שולם לכולם!!

Dia Leoghann

New member
שולם לכולם!!

ביום שישי התקיף אותי חלון זכוכית, וביליתי את סוף השבוע בבית החולים. אל דאגה, החזרתי לחלון כהוגן, אבל המניאק הצליח לקרוע לי עורקים, גידים, וורידים ועצבים, וכתוצאה מכך יד ימין שלי משותקת לכמה שבועות הבאים. מכיוון שיד ימין שלי היא היד החזקה אז יש לי בעיה עם העכבר והמקלדת, מה שימנע ממני להשתתף באופן פעיל בדיונים. בכל מקרה, הגיע הזמן להתחיל את חודש האסאטרו, אז כל מי שמתעניין בנושא מוזמן להתחיל לרשום ולפרסם תמונות, שירים ומאמרים. חודש מצריים הסתיים אמנם, אבל זה לא אומר שאי אפשר לכתוב גם על זה, או על דברים אחרים. בכלל מישהו הבטיח לנו מאמר על אבו סימבל.. תקנון הפורום כבר נכתב ועובר כרגע עריכה אחרונה והוא יפורסם בימים הקרובים. מי שפירסם כתבות, מאמרים, שירים וסיפורים שלא הוכנסו למאמרי הפרום מוזמן לשלוח לי מסר אישי עם לינק לאותו מאמר \ שיר\ וכו' ואני אכניס את זה בהקדם.

L e s t a t

New member
אחח.. כואב

אני את המאמרים שלי אתחיל לפרסם בשבוע הקרוב. תרגיש טוב!

kitiara 6

New member
אני ואתה באותה סירה..

רק שאותך מתקיפים חלונות ואותי נעליים, אני תמיד מוצאת את עצמי רבה איתם... טוב , אני מקווה שהיד שלך תחזור למצבה הנורמלי במהרה...! חודש מצרים היה מעניין בהחלט.. מצטערת שלא יצא לי לפרסם יותר דברים.. (כן אני עצלנית , תתבעו אותי) החלמה מהירה!

Emilio Exavier

New member
החלמה מהירה!

מי יתן ובתוך זמן קצר תשוב להילחם בדרקונים בעזרת כוחם של האלים.

Emilio Exavier

New member
אתה בטוח?

כי אני שמעתי סיפור על לוחם נורדי שהביס דרקון ענק. הוא עמד להפוך לבן-אלמוות בכך שישתה את דמו (ואז כנראה הינו פוגשים אותו היום, אם שום דרקון לא היה הורג אותו), אך למרבה הצער דם הדרקון התערבב עם דם של עורב מת ששכב על האדמה וככה שהגיבור שלנו לא זכה לחיים ארוכים. (המידע מערוץ ההיסטוריה, היתה שם תוכנית על דרקונים, מאוד מעניין) ברכות זוהרות אמיל

Justin Angel

New member
"אתה יודע שאתה יותר מדי זמן פאגאן"

ומספר 6 ברשימה: 6. שאתה מתחיל לדבר על דמויות מיתולוגיות כאילו אתה מכיר אותן באופן אישי.

L e s t a t

New member
אם לומר שם של גיבור מיתי

מתפרש אצלך כ"היכרות באופן אישי" זה סימן שאתה צריך לצאת קצת יותר מהבית.. או לכל הפחות ממדורי ההומור הצולעים.

החלמה מהירה!

אני מבין שפצצת במכות את החלון הערסוות הזה... טוב מאוד, אבל לא ידעת שאלה ישר שולפים סכינים?

Sfahmnoon

New member
אוי ואבוי ויי זמיר! ../images/Emo122.gif

אאוץ'. מאוד. מה שאני אפרסם לחודש אסטרו, אם בכלל, רב הסיכויים יגיע אחריי שאני אחזור מבריטניה (קצת לשדוד את העיירות ליד החופים והנהרות)

למעלה