שונאת את chikititas ומטעבת אותם אני שונאת את קטנטנות ומטעבת אותן וכולן מפגרות הם סתומות
א אפרת סאלם New member 2/2/02 #1 שונאת את chikititas ומטעבת אותם אני שונאת את קטנטנות ומטעבת אותן וכולן מפגרות הם סתומות
ל לוסיאנה קמילה ומריה New member 3/2/02 #5 לא נכון!!!../images/Emo49.gif../images/Emo59.gif קטנטנות לא מפגרות הם מ-ק-ס-י-מ-ו-ת-!-!-!
K keren007 New member 3/2/02 #6 לא רק... לא רק שאת לא יודעת לאיית בספרדית, את גם לא יודעת בעברית... בכל מקרה, אם את לא אוהבת את קטנטנות, סבבה לך, רק תעזבי אותנו בשקט.
לא רק... לא רק שאת לא יודעת לאיית בספרדית, את גם לא יודעת בעברית... בכל מקרה, אם את לא אוהבת את קטנטנות, סבבה לך, רק תעזבי אותנו בשקט.
נ נדיה המהממת New member 3/2/02 #7 שתקי !../images/Emo60.gif השחקניות שמשחקות בקטנטנות מדהימות ! ואם את לא אוהבת קטנטנות אז תדעי שרוב הארץ כן אוהבת ! וכותבים - chiquititas !
שתקי !../images/Emo60.gif השחקניות שמשחקות בקטנטנות מדהימות ! ואם את לא אוהבת קטנטנות אז תדעי שרוב הארץ כן אוהבת ! וכותבים - chiquititas !
L lucy 2000 New member 4/2/02 #12 עזבו שגיאות כתיב בלועזית.... יש לה שגיאות כתיב בעברית!!!!!! אבל אל תבכי אנחנו עדיין אוהבים אותך.... מצד ני .... לא!!!!!
עזבו שגיאות כתיב בלועזית.... יש לה שגיאות כתיב בעברית!!!!!! אבל אל תבכי אנחנו עדיין אוהבים אותך.... מצד ני .... לא!!!!!
K knoccout New member 3/2/02 #9 נו אז למה את... לא משחקת שם אם כל הבנות סתומות ???? למה את חושבת שזה מעניין מישהו אם ת שונאת אותם אה יא טיפשה מטומטמת עכשיו לכי לחפש את החברים שלך 1!!!!!
נו אז למה את... לא משחקת שם אם כל הבנות סתומות ???? למה את חושבת שזה מעניין מישהו אם ת שונאת אותם אה יא טיפשה מטומטמת עכשיו לכי לחפש את החברים שלך 1!!!!!
י יוסי בניון היהלום New member 4/2/02 #10 תעזבו את ה........ מפגרת הזו אים תיכנסו לפרטים שלה תיראו שזה הי ההודעה הראשונה שלה!!!!!!!
K KaTaLiNa New member 4/2/02 #11 אמרה ה../images/Emo109.gif קטנטנות זאת אחלה סדרה,וכל מי שאומר שהיא תינוקית או מפגרת הוא פשוט מקנא בשחקנים המעולים שלהם!! חוץ מזה,גם אם את שונאת קטנטנות,למה את חייבת לשתף אותנו בזה? את חושבת שזה מעניין אותנו מה את חושבת על הסדרה הזאת? תאמיני לי שלא!
אמרה ה../images/Emo109.gif קטנטנות זאת אחלה סדרה,וכל מי שאומר שהיא תינוקית או מפגרת הוא פשוט מקנא בשחקנים המעולים שלהם!! חוץ מזה,גם אם את שונאת קטנטנות,למה את חייבת לשתף אותנו בזה? את חושבת שזה מעניין אותנו מה את חושבת על הסדרה הזאת? תאמיני לי שלא!