שולפת תרמוס

Sigal H

New member
שולפת תרמוס

הנה לכם ספל חם לחפון בכפות הידיים ולהפשיר

קיצר, חורף.
הכל קר, רטוב, מוצף, קפוא, מסורבל.
תוסיפו כאב או מגבלה - ומה קיבלתם? מועמדים לאליפות מסלול המכשולים היצירתי ביותר!

איך נראה מסלול המכשולים שלכם בחוץ?
ואיך אתם מסתדרים?

חג חורף שמח

סיגל

תודה על התה

מחכה שמישהו אחר יתאר את מסלול המכשולים, לי יש את זה במצחיק: איזה קטע זה להיות חולה (נגיד בשפעת או משהו כזה) כשאתה גם ככה ברגיל חולה (במחלה כרונית)
כי כשאתה אומר לאנשים: "אני חולה", הם כבר לא מבינים למה אתה מתכוון.
ואז יש איזה סדרה של הסברים: "ז"א חולה "באמת", ואז אתה קולט ששמת לעצמך פח, כאילו זה אומר שקודם לא היית חולה באמת.

קטעים, הא?

(אני לא חולה עכשיו ספיציפית, ז"א במחלה "אמיתית"
. סוחבת איזה שיעול ואיזה ספק מחלת התקררות כזו כבר זמן רב, כי גם לא ברור מה הוא מה. אבל שמתי לב שהרבה מה"חולים" חולים בחורף הזה, אז נזכרתי בפרדוקס / מצב משעשע הזה).

bimbo15

New member
לסיגל ולוויויאן, עניתי לכן תגובה ארוכה ומלאה,

רק המחשב שלי התחרפן ולא העביר אותה למרות כל תחנוני.
הסברתי לו שקשה לי להקליד, והוא - נאדא.

אין לי כוח לכתוב מחדש ואיתכן הסליחה.
בנתיים לחבוקים וחיוכים

Sigal H

New member
אוך

את בטח כבר מכירה את העצה לכתוב ב-word במקום בתפוז גופא, אז לא אחזור עליה...
מתי שתוכלי - אנחנו כאן כדי לקרוא. ולחייך. ולחבק. ולצחוק. וכל מה שצריך.

Sigal H

New member
מסלול המכשולים שלי

איך לומר זאת? מתחיל ונגמר ברגע שפותחים את הדלת. המרפסת שהייתה אמורה להיות נגד החלקה איננה כזו. אני לא נכנסת למשטחים רטובים נקודה, התיק סגור. גם עם כסא גלגלים.

לפיכך, מסלול המכשולים המעניין שלי הוא בעיקר מופע אור-קולי. אני מדברת על הברקים, כמובן, והתקפי האפילפסיה. יש לי כמה סוגי התקפים בדרגות כאב-לוואי וזמן משתנות: פרכוס משאיר את כל הגוף כואב ותשוש, ניתוקים מותירים אחריהם כאב ראש ועיניים, וזה שיכול להימשך אפילו יותר משעה אבל לא מכאיב (כל עוד אני לא נחבלת בדרך) הוא "מצב במבי". מבחוץ אפשר לכנות את זה זומבי, אני לכאורה יכולה ללכת ולעשות דברים אבל לא עושה אותם בהגיון ולא מגיבה לסביבה. מבחינתי, כפי שהגדרתי זאת אז, התחושה היא שהמוח כמו במבי על הקרח מהסצנה הזו, כאילו מנסה להתייצב על מציאות אך שוב ושוב מחליק ונופל.

בכל אופן, זה לא ימנע ממני לפקוח תריסים למראות הגשם והשקיעות (והשלג אם יבוא). לשם כך דרוש עוד אדם ערני וחביב שעם הברק הראשון יגיף את כל הפתחים כי אין לי יכולת תגובה באותו רגע. מה שאומר שממילא יש לי חברה נעימה להעביר איתה את הקור הנורא וכל הכאב שהוא לכל הרוחות מעורר

ובאשר לכאבי העצמות כבר אין מה לומר. עוד לא התחיל המופע האמיתי וכבר אני מחשבת כמה משככים אפשר לקחת באיזה הרכב. דחוף שמישהו ייתן לחורף בעיטה לתוך הקיץ!

חיוכימים,
סיגל

נ.ב.
מפאת מזג האוויר ובלה בלה בלה יכול להיות שלא אוכל להיכנס לכאן באופן סדיר, אבל אשתדל מאוד.
באותה נשימה – מי מוכן להעלות את הסכמ"ש במקומי השבוע?

נ.ב.ב. התגובה הזו נכתבה אתמול במקבילת word שבמחשבי בדיוק כדי לא לאבד את הכל בטעות בתפוז. רגע וחצי לפני שהייתי מוכנה להעתיק ולפרסם בתפוז, המחשב נתקע וכבה. מרפי התעלה על עצמו הפעם

bimbo15

New member
סיגלי יקרה, דמייני לך סלאלום, ובו את מתפתלת

בין העמודים, כך שאולי תוכלי להתחמק מהברקים ומהתחושה שאת על הקרח ונופלת.

קשה לך עד מאוד, ואני כולי הערכה לרוחך החזקה ולשפע החיוכים שאת מעטירה על כולנו.

חישבי כל הזמן על שמש חזקה ומאירה ועל פרחים מכל הסוגים והצבעים. אולי זה יעזור בימי הקור האלה
ותראי מולך את האביב והקיץ והחיוד לא ירד מעל פניך.

המון המון חיוכים וחיבוקים

Sigal H

New member
מזל שבין מערכת חורפית אחת לשנייה יש ימים

כמעט אביביים. חורף חורף, אבל בכל זאת ישראל

תודה לך על החיוך והחיבוקים והמילים הטובות, שימחת מאוד.

למעלה