שון סובל מנזלת כל הזמן

לין777

New member
שון סובל מנזלת כל הזמן../images/Emo46.gif

היי, רציתי לשאול אתכן אם יש למישהי איזה תרופת סבתא מיוחדת שעוצרת את הנזלת המעצבנת שיש לשון המתוק בן שנה וארבע, זה מעצבן כבר חצי שנה ברציפות שיש לו נזלת וניסיתי את כל התרופות בעולם אבל כלום לא עוזר הרופא אמר שזה כרוני ורק בקיץ הוא יתאושש
מה יהיה אולי מישהי יודעת איזה תרופת פלא.... ואסיים לכבוד פורים במשהו משמח, שון שלי מתחפש לסנטה קלאוס נורא רציתי ולקח לי זמן למצוא אבל בסוף מצאתי וזה מקסים,, אז בנות קחו רעיון לילדכם בני שנה ואם תרצו לקנות אז יש חנות בקניון רננים ברעננה של תחפושות מול אייס ושם יש ,וזה מאד נוח חולצה ומכנס בקטיפה אדומה וכובע מדליק לאללה אז שיהיה לנו פורים שמח וכייף

רותי ע

New member
התופעה מוכרת

ולא מצאתי לה תרופה למעט הזמן. עם בוא האביב היא חולפת.. אבל שנה שעברה כשעידן היה בגיל של שון זה היה הרבה יותר גרוע. השנה ממש מעט. אולי זה קשור לשנה ראשונה במעון? אצלנו שנה ראשונה היו הרבה מחלות והשנה (
) יחסית מעט.

odeia

New member
לגבי נזלת, את צריכה משהו שתוך כדי

ייבוש הנזלת יוציא את מה שיש ולא יגרום לאף סתום. טיפות אף של מי מלח, כמה פעמים ביום, במים להמיס לו סוכר נבט, מאוד מכייח ואפשר לתת סירופ לכיוח, אני משתמשת בשיעולי קיד וכמובן שיש עיסויים מיוחדים לזה, שכדאי לקבל ממטפל ברפואה משלימה. מרק עוף אמיתי של סבתות, מאוד מומלץ והמון, טיפת לימון במים בכל פעם שהוא שותה, הלימון מנקה את הגוף מליחות ועוזר לחזק את החולה. תרגישו טוב ותהיו בריאים

vered4

New member
אלרגיה לחלב

אצלינו גילינו קשר בין מצב הנזלת והחלב. ומאז שהחלפנו לסויה, זה ממש השתפר. עם כל ניסיון לחזור לחלב חוזרת הנזלת.

לין777

New member
מה מעניין בגיל שנה ו-4??../images/Emo12.gif

היי, רציתי לשאול לעצתכן מה אפשר לעשות בשעות הפנאי כששון שלי הסקרן חוזר מהגן משעה 16.00 חוץ מלטייל אצל חברות וקניונים ולראות טלויזיה ולפעמים ג´ימבורי??? האם אפשר לשחק בפסטלינה בגיל כזה?? איזה משחקים מרתקים יש בגיל הזה שאני ישחק איתו הכוונה למשחקי יצירה... מסקרן אותי אם יש כאן אמהות מהוד-השרון??
אולי נעסיק את ילדינו ביחד ...רציתי לשאול שאלה חשובה: אני מאד רוצה להפסיק לשון את הארוחה של המטרנה בלילה לפני השינה הוא אוכל מצוין לדעתי במשך כל היום אז מתי לדעתכן אפשר להיפטר מזה בלילה, ואולי גם בבוקר אבל תציעו לי מה לתת לו בבוקר לפני שהוא הולך לגן??? בכל מקרה איזה כייף שיש לנו חגים ובמיוחד את חג פורים אז תעשו חיים ותשמו על עצמכם....אוהבים לין ושון

למעלה