שום

שום

הרבה פעמים קראתי ושמעתי שבקליפות (של ירקות ופירות) מרוכזים ערכים תזונתיים רבים וטובים, אז למה זורקים את קליפת השום?
 

Ofericko

New member
כי הוא שווה כקליפת השום....


אני מניח שזה בגלל שהקליפה שלו יבשה.
 

Gidi Shemer

New member
הבעיה עם קליפת השום

מעבר למה שעופריקו כבר ציין, קליפת השום מכילה מרכיב בעייתי שנקרא klipatshumin, שעלול להיות רעיל לאנשים עם תפקודי כליה או אשך לקויים (ראה הערה חשובה למטה).












הערה חשובה למטה-
כמובן שמה שכתבתי היא שטות. אני פשוט אמור לכתוב מבחן בשעתיים הקרובות ואני מחפש כל הזדמנות לדחות את המשימה

לא ידוע לי על שום (
) מרכיב בעייתי בקליפת השום. היא פשוט לא אכילה כל כך. על הטוב והרע שבהם, אמורים להיות בה קצת אנטיאוקסידנטים.
 

RSPA

New member
תראה את זה...

מסתבר (לי) שבקליפות של כל מיני ירקות/פירות יש המון "בריאות".
יש בכתבה גם שיטות ודרכים לנצל את מה שבהן.
שווה בדיקה.
http://tinyurl.com/37j7ekf
 

smaak

New member
לול

בעיה בתפקודי אשך. כבר חשבתי שאתה מתכוון לאזוספרמיה..
 
למעלה