שונאת לכתוב נושא שונאת לכתוב נושא

Josie

New member
שונאת לכתוב נושא שונאת לכתוב נושא

טוב, באתי לספר לכם על צ´יזבט נורא נורא נחמד שאחותי סיפרה לי. וכמובן גם רציתי להגיד היי לעידן (היי עידן!) ולהגיד שזה פורום מרתק... יש פה סיפורים כל כך מעניינים! אבל מה זה אורבניות?... טוב, אז הצ´יזבט הולך ככה - לפני כמה שנים בתל אביב, גרה משפחה קטנה ונחמדת - אבא, אמא, בת וכלב - רקס. למשפחה היה בית נורא גדול ויפה, משהו מפואר לאללה. לבת קוראים טלי, והיא בת 12. ערב אחד ההורים שלה הוזמנו לארוחת ערב אצל הבוס של האבא, ולא מצאו שמרטף לטלי. הם אף פעם לא נהגו להשאיר את טלי לבד בבית, לפחות לא בערבים. אבל טלי, שהרגישה שהיא מספיק בוגרת בשביל להישאר לבד, ניסתה לשכנע את ההורים שלה שהיא כבר לא ילדה קטנה, ושהיא בת 12 כבר, ממש נערה, ושהיא תנעל את הדלת ותשאיר אור במרפסת והכל יהיה טוב. לאחר מסע ארוך של שיכנועים, הסכימו ההורים בלית ברירה להשאיר את טלי לבד. טלי הרגישה כמו גדולה - הכינה לה פופקורן, ראתה טלוויזיה, שיחקה עם רקס. מאז שטלי הייתה ילדה קטנה, היא נהגה לשים את היד שלה מחוץ לשמיכה, להושיט אותה מחוץ למיטה, ורקס היה בא ומלקק את היד, וכך היא הייתה נרדמת. לאחר כמה שעות של צפיה בטלוויזיה, טלי הייתה נורא עייפה והחליטה להירדם בסלון, כי לא היה לה כוח לחזור לחדר. היא הושיטה את היד מחוץ לספה, רקס ליקק אותה וככה היא נרדמה. פתאום, באמצע הלילה, היא התעוררה, היא שמעה טפטוף מעצבן כזה, נורא רועש - פלופ, פלופ, פלופ... היא הלכה לכיור במטבח, לבדוק אם הברז פתוח קצת. הוא לא היה. היא סגרה אותו עוד קצת, כדי להיות בטוחה. שוב, היא חזרה לספה, הושיטה את היד, הוא ליקק אותה, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ... שוב היא התעוררה. הפעם היא הלכה לאמבטיה בקומה התחתונה, וגם שם הברז היה סגור. היא סגרה אותו עוד יותר, ליתר ביטחון. היא חזרה לספה, מותשת, הושיטה את היד, הוא ליקק אותה, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ, פלופ... הפעם זה כבר ממש הרגיז אותה! היא הלכה לאמבטיה בקומה השניה, סגרה את הברז כל כך חזק עד שכאבה לה היד. ושוב, חזרה לספה, הוא ליקק לה את היד, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ... די! כמה כבר אפשר?! הפעם היא קמה, עשתה סבב בכל הברזים בבית, סגרה את כולם טוף טוף, והטפטוף המעצבן לא נפסק! טלי הייתה מיואשת... היא הייתה כל כך עייפה... רגע! היא שכחה את המרתף! היא ירדה למרתף, עייפה כל כך... מדרגה אחר מדרגה אחר מדרגה, באיטיות... פתאום היא קפאה. היא פלטה כזאת צריחה, בכל הבית שמעו אותה. רקסי!!!!!!! היא לא האמינה למראה עינייה... רקסי היה תלוי על חבל, שחוט כולו, והדם שלו מטפטף על הריצפה. פלופ. פלופ. פלופ. טלי הייתה המומה. ופתאום היא קיבלה כאב ראש נוראי. היא חשבה רק על משהו אחד. אז מי ליקק לי את היד? END!

WizMaster

New member
חמוד! אבל היה כבר סיפור דומה בפורום

דפדפי כמה דפים אחורה(כמה שיש...) אגב אורבני זה עירוני, כלומר עכשווי, אגדות מודרניות כאלו...

Idan91

New member
נהדר...

באמת סיפרו את זה כבר, אבל די בקיצור, סיפרת את זה מעולה עכשיו... חוץ מדבר אחד.. היה טוב אם היית משאירה את משפט המחץ שהיא מצאה פתק בו כתוב "לא רק כלבים יודעים ללקק"... בגרסה השנייה, ד"א, היא גם מצאה את ההורים שלה מתים וכו´...

ברררר

ממש מפחיד.. ואני עוד לבד בבית *מסתכלת לצדדים בחשש* אהממ מישו מתנדב לכתוב המשך לזה? מי ליקק לטלי ת´יד?

עטלף77

New member
מי ליקק לטלי את היד...

א. השמרטפית הקבועה שהחליטה להנקם בהורים על כך שלא קראו לה וחיפשו תירוץ לא ללכת לארוחה עם הבוס. ב. האח התיאום של רקסי שהופרד ממנו בילדותו ומאז רק רוצה לתפוס את מקומו. ג. חבורת חתולים שרקסי נהג לרדוף אחריהם. ד. כל התשובות וכמה אחרות נכונות.

יניב14

New member
סיפור יפה../images/Emo70.gif

הסיפור כבר היה אבל סיפרת אותו משהו בן זונה!!!

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo12.gif

אני קראתי סיפור כזה רק עם זוג אנשים שנסעו לאנשיהו ובדיוק הם שמעו בחדשות על איזה מטורף שברח מהכלא. פתאום,האוטו שלהם התקלקל אז הבעל יצא לבית הסמוך והאישה נשארה נעולה באותה והיא כל הזמן שמעה בום,בום,בום על האוטו. היא לא הבינה מזה אבל היא נרדמה (או שחיכתה כל הלילה ערה ,לא זוכרת) בקיצור בבוקר הגיעה המשטרה והוציאה אותה ואמרה לה לא להסתכל אחורה.. אבל היא הסתכלה.....

Josie

New member
סורי, לא ידעתי

שהיה אותו... ובקשר לפתק ש"לא רק כלבים יודעים ללקק" - לא שמעתי על זה, נראה לי שהוסיפו את זה... וכמובן
לעידנוש:) אורית

Idan91

New member
קבלי בחזרה...

למרות שנאי לא מאנשי הקוצ´י-מוצ´י..
תודו שזה הסמיילי הכי שווה בעולם!!!!!!!!!

למעלה