שום כלום מלפפון חמוץ

פרוזק

New member
שום כלום מלפפון חמוץ

היום נזכרתי למה אני כל כך אוהבת לשתות (ולא מים או מיץ) אז היום הלכתי לקניות עם שותפה שלי היא קנתה בירות והרופא אמר שאסור בירות או יין אז קניתי פנטזיה אפרסק ועכשיו אני יושבת לי פה, בלי לשים לב חיסלתי חצי בקבוק ועכשיו הראש מסתובב והחיוך מרוח על הפרצוף עכשיו טוב לי למישהו יש מלפפון חמוץ או ביגלה? אי אפשר לשתות בלי מלפפון חמוץ גררררררררררררררררררר ועוד אסור לשתות במעונות

גלי,את שותה במעונות?

אני כבר הולך להלשין עלייך,התביישי לך....פויה... טוב,נו,אל תדאגי,זה אני stonefroze לשעבר, שמח שאת מתבדחת ומרוצה לפחות חלק מהיום ומקווה לראות שהרגעים הללו ירבו וירבו בהדרגה. ביי לך יקרה ושמח לראות שאת חוזרת לכתוב פה מפעם לפעם.

פרוזק

New member
חס וחליסה

אני ? שותה במעונות? מה פתאום שנה שעברה כשהאם בית שלי נכנסה יום אחד לחדר שלי וראתה את הבקבוק של הוודקה אמרתי לה שזה בשביל לנקות את המקחולים!!!??? אתה מבין מים זה לא טוב המקחולים שלי מפונקים עכשיו הם רוצים פנטזיה ועוד לא סתם אלה אפרסק ימי ימי רוצה להצתרף?

לא יודע.

ההורים שלי לא מרשים לי.... טוב ,נו,אולי איזו לגימה אחת או שתיים. זה לא יכול להזיק,כן?,לא?

פרוזק

New member
:)

אמממ לגימה אחת שתיין לא ממש אבל מה אתה עוד שואל את ההורים? בעבר לזה אני גמורה לא יכולה לשתות יותר יש לי כבר את הבחילה של הלייף :) ואבטיחו לי גשם הלילה בוגשם בו גשם בו גשם בוגשם

פרוזק

New member
נ.ב

כשאתה בה תעצור בדרך לקנות מלפפונים חמוצים במלח רצוי את הקטנים או של אחלה אלה שעושים קרנצ´ קרנצ´ בפה תודה אני יחזיר לך בהזדמנות

גשם גשם בוא

גשם גשם בוא. יש מלפפונים של שטראוס(אחלה) ויש של בית השיטה מה יותר טוב לדעתך? מלפפונים תוצרת קיבוץ בית השיטה(מלפפונים חמוצים ציוניים)? או מלפפונים חמוצים של שטראוס(מלפפונים חמוצים קפיטליסטיים)?

בהחלט פסה.

בכלל,אני נגד קפיטליזם כל עוד אני אינני המרוויח העיקרי מכך(ביל גייטס) ואני נגד הקיבוצים(כל עוד צריך לחלוב שם פרות ולקום ב 4 בבוקר.) לא יודע ,לא מתאים לי.

פרוזק

New member
אחי אתה חושב יותר מדיי

עזוב אותך מזה בו שתה למה להתפס לדברים קטנים?

את צודקת.

יאללה,אני בא. רגע,איך אני עובר אליך דרך המסך? זה אפשרי? טוב,בכל מיקרה,תשאירי לי איזו טיפה אחת או שתיים. כבר כמעט גמרת את כל הבקבוק.

פרוזק

New member
פנטזיה אפרסק

את יודעת כזה אלכוהול בבקבוק ארוך ויפה כזה מזכוכית אבה כזה ששווה לשבור אותו אחרכך ואפשר לעשות ממנו כל מניי דברים יצירתיים רוצה שלוק? זה תעים ורצוי לגמור את הבקבוק כמה שיותר מהר

פרוזק

New member
אבל אבל

מה עם היצירתיות שלי מה עם האמנות? ומעבר לזה אני עוספת את השברים

למעלה