שונאת לאהוב אותו....

שונאת לאהוב אותו....

שונאת לאהוב אותך, שונאת כשאתה עובר מבחורה לבחורה. אני שונאת לאהוב אותך, שמתנהג כמו תינוק מפונק. מחזיק אותי בשתי ידיך,ומשקר שאני היחידה. שונאת לאהוב אותך, כשאתה לא לידי. שונאת לאהוב אותך, גורם לי להרגיש מושפלת לי כולם. גורם לי לחשוב שאתה הגבר היחיד בעולם. שונאת לאהוב אותך, מרגישה קנקן שאין בו כלום. שונאת לאהוב אותך, כשאתה מעמיד פנים. אני בוכה,בולעת את הדמעות, הדמעות שלי מכסות את פנייך. התמונה מטשטשת,ואני לא רואה אותך. הכי פוחדת ממה שהיה ,פוחדת להישאר לבד בלעדייך. פוחדת שלא תניח את ידייך על כתפיי,ותאמר יהיה בסדר. שונאת לאהוב אותך, את התמונה שלך זרקתי לפח,קרעתי אותה לגזרים, את כל מה שנתת לי ,,החזרתי לך.. עכשיו אני לבד, ושום דבר לא שייך לשנינו, שום דבר יותר לא יזכיר לי אותך.. עכשיו אני שייכת לעצמי,, אבל עדיין שונאת שאני אוהבת אותך

לך סליק...

באמת תודה ,, על התמיכה,,,ועל הרצון לעזור... לפעמיים באמת לדעת שיש מישהוא שמקשיב עוזר... חוקרת

ב א ר י

New member
כמה שהכרתי את המושג הזה...

שונא בגלל שאני אוהב. שונא לאהוב. צמד מילים הפוכות אך לעיתים מבטאות,רגש חזק ביותר. כתבת יפה.

candybox

New member
וואי....

בהחלט מוכרת התחושה הזו.... לא יודעת אם יעזור לך לדעת את זה, אבל יש כ``כ הרבה אנשים שמרגישים בדיוק (טוב אולי רק בערך) כמוך.... אבל עצם העובדה שאת יודעת לאהוב, זה כ``כ הרבה, ובאיזשהו שלב הדמעות יפסקו, והאהבה תעלה מחדש ובגדול כלפיי מישהו אחר.

למעלה