שום שרשור מיי פייס? המלא בבליץ' פורטל... ורק לי יש גירסה אקוסטית אנפלאגד לייב!! תבקשו, אני אביא
F FireZeroX New member 4/3/06 #1 שום שרשור מיי פייס? המלא בבליץ' פורטל... ורק לי יש גירסה אקוסטית אנפלאגד לייב!! תבקשו, אני אביא
K ketty the sheep New member 4/3/06 #6 מה עם איזה ניתוח מעמיק ופילוסופי?D: לא, כאילו, השיר הזה פשוט דורש.
G Goggle Girl New member 4/3/06 #9 קארמה, זה מה שזה שיונע תספר לכם מה כבר העלתי בנוגע למילים של השיר XD
K ketty the sheep New member 4/3/06 #4 funky שיר ממכר, כבר דיי הרבה זמן אני תופסת את עצמי מזמזמת אותו בסיטואציות שונות. תמיד נחמד לשמוע את הגרסא המלאה. וגם האקוסטית ממש נחמדה.
funky שיר ממכר, כבר דיי הרבה זמן אני תופסת את עצמי מזמזמת אותו בסיטואציות שונות. תמיד נחמד לשמוע את הגרסא המלאה. וגם האקוסטית ממש נחמדה.
M MrsGreen New member 5/3/06 #13 נצל"ש- דחוף =[ תמונות של טוזן, כל פוזציה אפשרית, ואם אפשר גם תמונה מלאה שלו, בבקשה אגמול לכם בחיבוק ועודיה בבקשה =[
נצל"ש- דחוף =[ תמונות של טוזן, כל פוזציה אפשרית, ואם אפשר גם תמונה מלאה שלו, בבקשה אגמול לכם בחיבוק ועודיה בבקשה =[
M MrsGreen New member 5/3/06 #18 חח הייתי מעדיפה שיהיה כמה שיותר בבגדי המקור שלו, ועל כך תקבלי רק חיבוק ;[
M MrsGreen New member 5/3/06 #21 או יותר טוב, הרבה יותר טוב עכשיו קבלי גם חיבוק *חיבוקי* (ממ עכשיו אני צריכה להשיג תמונה יותר ריאליסטית בשביל להפרטים הקטנים.. מממ מעניין..)
או יותר טוב, הרבה יותר טוב עכשיו קבלי גם חיבוק *חיבוקי* (ממ עכשיו אני צריכה להשיג תמונה יותר ריאליסטית בשביל להפרטים הקטנים.. מממ מעניין..)