שומרי משקל

the spirit room

New member
שומרי משקל

שמעתי שלפני זמן מה פורסמה כתבה ב"לאישה" על שומרי משקל כולל כמה נקודות שווה כל מאכל- יש את זה למישהו ויכול לכתוב את זה פה?? תודה רבה ובבקשהה זה דחוף!

היי.

יש לי בבית את הפנקס עם הנקודות, של כמה שווה כל מאכל. אבל יש שם המון המון דברים. אם את רוצה משהו ספציפי-אז תבקשי ואני אשמח לעזור.

shanyz

New member
מנצלש"ת..מצטערת../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה... ובקשר לכתבה בלאישה יפרסמו שוב בשבוע הבאה.. בקיצר מה שרציתי לשאול זה, כמה קלוריות יש בכף חומוס? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי! מישהו יודע?

actress22

New member
אני חושבת שתלוי איזה

ותלוי גם כמה גרם נכנס בכף הזו , כי יש כל מיני סוגים של כפות....

shanyz

New member
מממ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

גם לא שטוחה.. בינונית כזאת.. לא הר... אבל לא קטנה..
בערך אני שפוט לא יודעת לאיזה כיוון ללכת בכלל.. 50 קלוריות? 100 קלוריות?

פירוט של שיטת הנקודות....

היי, יש לי את החוברת-קודם כל- במידה ואת שוקלת עד 64 ק"ג את זכאית ל- 18 נקודות ביום, משקל של למעלה מ- 65 ק"ג (לנשים) מזכה אותך ב- 20 נקודות ליום. להלן פירוט נקודות של מאכלים נפוצים: אורז רגיל מבושל-1 כוס- 3 נקודות אטריות (פסטה) מבושלות- 1 כוס- 3 נקודות ביצה אחת-2 נקודות בצל יבש+בצל ירוק+ברוקולי-0 נקודות גבינה מלוחה- 5% שומן- 100 גרם- 3 נקודות גלידה דיאט-חצי כוס או שלגון- 1 נקודה גרנולה- 20 גרם- 1.5 נקודות המבורגר על האש- קציצה אחת- 5 נקודות חומוס- 1 כף- 1 נקודה חטיף גרנולה עם שוקולד- 2 נקודות חלב- 3% שומן-1 כוס- 4 נקודות חלב- דל שומן - 1% שומן- 2 נקודות חסה+ חצילים- 0 יוגורט (עם פרי וסוכר) 0% שומן- 1 גביע- 1.5 נקודות יין או שמפניה- 1 כוס- 1 נקודה כרוב+ כרובית- 0 נקודות לחם קל- 2 פרוסות- 1 נקודה לחם רגיל- 1 פרוסה- 1 נקודה לחמניה ארוכה רגילה- 5 נקודות לחמניית ביס- 1 נקודה לחמניה קלועה- 4 נקודות מיונית - 1 כפית- 1 נקודה מיץ נקטר דיאט- 1 כוס- 0.5 נקודה מלון- 1 כוס-0.5 נקודה שניצל מן הצומח - 1 יחידה- 2.5 נקודות מסטיק ללא סוכר- 5 יחידות- 0.5 נקודות משקאות קלים דיאט- 1 כוס- 0.5 נקודה משקאות קלים מוגזים דיאט- 1 כוס- 0 נקודות נסיכת הנילוס או סלמון- נתח קטן בגודל חפיסת קלפים- 3 נקודות סוכר- 2 כפיות- 0.5 נקודות עוף, חזה מוכן לשניצל בגריל- 1 פרוסה- 3 נקודות עוף, ירך- קטנה- 3 נקודות עוף, פרגית- 2 שיפודים- 3 נקודות פופקורן להכנה במיקרו- 1 כוס- 0.5 נקודות פיתה רגילה- 3.5 נקודות פלאפל- 4 כדורים- 6 נקודות פתיתים מבושלים- חצח כוס- 1 נקודה קטשופ- 1 כף- 0.5 נקודה פסטרמה דלת שומן- 3 פרוסות- 0.5 נקודות שמן זית- 1 כפית- 1 נקודה תירס- קלח בינוני- 1 נקודה תפוח אדמה- 1 קטן- 1 נקודה. פיספסתי משהו? שבוע- טוב ובהצלחה

shanyz

New member
אפשר לשאול על עוד כמה מאכלים?

כמה זה כוס קורנפלקס? קורנפלקס עוגי? וקורנפחלקס קוקו? כמה זה דנונה 1.5 אחוז עם פספוצי שוקולד?
כמה זה דני וניל? כפית שוקולד? חטיף עוגי?
תודה

shanyz

New member
איפה כתוב?../images/Emo39.gif

אני רציתי לדעת לפי נקודות לא לפי קלוריות...

actress22

New member
אהההההההה

אז לא הבנתי אותך נכון , סורי. אני חושבת שתוכלי למצוא באתר של שומרי משקל

shanyz

New member
באמת?../images/Emo9.gif כי פעם חיפשתי שם ולא ראיתי

אני אסתכל שוב! ולא נורא
אגב, כבר אמרתי לך כמה שאת מעורר בי השראה ומוטיבציה להצליח!?!

shanyz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני מתכוונת לכל מילה. תמיד סיפורי הצלחה של אנשים נורא מעודד אותי ולראות את הסיפור שלך, שהורדת כל כך הרבה, בצורה בריאה ונכונה וגם כשהייתה לך מעידה, לא נתת לעצמך להמשיך למעוד, קמת על הרגליים, החזקת את עצמך והמשכת בדרך הנכונה! אני ממש מעריכה אותך ואת הדרך שעשית! באמת כל הכבוד!
ואניש מהח לשמוע שזה מחמם לך את ה
גם לי עושה טוב לראות שאנשים מצליחים ככה!

shanyz

New member
אוף אני לא מוצאת באתר...../images/Emo39.gif

לא רשום שם כמה נקוודת שווה כל מאכל... אם יש לך את זה את יכולה ללשוח לי קישור לחלק שרשום שם בבקשה?

שניני מה שאני יודעת שיש פורום

של שומרי משקל באתר שם את שואלת כמה נקודות של כל מה שאת רוצה ועונים לך

shanyz

New member
סבבה נראה לי שזה מה שאני אעשה../images/Emo39.gif

תנקס נועית!

חישוב נקודות

יש לי טבלה המבוססת על ה"נקודון" של שומרי משקל ואפשר לחשב איתה את הנקודות גם עבור מוצרים שלא מופיעים ברשימות. כעיקרון מחשבים לכל מוצר את הנקודות לפי מס' הקלוריות שבו ולפי כמות השומן הרווי שהוא מכיל. אם בא לך תגידי לי לאן ואני אשלח לך את הטבלה.

unknown lady

New member
את יכולה לבקש מהם לשלוח לך

חוברת כזאת עם הפירוט המדוייק. גם דרך הטלפון וגם דרך האתר, וחינם
.

למעלה