שון ג'ונסון הכריזה על

אמא לה3

New member
שון ג'ונסון הכריזה על

חזרתה לאימונים. אלופת האולימפיאדה בייג'ין 2008, הכריזה על כוונתה לחזור לאימונים פעילים ולנסות להתמודד על מקום בנבחרת לאולימפיאדה 2012 בלונדון. כזכור, שון עברה ניתוח לתיקון פגיעה במיניסקוס ולאחר תקופת ההחלמה בכוונתה לחזור לאימונים. בתקופת הפרישה הקצרה שלה הספיקה גונסון לעסוק במגוון תחומים כמו השתתפות ב"רוקדים עם כוכבים" האמריקאית וכן לגלוש הרבה (ככה היא נפצעה). אז, מה דעתכם, יש לכם עצות וטיפים לתת לה איך לחזור לאימונים???? והאם נשמע בשורות דומות מנסטיה לויקין?

Tammie

New member
האמת היא שאני ממש אוהבת את שון ג'ונסון

ומצד אחד אני מאוד אשמח לראות אותה חוזרת להתעמל. מצד שני- אני לא יודעת אם היא תוכל לחזור להיות כמו שהיא הייתה פעם. כבר עשינו דיון בנושא כשהיא הודיעה שהיא אולי חוזרת ואז אמרתי את דעתי- אחרי שמתעמלות פורשות וחוזרות לפעמים הן לא "מספקות את הסחורה". מצפים למשהו מדהים והוא לא מגיע. בנוגע לטיפים לחזרה לאימונים- אני הייתי לוקחת את זה לאט :) אבל מה אני מבינה? ומה הסיכויים ששון מבינה עברית ונכנסת לפורום?! אבל אפשר להזמין אותה... היא תהייה תוספת נהדרת לפורום הקט שלנו

נעממהה

New member
קישור לדבריה...

אני גם מחבבת את שון. קצת התאכזבתי אחרי שהיא עזבה כל כך בקלות את ההתעמלות אחרי האולמפיאדה, אבל היא בסה"כ חמודה וממש טובה. ראיתי אותה ביוטיוב מדברת על החזרה לאימונים, והאמת, היא יצאה שפיצית. היא אמרה שהיא ניסתה שנתיים שלא להתאמן, אבל זה פשוט לא הולך! היא כל כך קשורה לענף ומתגעגעת אליו, שהיא החליטה לחזור. בנתיים היא מתאמנת כבר כמה ימים.. היא סיפרה שהיא הגיעה הביתה וסיפרה לאמא שלה בהתרגשות שהיא יכולה לעשות שוב שמש :)) לדעתי, אם היא תצליח לחזור לעצמה, אפילו לא לרמה שהיתה פעם, ולהיכנס לנבחרת האולמפית, זה יהיה השג ענק בשבילה. תחשבו איזה אתגר ענק זה!

אמא לה3

New member
חחחח...

כבר הזמנתי לדף הפורום בפייסבוק את קרלי פטרסון, זמולוצ'יקובה,מקסיוטה ומוצ'יאנו..... אני מניחה שהן נכנסות מדי פעם להתעדכן לא? תהיו נחמדות! בכל מקרה, אני פחות אוהבת את שון ג'ונסון, אני בכלל פחות אוהבת את האמריקאיות (חוץ מלויקין, אבל זה כי מבנה הגוף שלה והסגנון הוא רוסי), משהו במבנה הגוף שלהן ובדרך שהן מתעמלות מפריע לי (חסר הרבה חן ויופי בתרגילים שלהן, במיוחד הקורה), אני מאוד אוהבת את האירופאיות הן הרבה יותר קלאסיות לדעתי.

daksha2

New member
אפשר קישור לדף בפייסבוק?

אני לא חושבת שראיתי אותו. אם כבר מדברים על האמריקאיות, תזמיני גם אותן, יצא לי כבר לראות את הפייסבוק של שון ונסטיה והן כן מעדכנות שם :)

ספורטאי טוב צריך לדעת מתי לפרוש.

אם היא אוהבת התעמלות ולא מסוגלת בלי זה, שתלך להתחרות באליפות המכללות של ארה"ב, כאורחת כבוד בתחרויות פתוחות (כמו למשל התחרות של נדיה קומנצ'י ותחרויות נוספות), שתתעמל למען הכיף של עצמה, תסתובב באולמות התעמלות, לא יודעת מה, אבל הגיעה העת לפנות את המקום למתעמלות חדשות, שון ג'ונסון, כבודה במקומו מונח, שתפרוש בשיא ובכבוד.

נעממהה

New member
לא מסכימה

אם היא חושבת שהיא שיש סיכוי שהיא תחזור לכושר, למה לא? היא מ-נ-ס-ה. אם היא תראה שלא הולך, תפרוש. אני לא רואה מה הבעיה? למה לפנות את הבמה למתעמלות חדשות אם יש סיכוי (ושוב, מקסימום לא ילך) להיות ברמה טובה שוב? להפך, זה תורם המון למתעמלות הצעירות!

Tammie

New member
...

אני לא חושבת שמתעמלת חייבת לפרוש אחרי שהיא הצליחה באולימפידה ובשיא, כן יש מקום להמשיך אחרי ולהתעמל ולנסות להגיע לעוד אולימפידה. רוב המתעמלות כיום פורשות לשנה שנתיים חופש אחרי ואני חושבת שזו טעות. אני מבינה אותן שהן רוצות מנוחה כי הן השקיעו כל כך הרבה לקראת האולימפידה, אבל אני לא חושבת שפרישה מוחלטת כמו שראינו בשנים האחרונות היא נכונה. בקשר לחזרה אחרי ה"חופש" אני מסכימה אם נעמה שאפשר לנסות, ואם לא, שבאמת תעבור למסלול שנועה תיארה.

אמא לה3

New member
רק אני פה חושבת על...

צ'וסוביטינה???? הבחורה (אמא ל-1) כבר בת 35, ועדיין מתחרה ברמה הגבוהה ביותר.

Tammie

New member
ברור שאני חושבת על צ'וסוביטינה!!!!

אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ואין ספק שהיא היוצא מן הכלל....

זה לא אותו דבר

כנראה שהובנתי לא נכון. אני לא אומרת שמתעמלת צריכה לפרוש אחרי האולימפיאדה. אני אמרתי שקרלי פטרסון צריכה לפרוש. צ'וסוביטינה לא. צ'וסוביטינה מתעמלת דגולה ומצויינת, הלוואי ותמשיך לשמור על רמתה הגבוהה. צ'וסוביטינה מתעמלת באופן רציני ורציף, פרט לתקופה מסויימת שבנה חלה בסרטן, שהיא עזבה את הארץ שלה וזה כמובן לא היה באשמתה. שון גו'נסון לאחר הזכייה שלה באולימפיאדה הספיקה לפרוש, להשמין, לחזור, לפרוש שוב, לדגמן, להאתרח בעשרות תכניות אירוח, להופיע הרבה בטלוויזיה, באירועים ובתקשורת וכמובן להשתתף בתכנית ריאלטי אינטנסיבית במשך עונה שלמה. אני מאוד מפרגנת לה על מה שהיא עושה. אבל זה לא מתאים לאולימפיאדה. בשביל אולימפיאדה צריך התמסרות מלאה במשך שנים ארוכות. ג'ונסון בחרה בקריירה שנייה אחרת, ושוב, מפרגנים לה, ושיהיה לה בהצלחה. עם האולימפיאדה גמרנו. אני חולקת על דעתה של נעמה, לדעתי אולימפיאדה זה לא משהו שבאים רק ל-נ-ס-ו-ת ואם יצליח יצליח ואם לא אז לא. לאולימפיאדה באים מתוך שיקולי דעת יותר רציניים מאשר רק לנסות אם יילך.

Tammie

New member
אבל אני עדיין לא רואה סיבה לא לנסות

ולחזור לאימונים. אני מאמינה שאם היא תראה באימונים שזה לא הולך לשום מקום, היא תפרוש ולא תביך את עצמה ותנסה להתחרות במצב כזה. כל מה שהיא אמרה כרגע זה שהיא חוזרת להתעמל והיא תראה איך הולך לה. אני באמת מקווה שתהיה לה את ההגינות לה ולמעריצים שלה לדעת האם להמשיך ולא לבזות את שמה כמתעמלת טובה.

נעממהה

New member
כן..

ממה שאני שמעתי, שון ג'ונסון הבטיחה לתת מאה אחוז עכשיו לאימונים. אז למה לא לנסות? אני אסביר: יכול להיות באמת שלא ילך לה, היא תתאמן ככל יכולתה וזה לא יהיה אותו דבר והיא תוותר. אבל יכול להיות שהיא תרזה, תתאמן במרץ ותחזור לרמה טובה. אמרת שבשביל ללכת לאולמפיאדה אין דבר כזה "לנסות". אבל הכוונה בלנסות היא לא ללכת לאימון שבוע ולהתייאש! זה לעשות הכל תקופה רצינית, ורק אם באמת רואים שפשוט הגוף לא מוכן לחזור- לא לחזור. אני לא רואה בעיה!

למעלה