שומרת על אופטימיות...

לילך2

New member
שומרת על אופטימיות... ../images/Emo9.gif

רונה כתבה לי שמתמכרים לפורום הזה - וזה פשוט נכון. לא היה לי מחשב יותר משבוע, ובעבודה לא ממש נעים לי לקרוא ולכתוב בפורום, אז כמעט השתגעתי. אבל התישבתי לפני שעה, והשלמתי את כל החסר... אני קוראת ששחר לא קונה יותר נייר טואלט צבעוני ולא מאמינה - יש דברים קטנים כאלו , שלא רק שאני לא מספרת לאף אחד, אלא אפילו בפני עצמי אני לא מודה בזה. וכשקראתי שיש עוד כמה "לא שפויות" - זה עשה לי ממש טוב. אנחנו עכשיו סופרים לאחור את הימים ומחזיקים אצבעות שהפעם זה זה, כי אם לא - נתחיל בהסנפות, וזריקות והזרעה וכל שאר ה"הנאות הקטנות" שכולן כאן מדברות עליהם. אני עדיין אופטימית ... גם הכלבה שלי בנסיונות להכנס להריון החודש. מקווה שלה זה ילך יותר בקלות... דרך אגב, מישהי מטופלת אצל פרופ´ עמית ? אני אעבור אצלו את ההזרעות (אם יהיה צורך...)

עמית@

New member
היי לילך, הפורום אכן ממכר

ראי הוזהרת.. אני מטופלת ביחידת הIVF באיכילוב שפרופ´ עמית עומד בראשה, יצא לי להשאב ולהבדק על ידו מספר פעמים ואני יכולה להגיד לך שהוא מאוד עדין ונעים (עד כמה שאפשר במצבים כאלה) אני מקווה שלא תצטרכי את שירותיו הטובים, ובהצלחה גם לכלבה

לילך2

New member
הי עמית

את מטופלת אצלו באופן פרטי? עברת אצלו גם הזרעות? אני יודעת שהוא נחשב למומחה בכל הקשור ל- IVF ,אבל מה בנוגע לשלבים שלפני ?

עמית@

New member
לילך, לא עברתי אצלו הזרעות כי

אני מטופלת במחלקה (דהיינו לא באופן פרטי ורק IVF ) אבל הוא מומחה בכל הקשור לפוריות ואני בטוחה שהוא גם "מזריע" מוצלח. את מטופלת אצלו פרטי?

לילך2

New member
כן , פרטי,

בינתיים קיבלתי החזרים מהקופה , אבל נראה איך נעמוד עכשיו בהוצאה הכספית. את במכבי ? יש לך רופא מומלץ של הקופה ?

לילך2

New member
...ושאלה למטופלות מכבי ובכלל.

אני מטופלת באופן פרטי. מישהי יודעת האם במכבי משלמים יותר על סינרל וזריקות מטרודין כשהמרשם הוא לא של מכבי ? איפה בכלל קונים את ה"חומר להסנפה" ואת הזריקות ? זה נמצא אצל האחות במכבי? דרך אגב, כתבתי קודם שאני שומרת על אופטימיות וסופרת לאחור, אבל יש לי עוד יותר משבוע עד שאדע האם יש לי "ביקור" החודש או שקרה הנס, אז בינתיים - אני מכינה את עצמי גם לאפשרות שאצטרך להתחיל להזריק... מישהי מכירה דרך טובה להעביר 8 ימים ולהפיג קצת את המתח עד לרגע הגדול ?

יעל@

New member
לילך

את ה- SUPERFACT קונים בבית המרקחת של מכבי, ואז מקבלים את זה בהנחה. (עולה 40 ש"ח). ואת הזריקות קונים אצל האחיות. מחזיקה לך אצבעות, יעל

לילך2

New member
תודה, תודה, תודה ...

SUPERFACT זה כמו סינרל ? החומר ששואפים לאף ? מקבלים גם מרשם של רופא פרטי ?

יעל@

New member
כן

מקבלים גם מרשם של רופא פרטי. חשוב שתקני בבית המרקחת של מכבי!!!! כי זה יעלה פחות.

עמית@

New member
הסינרל עולה (מסובסד) מאה ומשהו ש"ח

בקשר לרופא: הרופא שלי דר´ אמנון בוצ´ן מאוד מומלץ על ידי (רופא של מכבי)

לילך ../images/Emo20.gif

לי מה שעוזר בתקופת ההמתנה זה הרבה עשייה. להעביר את הימים בדברים שאת אוהבת לעשות ואף פעם אין מספיק זמן - להסתפר, לעשות מסיכות פנים, ציפורניים, להוריד שערות, אני אוהבת לעבוד בגינה, כל מה שקשור בכביסה בייחוד קיפול כביסה, להשקיע בבישולים ואפייה, לצעוד עם חברה, ובכלל פעילות גופנית. הכי חשוב לשלוח הרבה אהבה
לבטן. תכיני את עצמך להצלחה

אפרת**

New member
אופטימיות - זה מעולה

מתמכרים לפורום... אני כבר מכורה מעל לחצי שנה. וזה עושה לי רק טוב בכל מה שקשור לטיפולים
שיהיה בהצלחה
אפרת.

עמית@

New member
../images/Emo10.gif בהצלחה (ספרי לי איך היה)

נהנית? ספרי לחברייך אני אמורה לעשות אחת אם לא ילך לי הפעם, אם כי אני מהרהרת בנסיון נוסף של החזרת מוקפאים לפניה. הבעייה היא שהרירית די דקה, אני רוצה לנסות חודש אחד לעבות אותה מההתחלה (בלא גירוי של השחלות) אם היא לא תצליח לגדול- אזי אני אלך להיסטרוסקופיה.

אפרת**

New member
כיף גדול זה לא ממש ../images/Emo5.gif

אני מקווה שלא יהיה נורא. אני חושבת שאני אקח משהו נגד כאבים. כי זה רק אבחנתי ובלי הרדמה.

הרמוניה

New member
זה באמת לא ממש נורא-קחי כדור נגד

כאבים ותזכרי שכמה דקות אחרי שזה נגמר מתחילים כאבים באיזור החזה-מהגז אני לא ידעתי וקצת נבהלתי.... המון הצלחה הרמוניה

רונה33

New member
בתור זו ש"הזהירה" אותך מהתמכרות ../images/Emo8.gif

אני שמחה שאת חזק בתוך הפורום,אני באופן אישי נשאבתי לתוכו בהתחלה ולא הפסקתי להכנס אליו כל הזמן. החכמתי כ"כ ממנו שזה לא להאמין. המינון יורד עם הזמן, אני מודה, אבל אני עדיין מקפידה להתעדכן כל יום וגם אם אני לא כותבת תמיד, אני בולעת בשקיקה את כל ההודעות והתגובות. לילך, שיהיה לך בהצלחה ושזמן שהותך כאן יהיה קצר ככל האפשר, ובכלל לכולנו.

למעלה