שומר מסך-זלזול באנשים

גגגג5

New member
שומר מסך-זלזול באנשים

כאחד שהיה עד לתחקיר זול ודו צדדי של מערכת שומר מסך, הייתי רוצה מאוד לפרסם את מה שקורה באמת במערכת המושחתת הזו. אפשר להתחיל במצב של הכרה אישית עם תחקירני שומר מסך כדי שתוך שבועיים יעלה תחקיר לשידור... לאחר מכן כאשר שולחים תגובות לשומר מסך- לא כל התגובות משודרות בתכנית. זאת אומרת שכאשר החליט אדון אמנון לוי או לחילופין סגנו איתי דנקנר לעשות לינץ' על מישהו - לא ממש חשובות להם התגובות והפגיעה והזלזול בבן אדם שעליו התלוננו ובמשפחתו. לידיעתכם- המערכת המושחתת הזו לא באמת בודקת את הצד השני ולא באמת רוצה לשמוע מה יש לצד השני לומר, היא ניזונה אך ורק מהצד המתלונן (במיוחד כאשר הוא קרוב לאחד מתחקירני התכנית), וכאשר הצד השני רוצה לתת את תגובתו ולהסביר שהדברים שנאמרו עליו הם לא נכונים - מערכת שומר מסך לא מוכנה לשמוע את תגובתו (כי אם היא תשמע את תגובתו והוא יצא צודק - מה הם ישדרו בתכנית הקרובה??? אי אפשר להכניס אותם לבעיה קשה כזו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), אז... במצב כזה מחליט הצד שעליו מתלוננים לשלוח לצוות שומר מסך תגובות בפקס, התגובות הגיעו בוודאות, נערכה שיחה עם אנשי הצוות (לאחר שבוע שמשאירים להם הודעות והם לא טורחים לחזור...) וכמובן הבטיחו שישדרו את כל התגובות ושלא יראו בתכנית אף אדם שאינו מקושר במישרין לסיפור שהמציאו המתלוננים. לבסוף - מגיעה תכניתו המהוללת של מר אמנון לוי למסכי הטלויזיה שלנו ביום שלישי, והופ הפתעה - התגובות המלאות לא שודרו (אלא רק מה שבחר אמנון לוי לשדר, וכמובן מבלי להרוס לו את הרייטינג, זאת אומרת התגובות שלפיהן הסיפור הוא לא נכון כמובן שלא שודרו !!!!) וצולמו בכתבה עוד אנשים שלא קשורים לעניין. מי שלא חווה מה תקשורת יכולה לעשות - אני מאחל לו שלא יחווה זאת לעולם. אני רק רוצה לספר לכם שאותם אנשים שהתלוננו עליהם (ולא נתנו להם להגיב בצורה הולמת על הטענות כלפיהם) ואותם אנשים שצולמו בכתבה (אלה שלא היה להם קשר לכל הסיפור) מטופלים היום בכדורי הרגעה וסובלים מבעיות חרדה נוראיות אבל... הפגיעה, העלבון והזלזול בפרט לא יעברו לעולם. חבל מאוד שכך מתנהלת תכנית תחקירים טלויזיונית שאמורה להיות ניטרלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גגגג5

New member
שומר מסך-זלזול באנשים - תיקון טעות!

כאחד שהיה עד לתחקיר זול וחד צדדי !!!!!!!!! (לא - דו צדדי)

mosh123

New member
על מה אתה מדבר?

זה ידוע שהתקשורת לא תמיד בודקת כל דבר לעומק ושישנם אי דיוקים לרוב. ובכל זאת, "אין עשן בלי אש" !! אם ישנם אנשים שנחשפו מבלי שהם קשורים לכתבה, מדוע אינם מלוננים על כך בצינורות המקובלים ודורשים לפחות התנצלות בפומבי ? באמת יש צורך בתכנית כזו לגלות רגישות והתחשבות יתר בכל מי ש"נקלע בטעות",שלא באשמתו, אך לעומת זאת, יש צורך רב בציבור לחשוף כמה שיותר שחיתויות ומושחתים. נמאס מכל המתחזים והנוכלים ש"עובדים על העולם" וניזונים מחוסר אונים ואמון של אנשים תמימים . התכנית הזו לצורך העניין היא קרן אור לפעמים יחידה לנפגעים רבים ומשמשת "פה" לאנשים שנפלו קרבן למרמה, הונאה והתנכלות. אולי יש מקום לשיפורים במערכת אך אין ספק שיש לחזק את ידיהם של אמנון לוי ואנשי צוותו ולומר: אל תעצרו עד הפושע האחרון! אתם עושים עבודת קודש!

גגגג5

New member
השאלה היא-מה המניעים של המלונן???

אתה צודק שאין עשן בלי אש, אך השאלה היא: מה המניעים של אותם מתלוננים? התכנית הזו אמורה להראות את האזרח הפשוט והמסכן שרימו אותו. אבל... אם אותו אזרח הוא לא פשוט ומסכן?? אם המערכת היתה בודקת שיש להם מניעים לא טהורים, היא היתה מבינה שלא צריך לשדר תחקיר שמושתת על אנשים מושחתים שמטרתם העיקרית היא : נקמה !!! וזה היה נמנע אם המערכת של שומר מסך היתה מסכימה לשמוע את שני הצדדים באותה מידה. אתה מדבר על אי דיוקים ואני מדבר על מצגת שקרית !!! כמובן שיגיעו תלונות דרך הצינורות המקובלים, גם לגבי אותה מצגת שקרית וגם לגבי אותם אנשים שלא היו מעורבים ושודרו בתכנית ! עד אותו מקרה - גם אני חשבתי שהמערכת הזו עושה עבודת קודש, אבל... מאותו שידור הבנתי שהמערכת הזו מושחתת בדיוק כמו אותם אנשים שהתלוננו...

mosh123

New member
על איזה תכנית אתה מדבר?

ברצוני להעיר את תשומת לבך לעובדה הפשוטה שגם אם אדם רוצה להתנקם, בודאי יש לו סיבה טובה ותחושות שהונו אותו או פגעו בו ובכל מקרה, טוב שיש מקום להתלונן . בכל התכניות שראיתי היו עדויות והוכחות חותכות שלא משתמעות לשתי פנים. אם תוכל להגיד למה אתה מתכוון ספציפית יהיה יותר קל להתייחס.

גגגג5

New member
זה לא משנה

אני לא ממש רוצה לדבר על תכנית ספציפית, אבל... כשתראה את תכנית שומר מסך מתנצלת על עוגמת הנפש שנעשתה, אני מאמין שאתה תבין במי מדובר. נקמה יכולה לבוא לא בהכרח בגלל הונאה. פגיעה יכולה להיות בכסף (שאגב הוחזר- רק שכחו לציין זאת בתכנית או שפשוט המתלוננים לא הודו בפניהם, אבל סביר להניח שיודו בבית המשפט) או בכבוד, אך כשמדובר בכסף - פירושו לא בהכרח הונאה !!!!!!! לכן אני אומר שאם המערכת הזו היתה מועילה בטובה לשמוע גם את הצד השני ולהבין שאין פה הונאה - אני בטוח שלא היה מה לשדר. אבל... כבר הסברתי שאמנון לוי דואג לרייטינג שלו וכנראה זה לא ממש חשוב מה יש לצד השני לומר.ויכוחים על כסף יכולים להיות- ושוב אני מדגיש ל א כ ל ו י כ ו ח ע ל כ ס ף - פ י ר ו ש ו ה ו נ א ה !!!!!!!!!!!!!! ושוב אני מזכיר לך שהמתלוננים גם מכירים באופן אישי את תחקירני שומר מסך, אז הדרך הקלה ביותר היא להשתמש בתקשורת. חבל שתכנית מכובדת כזו (או לפחות חשבתי שהיא מכובדת) משתמשת בכלים שלה כדי לעזור לחבריה במזימותיהם.

למעלה