שונאת

בדדי

New member
שונאת

שונאת את עצמי זה מה שיש לי לומר לאחר עוד ערב שהוכחתי לעצמי שאין בי טיפת כוח רצון שאין בי כלום מאשר מילים יפות........ פשוט שונאת

בדדי

New member
זוהי

קריאה אחרונה שלי לעצמי הצילווווווווווווווווו תצילי את עצמך אל תתני לך ליפול שוב אל אותו בור מר אל אותם ימים של הרגשה נפשית ופיזית כל כך קשה את הבטחת כל כך הבטחת הבטחת שהפעם תחזיקי מעמד הבטחת לעצמך שזהו די נגמר והחזקת כל כך יפה תחזיקי עוד קצת תשמרי על עצמך עוד קצת חייבת לחדור כבר קרן שמש מאוחרת מבעד כל שכבות הקור הזה חייבת להיות שם נגיעה חייבת להיות שם אהבה חייבת ואת שרצית כל כך תשמרי כי את מאבדת שליטה תשמרי כמו שלא שמרת בחיים תעוררי שוב את אותו חייל לוחם שכבוי אצלך בלב ותני לו להלחם כאילו נלחם את מלחמתו האחרונה נלחם על חייו כי הפעם זו מלחמה לחיים או למוות

ארטור

New member
יש רצון ואין כוח. המחלה יותר חזק

מאיתנו. לא לבעד, רק ביחד זה עובד. Be good to yourself today!

שיאור

New member
בדדי נשמה טובה

גם כשאת שונאת את עצמך, אני אוהבת אותך. תנסי קצת לסלוח לעצמך. את רק בן אדם, לא סופרוומן. אני מבינה מה את מרגישה כי גם לי יש תקופות כאלה, בעצם כמעט כל החיים. יש בך יותר מאשר רק מילים יפות, יש בך נשמה טובה ויפה, וכשאת יכולה להזדהות עם כאב של אחרים (שלי גם), זאת ההוכחה לכך. בכלל, ההתמכרות ולא משנה למה מתחילה משם. משנאה עצמית, הרס עצמי, ומה שאנחנו צריכים זה ללמוד לקבל את עצמנו ולאהוב את עצמנו. שלא תחשבי שאם אני אומרת את זה אני גם מיישמת, אני מנסה, וגם כשאני לא מצליחה ונופלת, אני מנסה לקום, ומנסה שוב. מה לעשות? לא קל. גם לי קשה עכשיו, אני התחלתי גמילה בבית ומקווה להחזיק מעמד. קשה עם הריקנות, הבדידות, שלא נדבר על ההרגשה הפיזית. אני מקווה שתרגישי יותר טוב והכי חשוב תדעי לך שאת לא לבד. קבלי חיבוק גדול ממני שיתן לך כוח וגם לי

../images/Emo163.gif אז ככה...

א. אנ'לא יודעת אם אמרתי לך כבר: אני מאוד!!! אבל מאוד לא אוהבת שמדברים לא יפה עם החברים שלי... ב. אני לא מאמינה לך - פשוט כי עד כמה שאני מכירה אותך - אין בך טיפת אחת של שנאה - ואפילו זו שנאה ל "שימוש פרטי" פשוט אין לך. ג. א+ב נכונים. אז בקשה, להתנצל כאן ועכשיו.

בדדי

New member
קבלי

התנצלות בשם עצמי ובשם פיצול האישיות שבי שמוכיח לעיתים שתשובה ב הינה טעות האם את רוצה את ההתנצלות בשני עתקים או שלושה?

למעלה