שומן באזור המותניים

benda2109

New member
שומן באזור המותניים

שלום, יש לי בעיה מוזרה... אני בחור בן 24 רזה בכל הגוף- רק באזור המותניים יש לי הרבה שומן (מין גוף בצורת "גיטרה") איזה תרגילים מומלצים להפחתת השומן במידה מואצת באזור זה של הגוף? תודה מראש,

PRIHADAR

New member
תרגילי

כושר לארנק במרפאה לרפואה אסטטית.. :) אין כזה דבר "הרזיה מקומית" (באיזור בודד בגוף). בטח שלא "מואצת", אם אתה רוצה להישאר בריא... כשמורידים שומן- יורדים אחוזי שומן בכל הגוף באופן שווה - איפה שיש יותר - ייקח קצת זמן לראות תוצאות. אין "תרגילי קסם". מה כן יש: 1- ריצה בקצב בינוני (לפי ההרגשה בתור התחלה). פעמיים בשבוע. 20 דקות. 2- להוסיף יותר מיים לתפריט זה בתור התחלה. תחזור בעוד 3 חודשים לביקורת :) (סתם, זו לא תהיה ביקורת, זו תהיה עליה קלה ברמה.אם תרגיש טוב). בהצלחה !

benda2109

New member
תודה

ומה לגביי תריגילים לחיטוב השרירים המדוברים? הכוונה לשרירים באזור המותניים אם זה לא יפחית שומן מהר, לפחות שיהיה חטוב

PRIHADAR

New member
עליות

משכיבה לישיבה (לא להגיע עד לברכיים- זה לא אפקטיבי). להגיע עד לגובה 45 מעלות. עליות איטיות, וידירות איטיות. לא כמו בבי"ס / צבא - כאן המהירות לא קובעת, וגם לא תורמת כלום כמעט. וריאציות לשרירי האלכסונים: בשכיבה על הצד, להישען על אמת היד. ולהרים את מרכז הגוף,(מותניים,אגן) ולהוריד. אח"כ כמובן בצד השני. תהנה ! הדר

למעלה