שומן במוצרי חלב
האם ידוע למאן דהו ,אם מבחינת ספיגת הסידן שאומרים שבמוצרים שמנים הספיגה טובה יותר ,האם יש הבדל בין נניח שאני אוכל גבינה עם 3 אחוזי שומן, לבין אם אני אוכל נניח גבינה עם חצי אחוז שומן אך מערבב בה שמן זית או שקדים . במילים פשוטות, האם הספיגה המירבית דורשת שהשומן יהיה מהחלב עצמו וזו דרישה ב"גבינה" ,או שזו דרישה מ"האדם" האוכל שהוא יכניס אל גופו עם הסידן גם שומן. אני שואל,כי שבתי למה לאכול גבינה עם 3 אחוז שומן כאשר השומן אינו איכותי ולא לאכול גבינה ללא שומן כמעט ולהוסיף לה שומן איכותי.
האם ידוע למאן דהו ,אם מבחינת ספיגת הסידן שאומרים שבמוצרים שמנים הספיגה טובה יותר ,האם יש הבדל בין נניח שאני אוכל גבינה עם 3 אחוזי שומן, לבין אם אני אוכל נניח גבינה עם חצי אחוז שומן אך מערבב בה שמן זית או שקדים . במילים פשוטות, האם הספיגה המירבית דורשת שהשומן יהיה מהחלב עצמו וזו דרישה ב"גבינה" ,או שזו דרישה מ"האדם" האוכל שהוא יכניס אל גופו עם הסידן גם שומן. אני שואל,כי שבתי למה לאכול גבינה עם 3 אחוז שומן כאשר השומן אינו איכותי ולא לאכול גבינה ללא שומן כמעט ולהוסיף לה שומן איכותי.