שומעת , אבל יש לי שאלה

egozimim

New member
שומעת , אבל יש לי שאלה ../images/Emo92.gif

לפני 4 חודשים הפכתי בשעה טובה לאמא. |מוצץ בימים כתיקונם, אני שומעת מצוין, אז אתם שואלים את עצמכם, מה לעזאזל אני עושה בפורום הזה??!! אוקי, הלילה נסתמה לי קצת האוזן, מה שאומר שישנתי מצוין כי לא שמעתי את הבן שלי בוכה... (למרות שיש לי אינטרקום מאד רגיש שמגביר את הקול) קמתי בבוקר בהיסטריה, ושאלתי את עצמי - מה עושים חרשים וכבדי שמיעה כדי לשמוע את הילד שלהם בוכה ולגשת אליו? איזה אמצעים יש להתגבר על הבעיה הכל כך טריוויאלית הזאת? אשמח לשמוע מכם...

0ne Man

New member
שלום egozimim ../images/Emo13.gif

וברוך בואך לפורום!
להורים החירשים וכבדי השמיעה יש מתקן תאורה מיוחד, שמהבהב בכל פעם שהתינוק בוכה, ומאותת בכך להורים הלא שומעים שהתינוק בוכה.

egozimim

New member
את זה ידעתי, אבל...

מה עושים כשישנים? האם מתעוררים מההבהוב?

0ne Man

New member
כן, מתקן התאורה מהבהב בעוצמה

שדומה לפלאש של מצלמה, והוא ממשיך להבהב עד שמתעוררים. קשה להמשיך לישון, כשיש לך בחדר "חגיגת תאורה" כזו...

אני אמא חרשת

ולמרות שהיה לי מתקן מיוחד להתרעה,ובמקרה זה היה מין ויברטור,שמניחים אותה מתחת לכרית,וברגע שהתינוק בוכה או רעש שנמצא ליד המקרופון היה מרעיד את הויברטור ואי אפשר היה לפספס זאת.אבל אני אישית לא אהבתי להשתמש בו והעדפתי לסמוך על האינסטינקט האימהי שלי ,זה אומר לישון עם מכשיר השמיעה כל הלילה ,ותמיד שמעתי את הבכי של כל שלושת ילדיי,בעלי אדם שומע והיו כמה מקרים שהוא עצמו לא שמע את הבכי.

צלף

New member
הבעיה בלישון עם מכשיר שמיעה

שכל מכונית ברחוב מעירה אותך... כמודימני קראתי שגברים ישנים מעט שעות ועמוק, ונשים ישנות הרבה וקל (כלומר יותר מבחינות ברעשים בסביבה)...

צלף

New member
../images/Emo52.gif אני יכול לתקן משהו

מניסיוני כאבא אני יכול למסור שהגלאי הבכי הזה לא מושלם, הוא מהבהב כל עוד התינוק בוכה, ומעל עוצמת קול מסוימת, אם התינוק עושה לך דוקא, כלומר בוכה בשקט, או משתעל אז הגלאי לא מאבחן. אני נשוי לאישה שומעת, ושהילדות שלי היו עוד קטנות העדפנו לא להפעיל את הגלאי בכי בגלל שתמיד אישתי השומעת כבר היתה מבחינה במשהו לפני הגלאי... לחברת מהלב יש גלאי בכי יותר משוכלל שאני משתמש בו עדין לשעת חירום שאני לבד עם הילדות (למרות שהילדה הקטנה שלי בגן טרום, אז גלאי כזה מתחיל לפעול עם התינוק בוכה מעל למשך זמן של 10 שניות, כך שלא מתעוררים מכל רעש מקרי, וממשיך לפעול עוד קצת ומפסיק מעצמו... כמו כן אהרון עייני מפיץ גלאי בכי משלו פרטים אפשר למצוא במאמרים על אבזרי עזר... כדאי שתפני לרופא אם יש לך בעיה כללית של שינה עמוקה מידי...

למעלה