שולחת ../images/Emo24.gif לכו-לם!!
קצת בלאגן בבית (הנסיכה הקטנה עם דלקת שקדים חריפה, חום שכל הזמן עולה ל- 39.4) ואני רואה שלא מספיקה להתייחס לכל הודעה בנפרד, אז החלטתי לבינתיים לכתוב הודעה אחת לכולם... קודם כל, ((((((((((שירוש)))))))))) יקירתי. כל כך מצטערת לשמוע על התקופה הקשה שאת עוברת. מקווה שמשהו סופסוף יעזור ותעמדי חזרה על רגלייך בקרוב. שולחת בינתיים חיבוקים חמים לעידוד... פייה יקרה - המון תודה על רשימת הסרטים. עזרת לי מאוד
לגבי הכתבה שתרגמתי - מקריאה נוספת שלה הגעתי למסקנה שבאמת מיותר לפרסם אותה על גבי הפורום. חלק מהרשימה כוללת סימפטומים שכמעט כולנו חווים, בזמן זה או אחר, ובכתבה הם מסווגים בקטגוריית "קרא מיד לרופא" או "גש למיון", מה שעלול סתם להלחיץ פה אנשים. מן הצד השני, מתוארים שם סימפטומים שאמורים להדליק "נורת אזהרה" גם אצל אדם שלא חולה בלופוס, כך שלא הבנתי את הסיווג המיוחד. בכל אופן, וכפי שכבר עשיתי למי שכבר ביקש, אין לי בעיה לשלוח את התרגום למי שיבקש במסר פרטי. הרבה הרבה בריאות לכולם שיהיה חג חנוכה שמח ומשמח
תרגישו טוב אחזור להיות פעילה יותר, ברגע שהקטנטונת תרגיש יותר טוב אוהבת
אירית
קצת בלאגן בבית (הנסיכה הקטנה עם דלקת שקדים חריפה, חום שכל הזמן עולה ל- 39.4) ואני רואה שלא מספיקה להתייחס לכל הודעה בנפרד, אז החלטתי לבינתיים לכתוב הודעה אחת לכולם... קודם כל, ((((((((((שירוש)))))))))) יקירתי. כל כך מצטערת לשמוע על התקופה הקשה שאת עוברת. מקווה שמשהו סופסוף יעזור ותעמדי חזרה על רגלייך בקרוב. שולחת בינתיים חיבוקים חמים לעידוד... פייה יקרה - המון תודה על רשימת הסרטים. עזרת לי מאוד