שומרת על כלבים וחתולים

• פותח הנושא irah
  • פורסם בתאריך

irah

New member
שומרת על כלבים וחתולים

שלום לכולם מעוניינת לשמור על הכלב או החתול שלכם לפרטים עירית 051-816652

מאריאן

New member
חברים יקרים,

אני מאוד מאוד ממליצה שכשאתם צריכים להשאיר את הכלב או החתול אצל מישהו אחר, שזה יהיה מישהו שאתם מכירים אישית, או שמעתם עליו המלצות. כבר היו דברים מעולם, ואני שמעתי על אנשים שהשאירו את הכלב שלהם אצל סתם מישהו שתלה מודעה ברחוב, ולא האכילו את הכלב שלהם, לא הוציאו אותו לטיולים ופשוט הזניחו אותו. אני לא אומרת שזה המקרה כאן (אני לא מכירה את עירית), אבל אני מזהירה אתכם... אל תשכחו שהחיות שלנו הם כמו הילדים שלנו, וכמו שלא היינו שמים את הילדים אצל בייביסיטר שאנחנו לא מכירים, גם לא נשים את החיות שלנו אצל מישהו שאנחנו לא מכירים.

irah

New member
תשובה למאריאן

מאריאן היקרה, את צודקת בהחלט שצריך להשאיר את חיות המחמד בידיים ישרות והגונות, בכל אופן , אני מאוד אוהבת בעלי חיים (עד לא מזמן היו לי שתי כלבות בבית) ואני בסך הכל מחפשת מקור פרנסה נוסף, וחשבתי שהדרך הטובה ביותר להעביר את המסר שלי , היא דרך הפורום הזה. רציתי להבהיר שאין פה שום ניסיון להתעלל או להזניח בעל חיים , ובמידה ויהיה צורך , אשמח להשאיר פרטים נוספים שלי ואפילו ממליצים. תודה ויום טוב עירית

מאריאן

New member
עירית,

אני לא חושבת שיש צורך בכך שתשאירי כאן המלצות, אני מניחה שאם מישהו יזדקק לשירותיך את תוכלי להביא לו את ההמלצות אם הוא יבקש. אני השתדלתי מאוד בהודעה שלי לא לגרום לזה להשמע כאילו אני מאשימה אותך (חס וחלילה!) בהזנחת בע"ח או בהתעללות בהם, פשוט רציתי להבהיר שלא כדאי להשאיר את בע"ח אצל מישהו שלא מכירים בכלל. אני מאחלת לך המון הצלחה, ויום נפלא

למעלה