שום דבר לא השתנה, ושום דבר לא יישתנה.....

שום דבר לא השתנה, ושום דבר לא יישתנה.....

מינהר

New member
הצביעות של העולם לא השתנתה, מה?

אגב, למי יש פרשנות על המפלגה החדשה של בנט ושקד?

מינהר

New member
אתמול היו אצלי אחי וגיסתי לארוחת צהרים.

אחי נזכר שזה יום ההולדת שלי, והביא ספר של גון גרישם. נזכרתי שקראתי לפני שנים ספר שלו על חברת ביטוח, שמחתימה עמך על פוליסות בריאות, וברגע האמת מתנערת. כשעורך דין שעוזר לחלשים זוכה בתביעה נגדם, הם סוגרים את חברת הביטוח ופותחים חדשה. אני לא עושה פוליסות של ביטוח בריאות או סיעודי.

נימה3

New member
בינתיים לא הבנתי מה הבשורה של המפלגה החדשה

נאמר שהם רוצים להוריד מהגב שלהם את הרבנים שלא נותנים להם לעשות כל מיני דברים קיצוניים שהם רוצים, לא מספיק להם שהרסו את בית המשפט ואת החינוך. דבר אחד אני מקוה הוא לטובה, שלא יקבלו תפקידים כל כך משמעותיים בקדנציה הבאה. בנט רוצה בשלב ראשון להיות שר בטחון ובשלב השני ראש ממשלה. אפשר כבר לכבות את האור

יוליקה

Member
מנהל
אין שום בשורה

נקווה שדר החינוך הבא, יוציא את ההדתה מתכניות הלימודים.... מרגיז יותר שבנט ניסה כל הזמן להתכחש שיש הדתה...

הדסהש1

New member
העיקר שביבי ושרה מבלים בשמש של ברזיל...

אי אפשר היה לדחות בנימוס את הביקור??? פה יש הר געש והוא
מבלה בחוף הים משחק כדורגל עם האזרחים???

ערב טוב לכם אני כבר מבולבלת

מהבחירות הקרבות ובאות, ניתן לזמןלעשות את שלו ואולי יתבהרו לי
כל המפלגות החדשות שצצות ועולות כמו פטריות לאחר הגשם.

בימי החורף אני אוהבת בערב להדליק נר ריחני בסלון הבית, זה גורם לאוירה חמה ונעימה בבית, צילמתי לכם שתראו.

יוליקה

Member
מנהל
ניצת, יש לך עד סוף פברואר להיות מבולבלת

עד שיסגרו הרשימות שמתמודדות...
בנוסף לכך, ביבי והליכוד עושים מאמצים לשנות את אחוז החסימה
כיון שביבי חושש שלא יהיו לו מספיק מפלגות ימניות...
אבל אריה דרעי מתנגד, כי הוא לא רוצה שאלי ישי יחזור לכנסת...
למרות שהחוק עשוי להיות חרב פיפיות וגם הוא לא יכנס....

shron17

New member
הצמד בנט ושקד,,

תחושת הבטן שלי ,כי יש משהו מסויים באויר שידוע לנפתלי בנט ולאיילת שקד,ורק שניהם יודעים על המשהו החמור ביותר שקורה בממשלה,והציבור עדיין לא יודע על כך,ולכן שניהם החליטו למהר ולברוח משם ,לפני שיפלו בפרשה המסויימת אשר רק הם יודעים עליה.
זו תחושת הבטן שלי לעכשיו ,שמשהו רע שהתברר להם וגורם לשניהם לתמוך זה בזה באופן פתאומי ובהול.
נמתין בסבלנות, ימים יגידו..
&nbsp

החשבון פשוט לגמרי -

מיס פיגי נסעה לחו"ל "בשליחות".
חזרה ומיד נסעה עם הנתניהו והבן.
הבן השני משוטט במזרח.

תחושת הבטן שלי מזמן שהם מכינים את הנטישה הגדולה, אולי אפילו לפני כתבי האישום !

הסיפור הזה מתוכנן זמן רב.
לא סתם נתניהו שמר לעצמו את תפקיד שר החוץ. כדי שיהיה לו תירוץ לטייל בעולם ולהתפרסם מול כל המנהיגים (גם כאלו שאמרו עליו בפרהסיה שהוא שקרן) ולא משנה אם הם דיקטטורים או סתם עבריינים, כיוון שכאשר ינטוש, יוכל לצרף למליונים שלו עוד מליונים רבים בהרצאות בהן יספר איזה ראש ממשלה "מוצלח" הוא היה, שהריץ את המדינה אחורה בעשרים שנה, והרס את כל התשתיות החל מחקלאות ועד בריאות, יחד עם חבר מרעיו.

המדינה לא מעניינת אותו כהוא זה.

לא סתם הכנתי את המצגת לפני מספר שבועות שכבר היה לי ברור שזו כוונתו הסופית, רומא עולה באש, והוא מבלה ומטייל על חשבוני - איש אשפתות אמיתי.....

שרון, כאחת שמאוד מאמינה בתחושות בטו

ואף נעזרת בתחושות הבטן שלי יש לי הרגשה חזקה שיש משהו בדברייך, אכן ימים יגידו.

למעלה