שולחן אם הוא נראה כמו אמיתי ואין שום דבר לא בסדר אל תגיבו :)
E eldarinn New member 4/10/01 #8 זה בסדר גמור למעט מה שכבר אמרתי על עבודות קודמות לגבי הפיניש האחרון במודלציה דוקא, כמו כן לא כל כך הבנתי את הצורה הכוללת של האובייקט, אני חושב שעדיף להשתמש במצלמה רחבה יותר מזוית אחרת. בכל מקרה התאורה הפעם והרקע הלבן - עשר!!
זה בסדר גמור למעט מה שכבר אמרתי על עבודות קודמות לגבי הפיניש האחרון במודלציה דוקא, כמו כן לא כל כך הבנתי את הצורה הכוללת של האובייקט, אני חושב שעדיף להשתמש במצלמה רחבה יותר מזוית אחרת. בכל מקרה התאורה הפעם והרקע הלבן - עשר!!
H HP900PTW New member 4/10/01 #9 גם לי זה לא נראה 100% אמיתי אבל אני לא יודע בדיוק מה אפשר לשפר.. הנה זוית אחרת וד"א, ראיתי כזה שולחן בבית של חבר של אח שלי.. אם זה מעניין אותך.. וחשבתי לעשות אותו ב-3d
גם לי זה לא נראה 100% אמיתי אבל אני לא יודע בדיוק מה אפשר לשפר.. הנה זוית אחרת וד"א, ראיתי כזה שולחן בבית של חבר של אח שלי.. אם זה מעניין אותך.. וחשבתי לעשות אותו ב-3d
E eldarinn New member 4/10/01 #10 אין לי ספק שהשולחן קיים במציאות אבל אם אתה מציג אותו מזוית שלא רואים את כולו או שהפרספקטיבה לא ברורה? אל תשכח שאנחנו רואים אותו פעם ראשונה כאן
אין לי ספק שהשולחן קיים במציאות אבל אם אתה מציג אותו מזוית שלא רואים את כולו או שהפרספקטיבה לא ברורה? אל תשכח שאנחנו רואים אותו פעם ראשונה כאן
E eldarinn New member 4/10/01 #12 רק עכשיו עלתה התמונה... זה באמת בסדר גמור, שיפור קטנטן - תגדיל את הספוט שלא יראו את הגבולות שלו וכך לא ייוצר צל מסביבו אלא רק הצל של האובייקט על רקע לבן.
רק עכשיו עלתה התמונה... זה באמת בסדר גמור, שיפור קטנטן - תגדיל את הספוט שלא יראו את הגבולות שלו וכך לא ייוצר צל מסביבו אלא רק הצל של האובייקט על רקע לבן.