שולחת ל-backstreet girl אנרגיות טובות שתחזור בריאה ושלמה מסיני, אינשאללה. (אחרת מה אנתוני יעשה?)
ר רווינסרה New member 8/10/04 #1 שולחת ל-backstreet girl אנרגיות טובות שתחזור בריאה ושלמה מסיני, אינשאללה. (אחרת מה אנתוני יעשה?)
L lollapalooza New member 8/10/04 #4 כן ../images/Emo4.gif איך שהודיעו אתמול על הפיגוע, חשבתי עליה. בהזדמנות הזאת אני מבקשת, שאם מישהו נתקל בה איפושהוא ברשת, או בכלל- שיודיע כאן בבקשה.
כן ../images/Emo4.gif איך שהודיעו אתמול על הפיגוע, חשבתי עליה. בהזדמנות הזאת אני מבקשת, שאם מישהו נתקל בה איפושהוא ברשת, או בכלל- שיודיע כאן בבקשה.
R Rock and MetaL New member 8/10/04 #5 שלושה חברים שלי חזרו אתמול מסיני למזלי אני וכול החברים יוצאים בערב להסתובב ברחבי שוהם והם היו אז שחזרתי הבייתה לא הייתי בלחץ אם קרה להם משהו כי אני יודע שהם חזרו בריאים ושלמים אבל שהיא תחזור שלמה טפו טפו טפו נראה עוד פעם ת'כינוי שלה בצד שמאל(כאילו שהיא תכתוב הודעה)
שלושה חברים שלי חזרו אתמול מסיני למזלי אני וכול החברים יוצאים בערב להסתובב ברחבי שוהם והם היו אז שחזרתי הבייתה לא הייתי בלחץ אם קרה להם משהו כי אני יודע שהם חזרו בריאים ושלמים אבל שהיא תחזור שלמה טפו טפו טפו נראה עוד פעם ת'כינוי שלה בצד שמאל(כאילו שהיא תכתוב הודעה)
B backstreet girl New member 9/10/04 #7 אני פה ואני בריאה ושלמה ... הפיגוע לא היה באיזור שלי.. אבל זה נורא מה שקרה שם..
B backstreet girl New member 9/10/04 #13 אנתוני בכלל היה איתי בחופשה הזאת יותר נכון בתוך בדיסקמן שלי..
L lollapalooza New member 9/10/04 #12 הו../images/Emo70.gif |הקלה| וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif