שון שרק-בי ג'יי פן-האם יש הימור בטוח?

t-man

New member
שון שרק-בי ג'יי פן-האם יש הימור בטוח?../images/Emo12.gif

כידוע בי ג'יי פן זכה באליפות במשקל קל-אליפות שנלקחה משרק בגלל פרשיית סטרואידים,הקרב שלטעמי הוא אולי הקרבות הכי מאוזנים שהיו בשנים האחרונות ב-UFC. לשון שרק מתאבק מדהים ופן הוא אולי מתחרה ה-BJJ הטוב ביותר שראיתי,לשניהם יש סטנדאפ מעולה...אני בכנות לא יודע על מי להמר כי מצד אחד אני יכול לראות את שרק שולט בקרב בגראונד אנד פאונד ומצד שני לדעתי פן יצליח לתפקד טוב שהוא על גבו. מי לדעתכם ינצח בקרב ואת מי תרצו לראות יוצא אלוף מקרב?והאם לדעתכם הקרב ניתן להימור?

giggs

New member
זה קרב

ש BJ יכול להפסיד יותר מאשר שרק יכול לנצח מבחינת הסטייל פייט,אם לשפוט בהשוואה לשני לוחמים ששניהם התמודדו מולם,קרי,GSP והיוז שרק הפסיד לשניהם בצורה דומיננטית,כאשר הוא לא יכל "to bully them" אומנם BJ הפסיד לשניהם(מול היוז מאזנו 1:1) אבל הוא שלט בקרב כל עוד היה לו אוויר אם כי הסגנון האגרסיבי,נונ-סטופ של שרק הוא מאצ'-אפ רע ל BJ כאשר BJ,בכושר,פשוט מאצ'-אפ רע לכולם

FrecCo

Active member
BJ אחד הלוחמים הטובים בעולם P4P

אני שם עליו כסף. מי נכנס?

הקרב תלוי בכושר של פן..

שרק תמיד מגיע בכושר שיא (אולי בגלל הסטרואידים) ויודע מראש מה הגיים-פלאן שלו. לעומתו פן לוחם מאוד מגוון אבל עם בעיית מנטאליות וכושר. אני יכול לראות בקלות תרחיש שבו שרק שובר מנטאלית את פן אחרי שלושה סיבובים שבהם הוא נטרל את פן לחלוטין.. אם הקרב יעבור את השלושה סיבובים אני מהמר על שרק, עד שלושה סיבובים פן בהכנעה או חתך..

talhorm

New member
בעייתי מאוד

לא קל להכניע את שרק מהגב, הוא פשוט מפלצתי, בכלל הוא בחיים לא הוכנע. ובסטנדאפ אולי אפילו יש לו יתרון קל על ב'י ג'יי אבל ב'י ג'יי הרבה יותר WELL ROUNDED הוא יכול פתאום לתפוס את שרק בארם באר בזמן ששרק ינסה להפגיז בו בגראונד אנד פאונד. הוא יכול גם לנצח בהחלטה אם הוא יבוא בכושר כמו שכולם אומרים... קרב קשה מאוד, שרק פשוט לא מפסיד בדוויזה הזאת... וגם שני ההפסדים היחידים שלו בקריירה זה לGSP מלך הWW, ולמאט יוז בהחלטה בתקופת השיא שלו אולי.

Brockster

New member
הימור בטוח אין אף פעם ב-MMA

גם לא אם תשימו את פדור מול קני פלוריאן, הכל יכול לקרות ב-MMA
מכל מקרה, אני מאמין שה-BJ החדש שראינו בקרב מול סטיבנסון, ה-BJ שסוף סוף החליט לממש את הפוטנציאל שלו ולהיות אגדה בעסק הזה בעזרת המון עבודה קשה על הקרדיו שלו, בתוספת לכשרון המולד האינסופי שיש לו- זה BJ שמולו לשרק אין יותר מדי מה להציע. אני מוחה נגד הטענה שלשרק יש לתרון כלשהו בסטנדאפ, כי אני חושב שמעבר לטייקדאונס ודריי האמפינג אין לשרק יותר מדי מה להציע, בטח שלא בהשוואה לידיים המצויינות של BJ בסטנדאפ, שלא לדבר על ה-BJJ ברמה הגבוהה ביותר בעולם על הקרקע. מה יקרה בקרב הזה? הם יתחילו על הרגליים עד ששרק יאכל כמה אגרופים טובים לפנים ויחליט לחזור למקורות ויקח את BJ למזרון (ודי בקלות יש לומר, ל-BJ אין האבקות ברמה גבוהה במיוחד). שם הם יאבקו על פוזישן לכמה דקות, אך בעוד שרק ינסה GNP, הוא ייתפס ע"י BJ בטרייאנגל או בארמבאר, מה שייסים את הקרב ויוכח לכל הלא מאמינים מי ה-LW הטוב בעולם.

favor

New member
לא משנה לי מי מנצח

העיקר שיהיה קרב גדול. אני אהמר שרק למרות שאי אפשר לדעת באמת מה הולך להיות.

doom23

New member
נראה לי ש..

ששרק למרות שהוא הפסיד ליוז וGSP ... בלייט וויט הוא פשוט ענק מידי ... אם הקרב יגיע לסיבובים האחרונים נראה לי שרק ינצח

e m z

New member
הלוחם "הבטוח" ביותר בעולם

שרק הוא הלוחם הכי בטוח שקיים היום בעולם. הוא מעולם לא הפסיד בלייטוויט וגם לא יפסיד. ואל תבואו אליי עם הבולשיט שMMA הכל יכול לקרות. אפילו נגד פלוריאן (הנחנח) הוא קיבל חתיכת חתך ודימם 5 סיבובים וזה לא עצר אותו. אז כל עוד אין עצירת רופא זה עוד אחד מהקרבות הבטוחים ביותר בMMA. שון שרק הוא הלוחם הכי לא אהוב ומוערך ביחס לרמתו והוא הלייט וויט הכי טוב עולם עד היום. זה שאתם "משתעממים" מאיך שהוא נלחם זה לא מראה על חוסר רמה ויכולת מבחינתו אלא על חוסר הבנה מבחינתכם. שם את הבית שלי על שרק.

favor

New member
../images/Emo45.gifחייב להסכים

אני מחבב את שרק, אפילו יותר מפן. בכל אופן אותי הוא לא משעמם.

FrecCo

Active member
בולשיט

שרק הוא חיה על סטרואידים. עכשיו, כשלקחו ממנו את הסטרואידים הוא יהיה סתם חיה. ולשם המשל שלנו, BJ הוא הצייד. מה שאתה לא מבין זה שבסופו של דבר הלוחמים הכי טכניים ינצחו. לשרק יש כוח פי 4 על פלוריאן ורק בגלל זה הוא ניצח. הוא שכב עליו 5 סיבובים ולא הצליח אפילו להביא ל-TKO. זו בעצם הדרך היחידה ששרק יכול לנצח לוחם טכני כמו פלוריאן שעולה עליו גם ב-BJJ וגם באיגרוף (רק שתבין שלקנפלו יש 10 ס"מ על שרק. זה אומר שכשהם על הקרקע, יש לזה ממש כלום משמעות. את כל המשמעות מקבלות הנפח והמסה של שרק). BJ פן לא רואה אותו. גם במצב היפותטי שלעולם לא יקרה, אלב נניח ששרק היה שם את BJ על הגב, הוא לא ישאיר אותו שם הרבה זמן. ההבדלי כוח מול BJ לא מספיק גדולים כדי לבטל את יתרון ה-BJJ העצום שיש ל-BJ על שרק. קיצר, לא בטוח ולא בטיח, מי שמראה פה חוסר הבנה זה אתה שמסנוור מהמאזן של שרק. הוא אחד הטובים, אבל בכל הפעמים שהוא נלחם נגד מישהו טכני ממנו, ושלא היה לו יתרון פיזי גדול מדי עליו, הוא הפסיד (בדיוק פעמיים...מול יוז ו-GSP). בפעם השלישית שזה יקרה לו, הוא ינסה לעמוד מול BJ, יאכל פיצוצים, ואם הוא יספיק לנסות לקחת אותו לקרקע לפני שיחטוף KO, פן ירצח אותו בקרקע. עכשיו, תגיד מתי אתה נפגש איתי לשים על זה כסף.

JayneCobb

New member
סתם שנדע כמה שווה...

הבית... כמה חדרים ואיפה אתה גר? אני רוצה לדעת אם שווה למכור או לשמור...

גיא ע

New member
אני הולך עם

ביג'יי פן. הוא בכשר שיא ונראה שהוא אחרי הבעיות המנטליות שלו. ושרק? אני לא יודע כמה חזק הוא אחרי ההשעייה.

למעלה