שומרי הגלקסיה - הסרט

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שומרי הגלקסיה - הסרט

מודה, מלבד הtie-in שלהם בSecret Invasion לא קראתי אף פעם חוברת שלהם. הרעיון נשמע לי די מוזר, ולא קשור ל"מה שאני אוהב"
גם לא היו לי כוונות ללכת לסרט, עד שאחד החברים הטובים איתו אני חולק את האהבה לתחום המליץ בחום.
ולא התאכזבתי.
סרט חמוד מאוד, קטעי פעולה טובים, מצחיק, משוחק היטב, אפקטים נחמדים. עלילה. . .. יש קצת גם ממנה, לא הרבה.
אפילו אישתי שלא מחוברת לתחום נהנתה.
ממליץ

DDN

New member
הלכתי בלי ציפיות - זה עוזר.

כן. הסיפור והתסריט - קלישאתי. אולי זה מה שצריך הקהל שלא מגיע מהתחום כדי להיכנס לתחום.
&nbsp
אגב, לגבי מה שכתבת בבלוג על סרטי אוריג'ין, זה למה שאני אוהב את מה שמארוול עושים בימינו - אתה צריך לראות את הסרט הקודם כדי להבין. אין לך זמן לבזבז בסרט שליש סרט על להסביר מי מה מו.
זה משהו שDC עושים יפה בסרטים המצויירים שלהם - כבר לא אוריג'ין, ישר קופצים לעלילה כשיוצאים מתוך הנחה שהצופים מכירים. פוקס עשו את זה יפה בX-Men: Days of Future Past

mulon1984

New member
שום דבר יפה לא קורה בסרטים של פוקס

אז אל תשקר סתם :)

אז אוקיי, לא מבזבזים זמן על אוריג'ין, אבל עדיין הם ירצו להכניס עוד ועוד דמויות חדשות כי שחקנים מתבגרים או רוצים לעזוב (כמו דאוני ג'וניור המנוול), אז אתה רוצה לרענן את הסטוק כל הזמן. ואז אתה חייב שוב אוריג'ין.

שמע, אני לא יודע אם אוונג'רס היה קלישאתי, אבל הוא בטח לא הרגיש לי ככה (יותר מידי), ובינתיים הוא מוביל על כולם בגדול. אז למה צריך להתדרדר לקלישאה כדי לפנות לקהל חדש?

DDN

New member
דאוני ג'וניור רוצה לעזוב או מתבגר?

אתה לא חייב אוריג'ין אם אתה מחליף שחקן אחד, ופשוט בדקות הראשונות (דקות!) מבסס את מעמדו כדמות הותיקה שהחליף. לא צריך לשנות את כל עולם הסרטים כי החלפת שחקן אחד בסרט. נכון, הבחור נראה אחרת פתאום, אבל ראבאק, אנשים משתנים/מזדקנים - הקהל יקבל את זה.
&nbsp
&nbsp

mulon1984

New member
דאוני מתבגר? אתה חי בסרט

בכל מקרה, מה שאתה מציע יכול לעבוד רק בסרטים מאוד ספציפיים, וגם אז אין הכרח שהוא באמת יעבוד.

duffa

New member
אם כבר מדברים על הסרט

חברים שלי רצו לראות ואני מתלבטת כי אני מתאכזבת די הרבה לאחרונה אבל מצד שני יש לבעלי מועדון של מזרחי טפחות הטבה לסרט 2 כרטיסים ופופקורן ובא לנו לנצל את זה כדי לצאת קצת מהמצאיות. זה סרט ששווה התרעננות?

למעלה