שונאת את אוליבר!

gayonet

New member
שונאת את אוליבר!

הוא ממש עולה לי על העצבים! אני ממש שמחה שריאן הרביץ לו בפרק ששודר אתמול(ביס וויקנד) זה ממש צפוי שהוא יפריד בין ריאן למריסה, וזה ממש חבל כי הם כאלה חמודים ביחד!

נצלש"ת../images/Emo70.gif חבר'ה תראו עכשיו ביס ווי

פ'נאקד עם אשטון קוצ'ר עובד על אדם ברודיי!!!!!

וואי תודה ../images/Emo140.gif

פספסתי את התוכנית ששודרה באמצע השבוע. איזה חמוד אדם,במציאות הוא כנראה קצת יותר אמיץ מס'ת כהן אבל לא פחות דברן....

בדיוק מה שבאתי להגיד..

שונתא את אוליבר!!! אבל לא הייתי מתנגדת לצאת איתו. ד"א:אני מצטרפת חדשה לפורום!סדרה ענקית...

noli163

New member
דחוףף!!!

מה קורה אנשים... יש לי שאלה ממש רצינית.. מישהו יודע מתי הוא עף מהסדרה... כי הוא ממש עולה לי על העצבים חח... תודה רבה מראש..=] נטליי...

../images/Emo58.gif (נראה לי)

יששששששששששששששששששששש!!!!!! ווווהההההההווווו איך הוא יעוף?

../images/Emo58.gifתקציר פרק הבא

טוב זה מתחיל מזה שאחרי שראיין הכה את אוליבר בפרק הקודם הוא מושהה מבית הספר, אבל למרות שהוא מושהה ולמרות שמריסה זרקה אותו ואף אחד לא מאמין לו הוא ממשיך לנסות לגרום לכולם (כולל ג'ולי) להבין שאוליבר יכול לפגוע במריסה. אז כמו שאמרתי אף אחד לא מאמין לו, חוץ מלוק (באופן מפתיע) ללוק יש כמה חברים ב"פסיפיק" (ביה"ס הקודם של אוליבר) והם מספרים לו שלאוליבר אין חברה בשם נטלי. ראיין מנסה לומר זאת למריסה, אבל היא כועסת עליו כי הוא דיבר עם אמא שלה וגם בגלל כל מה שקרה בימים האחרונים, והיא לא מוכנה לשמוע אותו. אחרי שהיא גם רבה עם אמא שלה היא בורחת לסויטת בית המלון של אוליבר. אבל שהיא נמצאת בבית המלון היא מגלה כי לפקידת הקבלה קוראים "נטלי בישוף" (השם של החברה של אוליבר) היא מתחילה לחשוד ומתעמתת עם אוליבר, ומודיעה לו שהיא צריכה ללכת. בשלב זה אוליבר נהיה מטורף (משהו בסגנון סצנת שבירת הצלחת מול ראיין בפרק 16 ) הוא מוציא אקדח ומסרב לתת למריסה ללכת. באיזה שלב מריסה מצליחה להתקשר לראיין והוא מגיע עם סנדי לבית המלון אחרי שהם פורצים את דלת החדר, אוליבר מאיים להתאבד אבל ראיין משכנע אותו לא להתאבד, אוליבר משתכנע ומניח את האקדח. ואז הוא נלקח לאשפוז

noli163

New member
פששששווטט עשית לי את היוםם!!!

יוווווווו אייןן היית חייבת לדעת מה יהיה.... ונ.ב מתי העונה השנייה תגיע לארץ ליס אם בכלל?!...

כרגע העונה השניה משודרת עדיין

בארה"ב. מישהו פעם פירסם בפורום שיס רוצים לרכוש את העונה השניה ולשדר אותה ישירות אחרי העונה הראשונה. אני לא בטוחה שזה נכון (לפחות הקטע שישרדרו ישירות אחרי הראשונה), אבל בד"כ ניתן לסמוך על יס שלא ישאירו את הצופים שלהם תלוים באויר.

Sole Survivor

New member
כלומר

מה שמשודר עכשיו ביס וויקאנד זה עונה ראשונה? והארה"ב משדרים את העונה השנייה.... אז אם כך לא הפסדתי הרבה פרקים...התחלתי לראות רק מפרק אחד לפני הפרק של כריסמסחנוכה....

לא יודעת אם לא הפסדת הרבה

הפסדת 11 פרקים מהעונה הראשונה אבל לדעתי הפרקים הראשונים היו הכי טובים. ולכל אלו שפיספסו את הכמה פרקים ראשונים יש פה לינק שמצאתי באתר של פוקס- זה סרטון של 4.5 דקות עם כל הקטעים הטובים באוסי בפרקים 1 עד 7. http://www.fox.com/oc/video/oc_recap/oc_recap_hi.asx?mswmext=

Sole Survivor

New member
תודה

הארבע וחצי דקות האלו היו יותר מעניינות מכל הפרקים (סתם...)

למעלה