שום שרשור פרק יומי?

Ker 15

New member
שום שרשור פרק יומי?../images/Emo3.gif

אז ככה....היה פרק ממש טוב! אהבתי ממש את הקטעים של שרידן ולואיס הם היו ממש חמודים עם כל הרמיזות שלהם "theres goodies...and there's goodies..." חחח.....מתי כבר מישהו מהם יודה שהוא נמשך לשני! כאילו גאד הם ראו אחד את השניה(איך אני מקנאה בשרי) ערומים! איך היה בא לי את הסטייק של לואיס!(או להיות במקום הסטייק
) כל שאר הקטעים לא היו משהו....וויטני כבר מעצבנת בהכחשה שלה וכרגיל היה בא לי להחטיף לסימון אגרוף...הפרצוף שלה פשוט דורש את זה... תרזה ואית'ן חוזרים על עצמם ואני שונאת את גוון היא מעצבנת.. ואם חשבתם שאית'ן הוא גיי רק תעיפו מבט אחד על החולצה שהוא לבש היום.... זה הכל... תגובות?

LauraLF

New member
דווקא היה

שרשור זה נקרא משו כמו התפאורה בצ'וקות בכל מקרה.. אה אני גם צחקתי מזה שצ'אד אמר כזה : נו ונשיקה זו טרפיה טובה.. אני יכולה לחשוב על עוד כמה טרפיות טובות ויטני: שכח מזה

moran14h

New member
שמתם לב

איזה צבוע צ'אד היה ,כאילו הוא לוחץ על ווטני שתודה שהיא ואהבת אותו ,אבל כשווטני שואלת אותו-"הוא היה מסכן את חייו לכל אחד". ולא נכון, גוון חמודה.

LauraLF

New member
זה ממש

נחמד. תבחנו את הידע שלכם. *אני הצלחתי בכל השאלות http://www.geocities.com/passionsfan_2001/quiz.html

shuis4ever

New member
עשיתי-עשיתי-עשיתי

רק לא ידעתי איפה סם ואייבי החביאו את הפתקים ושכחתי את אחת העבודות של תרי. וOMG איב דרסה את אורוויל?! אמרו את זה מתישהו?

LauraLF

New member
כן

בטח שהזכירו את זה... וחוץ מזה...אמממ... בקשר למכתבים נראה לי שצריך לקרוא את זה בהיידן פאשינס... אה בעצם היה פרק אחד שבו הראו שאייבי מוציאה פתק מהמחבוא.... ואז סאם הגיע והיא חיבקה אותו והכל..

Bow Wow2004

New member
לא, לא הזכירו את זה

רמזו על זה. אורוויל נדרס, צ'אד מצא אותו פצוע אבל לא ראה את המכונית הנמלטת. יום אחרי ככה, סם בא לאיב ואמר לה שהיא צריכה ללכת למוסך לתקן את הפנס הקדמי במכונית שלה - אז זה בעצם אומר שאיב דרסה את אורוויל אבל מאז לא הזכירו את זה יותר.

למעלה