אההה אז אני צריכה לחשוב על זה(ארוך)
למרות שלא אכפת לי להשקל ולראות מה המצב וגם לשמוע הרצאה אחת שבה לא מדברים על חג המולד או על חנוכה (כי עד אז הדי החג יעברו... עד ט"ו בשבט). נדמה לי שעדכנתי פה לפני זמן מה - אבל יש לי עוד עדכונים ואתחיל מההתחלה. וזה היה כבר מזמן, ולא הייתי ממש פעילה בפורום, גם כי הייתי מאוכזבת מעצמי. את ה- SB עשיתי שנה שעברה מנובמבר עד אפריל בערך - ירדתי 8 קילו ואז נסענו לארץ. ב- 3.5 שבועות בארץ הצלחתי לא לעלות (אולי כי ירדתי עוד קילו בשבוע הראשון בדרך פלא), אבל חזרתי לאכול כל מיני דברים שממש לא הייתי מרשה לעצמי כל עוד הייתי במסגרת SB. ואחרי שחזרתי לטורונטו, יצאתי לגמרי מהמסגרת העצמית, המשכתי לאכול בריא, אבל בין ארוחות וכל פעם שבא לי משהו מתוק - לא הייתי שולטת בעצמי. זה היה ככה כמה חודשים, עד סוף ספטמבר. העלתי משהו כמו 2-3 קילו ואז החלטתי שאני חייבת שינוי ועוד יותר - חייבת מסגרת. ובדיוק אז - חברה שלי אמרה לי שהיא מתחילה שומרי משקל - מיד הצטרפתי אליה והתחלתי גם. אני עושה את התוכנית השניה (CORE), שכפי שאמרת - אין אותה עדיין בארץ. זה מאוד דומה ל SB, אפילו קצת יותר מחמיר (מבחינת שומנים במוצרי חלב ובשר) - אבל יש לי 35 נקודות שבועיות בשביל כל מיני דברים שהם מעבר ל-CORE, ואני שמה לב מה נכנס לי לפה, ואוכלת מאוד בריא
. בחודשיים וחצי האחרונים ירדתי 12.6 פאונד - כמעט 6 קילו
(נורא כיף לרדת בפאונדים...
). ואני עוד יותר מרוצה רק מהעובדה שהצלחתי לרדת 1.6 פאונד בשבוע האחרון - חנוכה... עם טעימות מסופגניות, מסיבות הדלקת נרות וגם "לא תודה" אחד שאמרתי ללביבה.(אני גאה). אז כמה נשאר עוד? משהו כמו 4 קילו (מצידי מקווה ליותר מזה, אבל זה הגג העליון). והשלב הבא (שהיה אמור להיות כבר לפני לפחות חודש) - פעילות גופנית. אני מתכננת ויודעת שזה מה שאני צריכה, וברור לי שברגע שאתחיל להיות יותר פעילה באופן קבוע - גם תהיה ירידה גדולה יותר... אבל קשה לי להביא את עצמי להתחיל עם זה. אז עד שאתחיל (מתחייבת להתחיל אחרי שנחזור מהארץ. כן, מתחייבת!) - אני כבר כמה זמן עושה את עצמי יותר פעילה. בטיולים עם הכלבה אני קצת רצה, אני מתרוצצת קצת יותר בבית, עולה ויורדת מדרגות - דברים קטנים שעושים שינוי. לפחות בהרגשה.... והעיקר מבחינתי - שאני במגמת ירידה