שומר 14 שנה באותו מקום ואז....

alonpaz

New member
שומר 14 שנה באותו מקום ואז....

בגלל הגיל (50) החליטו שאני זקן. הם מבקשים שאלך לעוד במקום רחוק יותר באיזה קניון בחוף הים. ביקשתי פיצויים ולעזוב והם מסרבים לפצות. מה החוק אומר מה עלי לעשות? 14 שנה נתתי להם והם עכשיו דופקים אותי. עזרה דחוף

EINSERSTERN

New member
דבר ראשון

זוהי הרעת תנאים לכל הדעות לכן ניתן להוכיח אולי שהם היוזמים בפיטורין אפילו אם הם לא הודו בכך (טעון בדיקה) דבר שני מקווה ששמרת את כל התלושים מ14 השנה האחרונות כי אני בטוח שלאחר בדיקת כל התנאים שמגיעים לך ולא קיבלת, ימצא שהם חייבים לך סכום ב6 ספרות.

alonpaz

New member
יש תלושים של כל ה 14 שנה....

הם גם מאלצים אותי לעבוד גם קרוב לבית אבל בלילות אם אסרב אני כאילו לא מוכן לעבוד ואין פיצויים ומכתב פיטורים. המנכל הציע לי לקבל היום 20 אלף פיצויים כטובה כך אמר על כל השנים במקום איזה 70 אלף.

avi1976

New member
אל תסכים!!!

תוכל לתבוע פיטורים עקב גיל, כלומר, תוכל לדרוש מהם תשלום פרישה לפנסיה!!! הצטרף אלינו ונעזור לך ארגון מאבטחי ישראל

joshh

New member
אל תהיה פראייר !!!!

אני מאמין שאם יבדקו את התלושים שלך של ה14 שנים האלו ...כמו שאמר הבחור לפחות סכול של 6 ספרות אבל התקרבות ל 7 . אז אל תהיה פראייר ! צטרף, לאירגון אמי"ל עכשיו ! אנחנו נדאג להיציא מהם את הסכום הזה בשבילך כי אנחנו אוהבים לדפוק חברות אבטחה !!! [email protected]

Raytlin

New member
עשיתם משהו לאיזו חברה עד היום?

סתם לידע הכללי. או שאתם חדשים בשטח?

joshh

New member
היי

אנחנו עושים.... יש לנו את הכלים.... יש לנו את המומחים ..... וכן אנחנו חדשים בשטח.. צרו איתנו קשר במייל או תשאיר מ"ס טלפון ונסביר לך הכל . מה יש לך להפסיד ?

למעלה