שום מילה על TUF 14 ?

Vizmo

New member
שום מילה על TUF 14 ?

עוד יומיים הגמר, כולל מפגש המאמנים. אז איך תסכמו את העונה ? לדעתי הבחירה במשקלים האלה הייתה טובה. גם קרבות מהירים ומלהיבים, גם פוטנציאלית קצת טאלנט חדש למחלקות קצרות, גם החזירו קצת עניין כי הרמה בעונות האחרונות הייתה על הפנים... הימורים ? דייגו, טי-ג'יי ולא ראיתי את מילר בפעולה אבל אשמח מעוד אם הוא יכניע את ביספינג.

TUF =

כל הפורמט הזה לא שווה כלום וזאת אחת הסיבות העקריות שהUFC הולכים לשנות אותו בעונה הבאה משמעותית! אני מקווה שחוץ מקרבות בלייב הם יעשו עוד הרבה שינויים יסודיים כי אם אוהד MMA מכור כמוני משתעמם מהתוכנית אז אני לא יודע מי רואה אותה בכלל.. מה הרעיון לעשות תחרות על חוזה עם הUFC אם בסופו של דבר כולם מקבלים הזדמנות בארגון?! איפה המתח? איפה התחרות? סתם תוכנית של חפירות ריאליטי סוג ז' עם קרב חובבני בסיום כל פרק. העונה הזאת היית גרוע כרגיל. הרמה של הלוחמים היית טובה מעונות קודמות אבל עדין מאכזבת ביחס לכישרון שהארגון הגדול בעולם יכול להביא. המשקלים האילו לא ממש מעניינים אותי באופן אישי וקשה לי לעקוב מי שוקל 62 ק"ג ומי 66 ק"ג. ראבק! זה אותו משקל! גם ככה כמעט כולם שוקלים באיזור ה70 ק"ג ומרמים יום לפני הקרב ע"י התיבשות אז בשביל מה ההפרדה המיותרת הזאת?! לגבי ביספינג VS מילר, מילר מוכשר מאוד על הקרקע אבל אין לו האבקות טובה וגם העמידה שלו פושרת מאוד. ביספינג לוחם מאוד טכני ושלם אבל ללא עוצמה במכות. אני צופה שביספינג ישלוט בקרב בקלות אבל לא יסכיל לסיים אותו.

AmitNHB

New member
בכל עונה אחרת היתי מסכים אבל זו הייתה אחלה

עונה. קרבות ברמה טובה, לוחמים מוכשרים ואפילו הריאלטי שיט היה נסבל.

moriarty

New member
אשאל אותך שאלה לגבי הפורמט

האם לדעתך עדיף להעלות פרוספקטים לאירועים כמו בסטרייקפורס צ'לנג'רס? אני חושב שהפורמט של ה-TUF מעביר את הלוחמים ממצב של עבודה + אימונים, למצב של אימונים במשרה מלאה, כולל תזונה מתאימה, תוספי מזון, ובאופן כללי אורח חיים ספורטיבי, ולכן זהו פורמט מאד חיובי בקידום פרוספקטים. חוץ מזה, האירועים של סטרייקפורס צ'לנג'רס משעממים יחסית כי אנחנו לא מכירים את הלוחמים.

תגובה

קודם כל אני מסכים איתך שהאירועים של סטרייקפורס צ'לנג'רס די משעממים למרות שיש שם רמה טובה מאוד בחלק מהקרבות. כל הרעיון הוא להתחבר לכמה לוחמים שאתה מעריך אותם ולעקוב אחריהם בציפייה. אם יש גם איזה פרס למנצח אז בכלל זה מעולה ומוסיף עניין. בסטרייקפורס צ'לנג'רס זה מאוד חסר. מהבחינה הזאת TUF מספקים את הסחורה או יותר נכון להגיד שתאורתית הם מספקים את הסחורה כי בסופו של דבר כולם מקבלים הזדמנות אז זה חסר טעם.. אני חושב שבלטור מספקים את הסחורה בדיוק כמו שצריך! אתה רואה טורניר עם כמה שמות מוכרים וכמה שמות של פרוספקטים, המנצח עולה שלב והמפסיד עף, מי שמנצח את הטורניר מקבל הזדמנות לקרב על התואר. זה פשוט פורמט גאוני! ככה אין התערבות חיצונית ושיקולים לא ספורטיביים בשיבוץ הקרבות, ניתן לעקוב אחרי הלוחמים בקלות ומי שמנצח בסופו של דבר הוא הטוב ביותר ולא המקודם ביותר. לגבי הפיכת חובבנים למקצוענים, קודם כל אני בכלל לא בטוח שזה מה שקורה עם כולם ובכלל מי שנכנס לUFC דרך הTUF בדרך כלל סגור בחוזה מביש ביותר שנותן לו כמה אלפים בודדים לקרב! דבר שני זה בכלל לא התפקיד של הUFC להפוך חובבן למקצוען. כל ספורטאי עושה את הבחירות שלו וההכנות שלו והUFC אמורים רק לספק את הבמה והמשכורת.

moriarty

New member
תגובה

לגבי בלטור - אין ספק שאתה צודק, זה פורמט מעולה. גם יש להם אחלה סקאוטינג. מצד שני, עד כמה שהבנתי, יש שם בעייתיות בכך שהאלוף נלחם הרבה פחות מדי, והקונטנדר נלחם יותר מדי. כלומר כשלוחם מתחיל מגיע לטורניר, הוא נלחם 3 פעמים, ואז מקבל את האלוף, אחרי כמה חודשים של קרבות רצופים, ואילו האלוף צריך לחכות בערך שנה. למשל בן אסקרן זכה באליפות נגד ליימן גוד באוקטובר, אחרי קרבות באפריל, מאי ויוני, ונלחם נגד הזוכה של הטורניר הבא, ג'יי הירון, באוקטובר הבא, כשבאמצע מאכילים אותו בלוחם עם רצף של שלושה הפסדים, ניק תומפסון. לגבי חובבים - מקצוענים, אנחנו שומעים מדי פעם מהלוחמים שזה בדיוק מה שקורה, הם עוצרים את החיים שלהם, ולפעמים אומרים בראיונות לפני קרבות שהחשש הגדול שלהם הוא לחזור לעבודה המשעממת שלהם. חוץ מזה, הרי ידוע שזה מאד קשה להתפרנס כלוחם, ולדעתי זה די מובן מאליו שיש הבדל בין אורח החיים הספורטיבי של 2 אימונים של 3 שעות ביום של ספורטאים בטופ העולמי, לבין אורח החיים של ספורטאי מתחיל, פרוספקט. לדעתי התרומה של ה-UFC בכך היא די חיובית. לגבי הכסף - אני עוד זוכר את המרד הקטן שהיה ב-TUF הראשון כשהם שמעו שהם הולכים להילחם בחינם, ודיינה ווייט נתן להם את הנאום של- "do you want to be a fucking fighter".

moriarty

New member
ברור שמי שבא מוכן ועם יכולת עדיפה מהבית

מקבל יתרון גדול. מצד שני, אתה חייב להסכים שהם מרוויחים המון ממחנה אימונים ברמה גבוהה, עם מתקנים טובים, אוכל איכותי, טיפול רפואי וטובי המאמנים. כל אתלט ירוויח מזה, גם כאלה שמתאמנים בשוטף.

22wings

New member
יופי של אירוע בינתיים

ברימאג' ובאס נתנו יופי של קרב, ובדפורד אנס את ההוא עם השיער הירוק. זה מה שראיתי עד עכשיו.

udi102

New member
תודה

קרב נחמד ,מילר שפך לגר ורק אז ביספינג התחיל להכנס לקצב נצחון יפה שלו אבל הוא לא הראה משהו חדש או מרשים אין לו סיכוי מול סילבה אבלל הוא לוחם די כני לא רע בכלל רק חבל שהוא לא משתפר .... כל הכבוד על הצניעות של הלוחמים לאחר הקרב ,ביספינג התבגר זה קורה ללא מעט לוחמים שבתחילת הקריירה הם רוצים לעשות רעש ולהכנס לתודעה הציבורית ואחרי מספר קרבות הם נרגעים ,המטרה היא לשווק קרבות והחברה האלה עושים את זה בצורה טובה . דרך אגב מישהו שמע על זה שטיטו החליף כינוי ל"אלוף העם" חחח חש רוקי ,אני הייתי מציע לו לקרוא לעצמו "מלך התירוצים " אבל מה שעושה לו את זה ....

באסטר1

New member
איך הייתה הכניסה של מילר?

רגילה או ששוב הוא הביא רקדניות אקזוטיות ועשה הופעה?

UgiPletzet

New member
דווקא היו אחלה קרבות

דודסון סיים את דילישאו מהר וביעילות. דייגו וברמודז נתנו את אחד הקרבות-של-סיבוב-אחד הכי טובים בזמן האחרון, עם אחלה אקשן וסיומת מעולה. נראה לי שגם לשני המפסידים בגמר של TUF יש מקום במחלקות שלהם. דווקא המיין-אבנט היה משעמם - אם ביספינג הוא קונטנדר, המצב ב-MW יותר גרוע ממה שחשבנו, ומייהם נראה ממש גרוע. נגמר לו האוויר אחרי סיבוב אחד, והעמידה שלו הייתה יותר רשלנית משל חלק מהמתמודדים ב-TUF שהוא "אימן"...

blackcoldtiger

New member
כמה חבל שמילר התעייף

לדעתי הלך לו לא רע בסיבוב הראשון, למורות שרואים שהוא בא בכושר לא משהו והיה רזה מאוד יש מצב שאם הוא ממשיך את הקרב בהילוך גבוהה כמו שאר הקרבות שלו הוא היה מגרד ניצחון

AmitNHB

New member
דעה על האירוע

אחלה אירוע. מאלו שאתה לא בדיוק מאבד שינה בלילה שלפני מרב התרגשות אבל שאתה צופה אתה מרותק למסך. הקרב הראשון היה מיסמאטץ'. מהנה לצפייה אבל לא בדיוק תחרותי. הגמרים היו מדהימים. ברנדאו מול דייגו היה סיבוב השנה שלי. נוק דאון לכל כיוון ואז הכנעה מדהימה משום מקום ב 10 שניות האחרונות - מה עוד אפשר לבקש
דודסון הזה תופעה. אני מוריד את הכובע בפניו. בסוף ילמדו איך לאכול אותו והוא יתחיל להפסיד ויאלץ לרדת ל 125 (בהנחה שיפתחו את המחלקה) אבל בינתיים זה די מדהים לראות אותו תופס אתכל ה'ענקים' של 135
הגמר היה מה שציפינו. מילר קשוח ויש לו BJJ טוב אבל אם אין לך סטרייקינג וגם אין לך היאבקות אתה לא יכול להתמודד ביתר הצלחה ברמות הגבוהות. ביסיפינג ימצא את עצמו בסוף מקבל טיטל שוט רק בגלל שקרב כזה באנגליה יהיה ביג דיל אבל מי שזה לא יהיה, הוא יפסיד.

PersonaNonGrata

New member
אירוע טוב...

הרבה קרבות מלהיבים...ושלא כמו בהרבה עונות קודמות לדעתי קיבלנו 2 אלופים שמסוגלים לעשות Impact כל אחד במחלקה שלו... מילר עם סגנון לחימה מגושם ועייף וביספינג פשוט היה...ביספינג...

למעלה