שולינקה !!!

shira^

New member
שולינקה !!!

ציפור קטנה לחשה לי שאנו גרות באותה שכונה (נדמה לי שגם בית ליד בית} ו.. אפילו נזכרתי שפעם, לפני שבכלל חשבתי לאמץ נפגשנו באקראי... אז יש לי שאלה =לאיזה גן לי-אם הולכת? כי היגיע הזמן שארשום את הנסיכה לגן . למרות ,שקשה לי הפרידה.אבל... אין ברירה. האם תוכלי להמליץ לי? הנסיכה תהיה בספטמבר בת שנתיים. רציתי משהו קרוב ועם מעט ילדים. ביי ביי שכנתי !!!

שולינקה

New member
מי הציפור?איך לא מתראים?איזה כיף!!!

שירה שמחתי מאד.הגן לא ליד הבית,אלא בנוה שאנן,למעשה זה מעון מעולה!!! גן-אורן,המכללה לגיל הרך,למכללה גם שני גנים בצפון תל-אביב ובקריות.דרך אגב,נודע לי מהפסיכולוגית של הגן,שבמערך כולו,לומדים כ-20 ילדים מאומצים. בבקבוצת הגן כ-18 ילדים,גננת ו-2 מטפלות.נראה לי שהפרטים אולי לא מענינים את כלל הקוראים.יש לי אי.סי.קיו מס---124648090 ומייל: [email protected] אני גרה בסביוני דניה,מתאים? מחכה שתצרי קשר להתראות

טלי ל.

New member
אני הציפור.. ../images/Emo8.gif

ואני יודעת שאני סתם בהמה שאני לא יוצרת קשר..אז עכשיו אני מבטיחה!

שולינקה

New member
לטלי ושירה-צריך להפעיל משרד חקירות

אני מתפוצצת מסקרנות וגם מרגישה כאילו מישהו מציץ מלמעלה.האם יש עוד חיפאים המסתתרים כאן?

shira^

New member
חה-חה-חה מישהו מביט עלייך מלמעלה

נורא צחקתי שכתבת את זה. אז לא להיבהל סה"כ אמש שוחחתי בצ´אט עם טלי והגענו לזה ששתינו חיפאיות- ואז עברנו לאיזה שכונות וכשאמרתי לה שאני מסביוני דניה. היא פשוט אמרה שאת גרה שם...ואני בכלל חשבתי משום מה שאת קיבוצניקית.אז נזכרתי פתאום שפעם לפני הרבה זמן נפגשנו בקפולסקי בגרנד קניון- {לא אגלה לך עם מי} תסתקרני טיפה !!! וחוץ מזה את יכולה כאן לכתוב לי כל העולה על רוחך אנו בין חברים אולי אפילו בין משפחה מורחבת... ככה שגם המלצה על הגן תבוא בברכה...

שולינקה

New member
שירה וטלי-הצטרפו ל icq

ובכן יש לי חוש הומור,אך קשה לישמו בפורום,אבל הסקרנות במפלס העליון,נו?...גלי עוד קצת..בסוף עוד יסתבר שאנו גרות באותו בניין(זה קורה פעמים בבינינים מהסוג שלנו) בי...ולהתראות,אולי היום--יש פעילות יצירתית בגרנד קניון ליד t.r.u

shira^

New member
היי שולי=לא להסתקרן יתר על המידה

דווקא חוש הומור קצת חסר לנו בפורום הזה...כולנו כאלו רציניות. לא אנו לא גרות באותו בניין-הייתי יודעת .אני גרה באמצעי למעלה... את יודעת מה? אולי אגיע לגרנד היום יאללה תזהי אולי את הנסיכה ,בלונדית אמיתית... ואז תראי אותנו-!!! יום נעים לכולם אני עוד עם הקפה של הבוקר...

שולינקה

New member
אם כן,בבית של דניה סיבוס

אני ב-5.היית לפני שבוע בגרנד באותו מקום שהצעתי?ראיתי בלונדינית מקסימה.דרך אגב הכרתי בגרנד הרבה הורים מאמצים.ולאיזה גן שעשועים אתן הולכות?לידינו הגנים משעממים.לא רואים נפש חיה.אני בגן ליד הגרנד,בוורדיה וברמות ספיר.

shira^

New member
לא לא ...

אני לא בדניה סיבוס אני למעלה צמודה לגן שעשועים החדש. אנו הרבה בגרנד אבל לא ליד הטוייס והרבה בטרמפולינה.כשלא מתחשק לי לנהוג אני בגן פה ליד הבית...את הגינה ברמות ספיר גיליתי רק לאחרונה והיינו כמה פעמים... וורדיה לא מכירה אני די חדשה פה בחיפה...

טלי ל.

New member
שולינקה ושירה היקרות ../images/Emo13.gif

אני ממליצה בחום על גן השעשועים בכרמליה - גן אבשלום (בתוך כרמליה ברחוב אבשלום). אתן לא תצטערנה..לא עדיף על קניונים????

טלי ל.

New member
במחשבה שניה... ../images/Emo41.gif

אולי אתן רוצות לקבוע בגן השעשועים אצלנו עם הנסיכות? ליאם תוכל לשחק עם נוי והנסיכה של שירה עם הקטנה שלנו! מתאים לכן?

שולינקה

New member
היכן בדיוק הגן?-אפשר לתאם פגישה בגן

תאמיני לי שלקניון אני אוהבת ללכת לבד,אך יש ימים שהחום מעייף נורא.אני בדרך כלל,מתכננת יציאות עם הקטנה,לאחר הגן,כי אם נגיע קודם הביתה,לה ולי כבר לא יתחשק לצאת.לאחרונה אני נמנעת מגני שעשועים,כי חול ודשא,גורמים לה גירויים בעור.

shira^

New member
מסכימה בכייף !!!

רק תכתבי לי מתי ואיך להגיע בדיוק . קצת קשה לי פה בחיפה על ההר :) אשמח להגיע בכייף !!!!

טלי ל.

New member
רחוב אבשלום בכרמליה ../images/Emo39.gif

להלן הסלולרי שלי 053658408. מבחינתי ניתן לקבוע ליום שלישי הבא (פעמיים כי טוב). ניתן לקבוע בסופר בכרמליה ואז נתנייע יחד! אז יאללה תתקשרו.

bilbig

New member
שולינקה, אכן יש חיפאים, אני מהכרמל

ליד קולנוע מוריה

שולינקה

New member
מוזמנת לicq נדבי עוד פרטים,שמחה מאד

המעגל החיפאי מתרחב,אך עדיין מצומצם.

shira^

New member
נוה שאנן??? רחוק לי בבוקר...

אצור קשר וחוץ מיזה את יכולה גם כאן...