שולחן קטן!

שולחן קטן!

מצאתי במחסן שלנו שולחן ממש ממש חמוד בצורתו...ובדיוק מתאים לספלים שהיו יושבים על השטיח בחידר שלי ומתהפכים ברגע שמישו היה קם! הצבע שלו זה לבן עם כתמים ישנים ואזורים עם גוונים צהובים...והוא עשוי מפיברגלס השאלה שלי איך ועם מה אפשר לצבוע\להדביק\ לצייר על השולחן.. וצריך שזה יצא אטום כי יש עליו הרבה כתמים... אני אודה לכם על רעיונות לעזרה! זרובי!

dili

New member
אני לא בטוחה לגבי עבודה עם פיברגלס

אז אולי מקס יתן תשובה ברורה יותר אם אפשר לשייף פיברגלס או לא, בעקרון צריך שהמשטח יהיה כמה שיותר נקי. מורחים חומר מקשר על השולחן (החומר עצמו הוא לבן ואטום), כשהוא מתייבש, צובעים את השולחן באיזה צבע שרוצים, אז אפשר גם להדביק ולצייר ולסיום מורחים בלכה, כדי לשמור על כל מה שעשית. תהני

חומר מקשר...

זה מה שאני צריכה לבקש בחנות או שיש לזה איזה שם אחר..המוכר יבין אותי ? בכל מיקרה אחרי שאני מורחת את החומר הזה יש לכם אולי רעיונות מה אפשר לעשות...כי אני כימעט לא מכירה שום טכניקה מיוחדת...הדברים יחדים שעשיתי עד היום זה או צביעה או להדביק טפטים או להטביע דברים על הקיר עם שפכטל... בקיצור אני צריכה רעיונות חדשים... אולי יש איזה דרך להדביק על זי עתונים!? תודה בכל מיקרה..

dili

New member
כן...

תבקשי חומר מקשר לצביעה על פיברגלס, אני קניתי בהום סנטר. אחרי החומר הזה את יכולה לעשות מה שאת רוצה, לצבוע ואז לעשות הטבעות כמו שאת יודעת
או להדביק משהו, אבל אם את מדביקה על כל המשטח, אז את לא צריכה חומר מקשר, החומר המקשר הוא בשביל שהצבע יתפס טוב למשטח.

אוקי..

סליחה על זה שאני מיתקשה... אבל אני רוצה להשתמש בזה כשולחן פעיל ...זאת אומרת שאני ארצה לנקות אותו...עם סקוצ´ברייט ...זה אפשרי??? יש לי מין חזון כזה כי הוא עגול לעשות מין ספירלה עם צבעים חמים כזאת על כל הפנים שלו..או אולי ליכתוב איזה שיר יפה ...בשביל זה אני צריכה חומר קשר? ועם איזה צבע אני צריכה לעשות את זה? למרוח אחרי זה לכה??? ואולי אתם יודעם על איזה טכניקה לעשות את החזון העיתוני שלי...אולי להדביק באיזה שהיא צורה קומיקסים על כל החלק העליון שלו ואז לאטום את זה במשו...זה אפשרי בכלל או שאני הוזה...??? תודה על העזרה ועל הסבלנות לילדה המתקשה:) זרובי!

av_i_va

New member
תקבלי תשובה מחר../images/Emo140.gif

אין צורך בחומר מקשר. המתיני בסבלנות עוד יום אני רוצה לבדוק את שם הצבע שאת צריכה. לילה טוב

sigaliot

New member
לגבי צבע מקשר...

קניתי השבוע צבע שהוא כמו פוליאור , מתפקד בדיוק כמותו רק על בסיס מים ולא שמן. הצבע מתאים לכל סוגי המשטחים ויתפקד נהדר בתור צבע בסיס. לפי הנתונים על הקופסה הוא מתאים לצביעה על: עץ , שעם , ברזל , ברזל מגלוון , אבץ , נחושת , אבן , בטון , גבס , רעפים , פוליאסטר , PVC , כותנה , בדי קנבס. מתאים גם לפנים וגם לחוץ...מה יותר טוב מזה? שמו: unilak , ניתן להשיג אותו בהום סנטר והוא עולה 64 ש"ח ל-750מ"ל.

av_i_va

New member
אם לא שמת ....../images/Emo23.gif

זו התשובה אליה התכוונתי.

למעלה