שום וזוגיות~ שאלה קצת מיוחדת

Blue Potion

New member
שום וזוגיות~ שאלה קצת מיוחדת

נגיז אחד מבני הזוג חולה על שום, והשני לא סובל שום - לא את הטעם, המרקם, ובטח שלא את הריח...
וזה ידוע לכולם שריח של שום עובר תוך מינימום 3 ימים... ובדר"כ במהלך 3 הימים האלה איכשהו כולם שומרים מרחק ונגיעה ממך.
מנגד, ידוע גם ששום זה ירק בריא מאוד שיש לו סגולות רפואיות רבות, ומאוד חשוב לצרוך ממנו.
ונחזור לרעיון המרכזי: שום וזוגיות לא הולכים לרוב ביחד. נשיקות, הבל פה בריח שום זה לא הדבר הסקסי עלי אדמות. (תמיד יש יוצאי דופן שיחשבו אחרת)....
אז במה בוחרים?
אתם אוכלים שום? באיזו תדירות? וכשזה קורה, מה בן הזוג חושב על כך?

*הבהרה: אני מניחה שהסוגיה נשמעת מטופשת. לדעתי זה נושא שלא נופל משאר הנושאים שעולים כאן בפורום.
אם תהיתם, וידוי נאות, אני לא טרול. אשמח אם תשתפו מה דעתכם.

משום מה זה קשר שמריח לא טוב

אם הוא לא מכרסם שום בתדירות של שלוש שיניים כל שעה ולא אוכל דבר מלבד שום כל פעם, הרי שאין סיבה שהריח לא יעלם
בכל מקרה שיאכל עלי סלרי זה ינטרל את הריח

קטניפ

New member
שום לא נשאר כל כך הרבה זמן

אם האדם מקפיד על הגיינה
ואם אחד אוהב והשני לא - שיצחצח שיניים לאחר האוכל
זה מה שקורה אצלנו כשמדובר בעמבה החביבה כל כך על בן זוגי.

קטניפ

New member
יש לנו מקרר נפרד

בשביל העמבה שלו!!!
מזל שהוא היסטרי בכל הנוגע לריח הגוף שלו ולכן מתקלח המון ומתבשם ולכן אני לא מריחה עליו עמבה....

אייבורי

New member

p0st

New member
אני לא יודעת על מה את מדברת

זה אמור לעבור תוך 24 שעות. ריח של שום לא נשאר כל כך הרבה זמן, אלא אם יש בעיות כלשהן.

ובכלל, אם מישהו חובב מאכלים שמשאירים טעם וריח לא טובים חשוב להקפיד על הגיינת הפה: מנקה לשון, דנטלי, צחצוח שיניים, מי פה, מסטיקים, סוכיות מנטה וכד'. שיננית כל חצי שנה, כמובן.
(מומלץ לא פחות גם לאנשים שלא אוכלים את זה
)

מנסיוני גם סתם לדבר עם אנשים שיש להם ריח רע מהפה זה מאוד לא נעים. ואני אומרת את זה בתור מישהי שחוש הריח שלה די בינוני.

אם את לא סובלת שום והוא מת על זה, תמיד אפשר להתפשר ולאכול משהו ביחד שלא כולל שום.
או - אחרי שהוא אוכל שום, שיילך לצחצח שיניים+ישתמש במי פה ואז מסטיק. אמור להעביר את הטעם ולנטרל כל ריח.

אישית, לא זוכרת מתי אכלתי שום בפעם האחרונה. עם זאת, אני מאוד אוהבת סלטים עם בצל. בהתחלה הייתי נמנעת מזה, אבל עם הזמן והשימוש באמצעים לעיל, לא רואה סיבה שלא.

Blue Potion

New member
אני לא מדברת לא על עמבה ולא על בצל...

מה יש לכם.. ריח של שום חי(!), לא מבושל ולא מטוגן, חי... ולו רק שן אחת... נשאר לפחות יומיים, בלי שום קשר לכמות צחצוח השיניים או המסטיקים, או שאר המאכלים שאוכלים...
תעשו ניסוי.

קטניפ

New member
אנחנו אוכלים שום

והריח שלו לא כל כך דומיננטי אלא אם יש לך רגישות היסטרית, או שאת מחפשת על מה לריב עם החבר.....

p0st

New member
אני לא מבינה

אני משערת שהוא היה ככה גם לפני שהפכתם לזוג.
איך נהייתם זוג אם עד כדי כך מפריע לך הריח הזה?

תציעי לו לאכול מאכלים עם שום. אז הריח שלו יהיה דומיננטי פחות מאשר אכילת שום ככה סתם ככה.

אישית, שום חי אני לא ממש מסולגת לאכול. אבל פעם ב.. קורה שיוצא לי לנשנש בצל חי. זה גם "נתפס" יותר מריח של בצל שמשולב במזון, אבל צחצוח+מי פה+מסטיקים בהחלט מעיפים את הריח מהר מאוד, וזה ממש ממש לא נשאר לפחות שלושה ימים.

ואני מסכימה עם קטניפ, נראה שאת מחפשת לריב איתו וכבר מדיימנת ריח של שום גם אם הוא אכל אותו לפני שלושה ימים...

אני מאוד רגישה לריחות

ולא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו שהיה מסריח משום/מזיעה חמוצה/מכל דבר אחר שלא נעים לי באף..

אם הוא רוצה לאכול שום חי שיעשה את זה במילואים

רואה 6 6

New member
זה ברור!!

מי שאוהב שום שיאכל בכיף לפעמים והצד השני שישב בשקט.
כל בוקר קמים עם ריח פיכסה בפה וכולם מתרגלים לזה גם כן.

(ואם זה שאוהב שום לא יכול להפסיק לאכול שום אפילו יום אחד,חייב תמיד שום,אז ההרגל הזה כבר קצת מגונה ואי אפשר להישאר איתו יותר)

ריח של שום עובר תוך מינימום 3 ימים?

הסיטואציה שאת מתארת לא מוכרת לי.
גם אם אני אוכלת טוסט עם בצל+ רוטב שום, התגובה שאני מקבלת מבן הזוג: "זה לא מזיז לי, שיהיה לך בתיאבון.. תצטרכי להתאמץ יותר אם את רוצה שאני אתרחק"

מניחה שאם זה היה מפריע לו, הייתי אוכלת בשעות שאנחנו לא מתראים.

אפשר לקחת את השאלה הספציפית על *שום* ולהרחיב אותה לשאלה כללית על הבל פה לא נעים מבן הזוג וכשלבן הזוג מסיבה כלשהי יש בתדירות גבוהה ריח לא נעים מהפה, זו באמת בעיה.

Survivor Man

New member
3 ימים? זה שום או פצצת סרחון?

אין שום מצב שריח שום לא יעבור אחרי כמה שעות אם את שומרת על היגיינה בסיסית.

אם כבר את יכולה להרחיב את השאלה לריחות באופן כללי, או כל מיני פליטת למיניהם (גרעפסים, נפיחות וכד'). אצלי לפחות אין כמעט שום דבר שיכול להגעיל אותי בבת זוגי, וכל עוד היא לא מזניחה את עצמה ושומרת על היגיינה - לא יכול לחשוב על משהו שיפגע בסקסיות שלה בעיניי.

ממש לא מטופש

שלום
שאלה לא מטופשת, יכול לומר לך שהיה לי בזמנו זוג

שהתברר כי לאורך שנים הוא לא אהב את ריח הדאודורנט של אשתו

דבר שגרם לא להתקרב מה הפחות. כמובן עם הזמן פגע בזוגיות.

נושא הריח הוא דומיננטי, הוא חלק מתמהיל התקשורת שלנו, והוא חשוב מאוד.

זה גורם משפיע מהמדרגה הראשונה. חשוב מאוד שהנושא הזה בניכם יטופל.

קיבלת כאן עצות, ואם הן לא עוזרות, שיחה מלב אל לב, עם המשמעויות לכל

אחד מכם כרגע בזוגיות שלכם. בהצלחה

B L I M P

New member
אם הוא חולה

אז נראה לי להתנשק זה גם ככה לא רעיון גאוני.

אני בעד כל פתרון שעוזר להבריא. אז תשימו את הקוצ'י מוצ'י בצד למשך הכמה ימים שהוא חולה, הוא יבריא, ואז הכל יחזור על מקומו.

למעלה