שולחת לכם משהוא ליום שכזה ...
A anat11 New member 7/6/02 #3 בענין זה... המזגן שבק חיים שלשום בלילה אבל תוקן לפני שעה קלה (כל האלקטרוניקה שם הוחלפה ). כה לחי לחידוש אחריות מדי שנה בשנה
בענין זה... המזגן שבק חיים שלשום בלילה אבל תוקן לפני שעה קלה (כל האלקטרוניקה שם הוחלפה ). כה לחי לחידוש אחריות מדי שנה בשנה
R RomiVais New member 8/6/02 #4 באמת היה ממש חם היום ../images/Emo42.gif תודה על הקבצים אוריתי... וענת, מזל שהמזגן תוקן. אני לא רוצה לנסות לתאר לעצמי את הבית בי מזגן... מפחיד!!!
באמת היה ממש חם היום ../images/Emo42.gif תודה על הקבצים אוריתי... וענת, מזל שהמזגן תוקן. אני לא רוצה לנסות לתאר לעצמי את הבית בי מזגן... מפחיד!!!
א אורית א.ס. New member 8/6/02 #5 שלום לרומי אני פשוט לא מצליחה להכנס להודעות האישיות........... אז אני מקווה שאת בסיידר אני והחברה (הבוגר ו-2 הצעירים) נהיה באילת כנראה ב-20 לחודש זה ל-3 ימים. מקווה נורא נורא לפגוש אותך אורית
שלום לרומי אני פשוט לא מצליחה להכנס להודעות האישיות........... אז אני מקווה שאת בסיידר אני והחברה (הבוגר ו-2 הצעירים) נהיה באילת כנראה ב-20 לחודש זה ל-3 ימים. מקווה נורא נורא לפגוש אותך אורית