maorpoker.blogspot.com

Harleydude

New member
בוא'נה אחי

סחטיקה עליך, עכשיו ראיתי את זה והתרשמתי רצח. שיהיה בהצלחה!

maorpokertable

New member
שמח שהתרשמת

ואני אשמח אם תוכל לעזור ולהפיץ את בפייסבוק או בכל דרך אחרת לחברים שלך

למעלה