שומרת קשר "ידידותי" מעצבן

כולכם צודקים חשבתי על זה ושוחחנו טלפונית

קשה לה להגיד חד משמעית ששכבה איתו.. גם קשה לה לוותר עליו. מספרת שהיה בניהם משהו לפני חצי שנה (אלק) שתחיה את חיי הרווקות בכיף והנאה היא אינה מוכנה לקשר -- אינטנסיבי והיא הודתה בכך. מפחדת לשחרר את הידידים והחופש ורוצה לשמור אותם ברקע. משחרר אותה ממחויבות. בלי מסגרת ולחץ להיפגש בשוטף. בלי כיוון לחיי שותפות וחתונה ..אהיה שם בשבילה ואשמח להצטרף למאגר הידידים. ויפה שעה אחת קודם -- בלי קנאה. בלי שאתפוס שקרים. שניפרד. שאפגע. אין בטחון אין מחויבות. יש חוקים לקשר

שומרת קשר "ידידותי" מעצבן

שלום לכולם,
אני יוצא עם מישהי שבועיים. האהבה פורחת..אנחנו מבני30 והמטרה רצינית. יש לה "ידיד"(הכירה מאתר הכירויות והקשר בניהם לא התפתח בעבר כי הוא היה נעול רגשית על מישהי אחרת. היא זיהתה. מאוד רצתה. הוא היה כנה..) ובכל זאת פיתחו קשר, ידידים, ונפגשים על בסיס קבוע, בעיקר אצלה בבית, לבד. לדבריה אין מגע כלל, רואים טלויזיה, אוכלים.. בשיחתנו האחרונה שאלתי אם הוא יודע עליי, והיא אמרה שלא!! הבעתי קנאה ואפילו ביקשתי להצטרף ולהכיר.. היא קצת נדלקה. אני יודע שמקומי כרגע מוגבל ואני אמור לזרום(ולשתוק) אם אני רוצה להמשיך בקשר. אבל זה מפריע-- אשמח לשמוע דעתכם

עוד פרטים

עוד לידיעה, זה משהו מוכר אצלה - כבר ייצא שסיפרה לי על מקרה של חוסר נאמנות עם קטע מיני שהיה לה עם ידיד שנפגשו בבית בזמן שהייתה בזוגיות שנה. ולא סיפרה לזוגה מעולם על הבגידה. איך אני צריך להיזהר ולהיערך לסיכונים האלה

La Milagrosa

New member
יש לך קרניים של אייל צפוני.

כמה טמבל אפשר להיות?
ידיד אפלטוני עאלק. אתה לא רואה שהבחורה צוחקת לך בפרצוף?? אין דבר כזה "ידידים" ובטח לא בנסיבות שלה.
נפגשת איתו בבית אצלה, וזה לא שהם חברים מהגן, אלא הכירו באתר היכרויות ועוד היה ביניהם גם משהו. אתה עיוור או סתם טמבל?

מה עליי לעשות... מכירים כולה שבועיים

מתי יהיה לי מנדט להציב גבולות לקשר?
ואך אני אמור לעשות זאת

La Milagrosa

New member
אתה מת על פוזת הסמרטוט הא?

הבחורה הזאת לא רוחשת לך כבוד מינימלי, ולא תכבד אותך לעולם.
יאללה תטיס אותה מהחיים שלך וזהו.

הוא לא יודע עליך?

והיא מספרת לך את זה?
זה די ברור שזה במטרה לגרום לך לחשוב שהיא סופר מאגניבה ולגרום לך לקנא.
אין שום הצדקה אחרת שבחורה בגילכם גם לא תספר לו עליך וגם כן תספר לך עליו
ושהוא לא יודע עליך.
&nbsp
בדרך כלל זה הפוך... אם כבר הוא אמור לדעת עליך ואתה לא אמור לדעת עליו...
&nbsp
&nbsp
לא מתוחכמת ממש, או בעצם אולי מאד מתוחכמת :)
&nbsp
אתה לא אמור לשתוק ולזרום, אתה אמור לאמר לה שזה מפריע לך ולשאול אותה בשביל מה היא צריכה ידיד מהסוג הזה, ומה התפקיד שהוא ממלא עבורה פרט לego boost ופרט לעובדה שנעים לה שהוא כנראה חושק בה וזה נותן לה להרגיש מליון דולר.
&nbsp
אני לא חושבת שהייתי מסוגלת להמשיך ככב, אם הייתי מקנאה (מה שאני בדרך כלל לא, ולא ממש אכפת לי מה הם עושים כשהם לא איתי).

היא לא סיפרה- אני שאלתי אם הוא יודע עליי

מאוד מתוחכמת..לי ברור שהוא ידיד / חבר לעת צרה
ביקשתי לצרף אותי לפגישה. היא תחליט איך לפעול. היא עדיין לא בטוחה בקשר כנראה.. ולא הולכת עליו בכל הכח. אני כן-- עד שהבנתי שהיא לא סגורה 100%.
1. אם הוא באמת חשוב כחבר- היא תצרף אותי לפגישה
2. תסתיר ותשמור עליו
3. תציב עובדה ותמשיך להיפגש לבד.

האופציות שלי--
שיחת דרכנו לאן? ואם הולכים על קשר 100%-אז פגישות כמעט כל יום בחודשיים הקרובים.
או..
לשחרר ממנה קצת.. להיות בקשר "ידידותי" עד שילחץ לה והיא תביא שיחת דרכינו לאן.

justanotherme82

New member
wow, תרגע

שיחת יחסינו לאן אחרי שבועיים? ועוד אם תנאי- פגישות כמעט כל יום בחודשיים הקרובים? אני הייתי מצביעה על הדלת ואומרת לשם.

ki92

New member
תחזיר לה באותו מטבע

ואז נראה את התגובה שלה

למעלה