שומרים על ראי הנפש ב-
|תפוז|

שומרים על ראי הנפש ב-
|תפוז|

|סיוע|
שומרים על העיניים שלנו רוצים להתייעץ עם רופא בנוגע למחלות עיניים בכלל והקשר ללופוס בפרט
|?|
היום בשעה 20:00 נארח מומחית ברפואת עיניים
|!|
ד"ר זוהר וילנר-חבוט מאיכילוב תגיע לענות על כל השאלות שלכם. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=377&messageid=162306561

noash5

New member
חייבת להוציא קצת מרמור..

כולכן משוויצות בלקים כל כך יפים.. והמשקיעניות עם מס' צבעים, מנקדים ומה לא..
אתן עושות לי חשק עז למרוח לך על הציפורניים ה"ערומות" שלי (כבר יותר משבועיים!)

אבל.. אני עמוק בתוך מצגות באנטומיה ראש וצוואר

אני מסתכלת על התמונות המהממות ומדמיינת כבר מה אמרח בסיום תקופת המבחנים הארוכה הזאת...

התמונות שאתן מעלות, נותנות לי רעיונות וציפייה לסוף..
חופשת קיץ בואי כברררררררררררר

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אין לך זמן לכי על משהו סולידי ופשוט

לק בצבע אחד (אבל כזה שאת אוהבת) שלא מצריך שלל שכבות והתעסקות אלא אפשר למרוח בשכבה-שתיים (או לכל היותר להוסיף מייבש) ולסגור עניין תוך 20 דקות לכל היותר.

במבחנים!

noash5

New member
הקטע הוא שהן ארכו בטירוף! כנראה המחזק של סאלי

באמת עובד...
הם חייבות סידור לפני הלק ולא בא לי "לחפף".. מקווה למצוא זמן בסופ"ש.

תודה על התמיכה

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף! עליי אני בכלל לא מרגישה שהוא משפיע

כלומר, הוא סבבה כבסיס, אבל מבחינת חיזוק או הארכה – נאדה. אגב, גם הסרום של שיק (שאני משתמשת בו כבר למעלה מחודשיים) לא מראה את אותותיו... הציפורניים שלי ממשיכות להתפצל כהרגלן ואין לי שום יכולת להאריך כמו שצריך את האצבעות והאמות.

noash5

New member
על הסרום של שיק ויתרתי מזמן..

הוא יושב לו סתם בקופסה יחד עם המחזק שלהם שגם נמצא לא מוצלח במיוחד עבורי.

אולי את משתמשת בציפורניים? אני ממש משתדלת לא לפתוח שום דבר בעזרתם, לא להקליד עם הציפורניים וניקיונות רק עם כפפות!
פצירה בכיוון אחד, לא הרבה! ולגזור ציפורניים במספריים ולא בקוצץ.
אלה הדברים שעזרו לי.. הציפורניים היו מתפצלות בלי הפסקה ונשברות בקצוות.
יכול להיות ששבועיים בלי לק ועם מחזק בלבד (אני מורחת שכבות בלי להסיר..) עזרו לציפורניים..

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על העצות
אני כבר מיישמת את כולן...

הפסקתי להשתמש בציפורניים כבר מזמן, אני לא פותחת איתן דבר; ניקיונות אני תמיד עושה רק עם כפפות (כי יש לי עור רגיש); אני מקלידה בעזרת כריות האצבעות אבל הציפורניים שלי די קצרות אז מן הסתם גם הן פוגשות את המקשים (בעיקר בלפטופ, המקשים שלו שטוחים ולא ממש נוחים
). פצירה בכיוון אחד, לא הרבה, ואני משתמשת בפצירה עדינה מאוד; מעולם לא קצצתי ציפורניים בקוצץ (וכרגע אני גם כמעט לא גוזרת אלא בעיקר פוצרת). כלום, כלום לא עוזר!

אולי באמת הפסקה מלקים תעזור, אבל מבאס אותי להיות שבועיים בלי לקים, ובפרט, לפני שהתחלתי עכשיו עם הלקים הייתי בהפסקה של שנים (עם ציפורניים קצרות) אז לכאורה הן לא היו אמורות להתפצל, אבל בשנייה שהתחלתי למרוח לקים והפסקתי לגזור אותן קצר קצר הן מיד התחילו להתפצל, אז אני חושבת שגם אם אעשה הפסקה ברגע שאחזור ללקים הן יחזרו לסורן.

Nakuro

New member
זה יכול להיות פשוט הציפורן

אני מכירה מספיק בנות שמנסות לגדל ציפורניים וזה פשוט לא עובד להן...
לי גם האצבע והאמה ביד ימין מתפצלות בלי סוף, אני פשוט נותנת לציפורן לגדול ככה עד שהיא נשברת ואז מורידה הכל
(בדיוק גזרתי לאחרונה וזה דווקא נורא מרענן)

הפסקה מלקים עוזרת המון, היו לי ציפורניים מדהימות בצבא בלי מחזק אפילו. פשוט ארכו בטירוף....אבל לק יפה גם על ציפורניים קצרות אז עדיף כבר קצר עם לק, לדעתי :)

יש לך בעיית פיצולים?

לי הייתה, אבל חצי שנה עם הmiracle cure פתרה לי אותה לגמרי, למרות שכבר מדצמבר אני לא משתמשת בו אלא במחזק הזהוב של הנסן. הפיצולים לא חזרו.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן
אני משתמשת במחזק אבל עד כה ללא הועיל

התחלתי (ממש מעט) עם wow, עברתי לניילטק (שגרם ללק שלי להתקלף די מהר) וממנו לזהב של סאלי הנסן, אבל אני לא מרגישה שום השפעה. אולי באמת צריך לחכות חצי שנה... (וואי זה הרבה).

הזהב לא מיועד למנוע פיצולים

והוא לא עושה את זה. הכחול, לעומת זאת, עושה את זה מצויין. מה הוא לא עושה? הוא לא מחזק את הציפורניים.

לי הניילטק החריף את הפיצולים מאד, וקילף את הלק.

trilliane

Well-known member
מנהל
חשבתי שמחזק רק מחזק ובכל מקרה לא מונע

ונגד פיצולים הומלץ כאן הסרום של שיק שאני משתמשת בו בקביעות בכל פעם שאני מחליפה לק (ולאחרונה גם מורחת לפני השינה וישנה איתו) אבל טרם חשתי בהבדל.

אני חושבת שאת הכחול פחות ראיתי בארץ; לפי הצהרותיו הוא מתיימר גם לחזק, אבל למען האמת לא נראה לי שהציפורניים שלי חלשות אז מהבחינה הזו אני פחות מוטרדת. איך הוא בתור בסיס?

לי הוא היה נהדר כבסיס

לקים החזיקו איתו חמישה ימים, בעוד שעם הניילטק יום בקושי ועם הזהב יומיים-שלושה.
אני יודעת שלילו היקרה לא אוהבת אותו כבסיס, אז כנראה שזה אינדוודוואלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, רשמתי לי לנסות אם אמצא אותו בחנויות

מקווה שלא אתאכזב כי הוא ניסיון לא זול... (אבל אם הוא לא גרוע יותר מהזהב אז מקסימום לא יועיל לא יזיק).

poynter

New member
שיהיה המון בהצלחה!

מה את לומדת , אם יורשה לי לשאול?

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה יופי של מקצוע, כל הכבוד!

בילדותי טופלתי אצל קלינאית תקשורת ומאז יש לי פינה חמה בלב לתחום.

למעלה