שום וקורונה.

שמלת תחרה1

Well-known member
עד לפני הגעת וירוס קרונה, לא נגעתי בשום, מתחילת המגיפה התחלתי לשים שום בכול מאכל.

בגל השני הפחתי את כמויות השום
התחלתי להרגיש כובד בראש, כאב גרון, ומעט נזלת,
ומעט חום. מיד חזרתי לתרופת הפלא שום ועוד שום
ראו זה פלא;
כאב הגרון והראש חלפו, האנשים נמנעים להתייצב 'מולי' ואני מוגנת
😁
אילו מנהגים אימצתם בתקופת הקורונה? FB_IMG_1605249595760.jpg
 

GoldenEyes

Well-known member
עד לפני הגעת וירוס קרונה, לא נגעתי בשום, מתחילת המגיפה התחלתי לשים שום בכול מאכל.

בגל השני הפחתי את כמויות השום
התחלתי להרגיש כובד בראש, כאב גרון, ומעט נזלת,
ומעט חום. מיד חזרתי לתרופת הפלא שום ועוד שום
ראו זה פלא;
כאב הגרון והראש חלפו, האנשים נמנעים להתייצב 'מולי' ואני מוגנת
😁
אילו מנהגים אימצתם בתקופת הקורונה? צפה בקובץ המצורף 6896
המנהג היחיד , שלפחות אני שמתי לב אליו , זה לעשות שליחויות.
אף פעם לא עשיתי משלוחים , תמיד הלכתי עם העגלה וקניתי מה שצריך
עכשיו מן סוג של מלך שמשרתים אותו , מתקשר , תביא לי , ומביאים.
אה
וכמובן שהפסקתי להתעצבן על לקוחות מטומטמים בעבודה , ועל כמה עובדים שחשיבה זה לא הצד החזק שלהם
 

שמלת תחרה1

Well-known member
המנהג היחיד , שלפחות אני שמתי לב אליו , זה לעשות שליחויות.
אף פעם לא עשיתי משלוחים , תמיד הלכתי עם העגלה וקניתי מה שצריך
עכשיו מן סוג של מלך שמשרתים אותו , מתקשר , תביא לי , ומביאים.
אה
וכמובן שהפסקתי להתעצבן על לקוחות מטומטמים בעבודה , ועל כמה עובדים שחשיבה זה לא הצד החזק שלהם
לא בדיוק, אתה משלם עבור השירות ומוסיף גם טיפ.
 

SupermanZW

Well-known member
המנהג היחיד , שלפחות אני שמתי לב אליו , זה לעשות שליחויות.
אף פעם לא עשיתי משלוחים , תמיד הלכתי עם העגלה וקניתי מה שצריך
עכשיו מן סוג של מלך שמשרתים אותו , מתקשר , תביא לי , ומביאים.
אה
וכמובן שהפסקתי להתעצבן על לקוחות מטומטמים בעבודה , ועל כמה עובדים שחשיבה זה לא הצד החזק שלהם
אגב משלוחים, תופעה מרגיזה נוספת, היא שפיצריות שבעבר לא גבו דמי משלוח משתמשות בקורונה כתירוץ כדי לגבות דמי משלוח. בדרך כלל דמי המשלוח עומדים על 5 דולר ואצל ה"גנבים" זה יכול להגיע גם ל6 דולר שזה ברוב המוחלט של המקרים יותר מהטיפ המקובל בעבור המשלוח. משלוח "טיפוסי" מפיצריה הוא על סך 20 דולר. הטיפ המקובל ברוב קנדה (למרות שתופס יותר עבור ילידי קנדה, פחות עבור מהגרים) הוא 15%, שזה אומר סביב ה3 דולר למשלוח טיפוסי ודמי משלוח של 5 דולר (קל וחומר 6 דולר) הופכים את זה לגזל ממש. לכן, בגלל דמי הגזל אני כבר לא נותן טיפים על משלוחים, לפני שגבו דמי גזל נתתי.
 

SupermanZW

Well-known member
עד לפני הגעת וירוס קרונה, לא נגעתי בשום, מתחילת המגיפה התחלתי לשים שום בכול מאכל.

בגל השני הפחתי את כמויות השום
התחלתי להרגיש כובד בראש, כאב גרון, ומעט נזלת,
ומעט חום. מיד חזרתי לתרופת הפלא שום ועוד שום
ראו זה פלא;
כאב הגרון והראש חלפו, האנשים נמנעים להתייצב 'מולי' ואני מוגנת
😁
אילו מנהגים אימצתם בתקופת הקורונה? צפה בקובץ המצורף 6896
שום דבר. אני משתדל ככל האפשר לחזור לOld Normal למרות הקשיים הנובעים ממדיניות מטופשת.
 

SupermanZW

Well-known member
בקנדה יש סגר?
לא בפרובינציה שלי, אבל יש דברים אחרים שמרגיזים אותי, למשל שהקופאיות בסופר לא אורזות את המצרכים בשקיות הבד של הלקוחות כבעבר וזו תוספת טרחה שאין מה לעשות נגדה כי זו הוראה שהן קיבלו, אז אני מתעצבן על הסיטואציה אבל לא עליהן. עוד דברים מעצבנים: יש עסקים שמסרבים לקבל מזומן, התיאטרון הקהילתי סגור עד אמצע השנה הבאה, יש חנויות שלא מכבדות את הפטור ממסכות לבעלי בעיה רפואית, מזל שהן מיעוט. לפעמים אני רואה "מעקמי פרצוף" לתיירים למרות שאותם תיירים באו ממדינות ירוקות. בכלל, בגלל אווירת הפחד אנשים פחות נחמדים האחד לשני וזה במקום שנחמדות היא הנורמה.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
לא בפרובינציה שלי, אבל יש דברים אחרים שמרגיזים אותי, למשל שהקופאיות בסופר לא אורזות את המצרכים בשקיות הבד של הלקוחות כבעבר וזו תוספת טרחה שאין מה לעשות נגדה כי זו הוראה שהן קיבלו, אז אני מתעצבן על הסיטואציה אבל לא עליהן. עוד דברים מעצבנים: יש עסקים שמסרבים לקבל מזומן, התיאטרון הקהילתי סגור עד אמצע השנה הבאה, יש חנויות שלא מכבדות את הפטור ממסכות לבעלי בעיה רפואית, מזל שהן מיעוט. לפעמים אני רואה "מעקמי פרצוף" לתיירים למרות שאותם תיירים באו ממדינות ירוקות. בכלל, בגלל אווירת הפחד אנשים פחות נחמדים האחד לשני וזה במקום שנחמדות היא הנורמה.
הקופאיות אורזות?! באה לגור בקנדה.
 

דיברגנט חדש

Well-known member
עד לפני הגעת וירוס קרונה, לא נגעתי בשום, מתחילת המגיפה התחלתי לשים שום בכול מאכל.

בגל השני הפחתי את כמויות השום
התחלתי להרגיש כובד בראש, כאב גרון, ומעט נזלת,
ומעט חום. מיד חזרתי לתרופת הפלא שום ועוד שום
ראו זה פלא;
כאב הגרון והראש חלפו, האנשים נמנעים להתייצב 'מולי' ואני מוגנת
😁
אילו מנהגים אימצתם בתקופת הקורונה? צפה בקובץ המצורף 6896
גם לימד אותנו להיות מנומסים יותר ולא לדבר בסלולרי במקום הומה אדם שכל פלוני צריך לשמוע את השיחה שלנו וגם לחטוף את הקרינה :)
 

פנינה10כחולה

Well-known member
עד לפני הגעת וירוס קרונה, לא נגעתי בשום, מתחילת המגיפה התחלתי לשים שום בכול מאכל.

בגל השני הפחתי את כמויות השום
התחלתי להרגיש כובד בראש, כאב גרון, ומעט נזלת,
ומעט חום. מיד חזרתי לתרופת הפלא שום ועוד שום
ראו זה פלא;
כאב הגרון והראש חלפו, האנשים נמנעים להתייצב 'מולי' ואני מוגנת
😁
אילו מנהגים אימצתם בתקופת הקורונה? צפה בקובץ המצורף 6896
השינוי, עבודה מהבית
 
הבן שלי הלך על משהו יותר ידידותי לסביבה. הוא קילף מספר ראשי שום, עטף אותם בכמות נדיבה של שמן זית בתוך תבנית, כיסה בגבעולי רוקט, ולקינוח הוסיף פלפל צ'ילי מיובש. את כל הכבודה הזו היא עטף בנייר כסף, והניח בתנור בטמפ' של 80 מעלות למשך 10 שעות. כעת יש לו שמן שספג את הטעמים, ויש לו גם שיני שום רכות רכות וטעימות.
טוב. לא ניכנס לקטע שכל הבית התמלא בניחוח שום במהלך הלילה... זניח.
 

דיברגנט חדש

Well-known member
הבן שלי הלך על משהו יותר ידידותי לסביבה. הוא קילף מספר ראשי שום, עטף אותם בכמות נדיבה של שמן זית בתוך תבנית, כיסה בגבעולי רוקט, ולקינוח הוסיף פלפל צ'ילי מיובש. את כל הכבודה הזו היא עטף בנייר כסף, והניח בתנור בטמפ' של 80 מעלות למשך 10 שעות. כעת יש לו שמן שספג את הטעמים, ויש לו גם שיני שום רכות רכות וטעימות.
טוב. לא ניכנס לקטע שכל הבית התמלא בניחוח שום במהלך הלילה... זניח.
ממליץ בחום לשים נייר אפייה על הנייר האלומיניום (לא כסף) מטעמי בריאות ("המחלה" ;))
 
למעלה